Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی گفت: در شرایط موجود التهاب کشور، صادرکنندگان پسته نمی دانند که با چه قیمتی با خار جی ها قرارداد فروش پسته خود را ببندند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رفسنجان، احمد انارکی محمدی امروز (12 مرداد)در ستاد پسته شهرستان رفسنجان بیان کرد: سالانه حدود 45 میلیارد دلار صادرات غیر نفتی داریم که 3600 میلیارد دلار از آن حاصل صادرات محصولات کشاورزی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

 

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: آنچه که اتفاق می افتاد 45 میلیارد دلار ارز حاصل از صادرات محصول کشاورزی و غیر نفتی بود و همین قدر هم واردات داشتیم، در کنار آن 55 میلیارد دلار حاصل از فروش نفت بود که 30 درصد  آن به صندوق ذخیره ارزی وارد می شد و 14 درصد نیز برای توسعه میادین نفتی صرف می شد و بقی این مبلغ هم به بازار عرضه می شد و مشکل دلار نداشتیم.

 

 

وی تصریح کرد: اما متاسفانه قیمت دلار را هم پایین نگه داشته بودیم و قیمت کالاها تورم داشت؛ 8 دلا میانگین 30 هزار  تومان قیمت یک کیلوگرم پسته بود؛ بعد از تحریم های نفتی و اوضاع به سمت جنگ اقتصادی رفت و اولین مشکل، بحث ارزی کشور را هدف قرار گرفتند و ما نیز آمادگی نداشتیم ولی ارز الان جای خود را می گیرد اما حداکثر فشاری که به ملت آمد تورم بود و عرضه شدن  14 میلیارد دلار کالای اساسی از جمله گوشت و برنج و ...که به دست مردم نمی رسید و برخی مفسدان در این زمنیه با آنها برخورد می شود.

 

 

انارکی محمدی خاطرنشان کرد: در بحث پسته نیمی از ارز حاصل از محصولات کشاورزی سالانه 20 میلیارد دلار وارد کشور می شد و97 درصد از این محصول هر ساله صادر می شود؛ مصرف پسته ما 4 درصد در کشور است، 26 استان در کشور پسته تولید می کنند و رقیب اصلی ما امریکا است و نهایتا تصمیم بانک مرکزی این است که تمام ارز حاصل از صادرات محصولات غیر نفتی باید به کشور برگردد ما اعتراض زدیم مبنی بر اینکه وقتی پتروشیمی باید ارز خود را برگرداند کشاورز هم باید بتواند ارز را به کشور برگرداند.

 

 

وی بیان کرد: الان شرایط سخت شده و مشکلات برای تولید کنندگان و فعالین اقتصادی زیاد است و باز ما باید قیمت واقعی پسته را داشته باشیم فاصله و اختلاف بین ارز نیمایی و ارز آزاد که خرید و فروش می شود حدود 3 هزار تومان است مهم این است که باید بازار پسته را پیدا کنیم و ببینیم می توانیم صادر کنیم.

 

احمد انارکی محمدی بیان کرد: صادرکنندگان نمی دانند که با چه قیمتی قرارداد فروش پسته را ببندند 332 هزار میلیارد تومان دولت به بانک ها بدهکار است این شرایط را باید بسنجیم 162  هزار میلیارد تومان هم بانک ها طلب معوقه دارند از تسهیلاتی که داده اند.

پایان پیام/605

منبع: شبستان

کلیدواژه: ازدواج بیرجند خطبه های نماز جمعه خراسان جنوبي کانون های مساجد روزنامه ها مسجد نماز جمعه شبستان بیرجند صادرات پسته رفسنجان پسته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۳۲۷۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد قرارداد برای حفر ۱۹ حلقه چاه در میدان نفتی چنگوله

استاندار ایلام از انعقاد قرارداد برای حفر ۱۹ حلقه چاه در میدان نفتی چنگوله خبر داد و گفت: حفر این تعداد چاه در اشتغال‌زایی و توسعه و رونق اقتصادی استان موثر است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، حسن بهرام‌نیا امروز_ شنبه هشتم اردیبهشت_ در دیدار با جمعی از کارگران و کارفرمایان با اشاره به نقش مهم کارگران در اقتصاد کشور، اظهار کرد: دستان پرتوان کارگران موجب گردش چرخ‌های اقتصاد کشور می‌شود بنابراین کار کردن ارزش بالایی دارد و کارگر باید احساس غرور کند.

وی با بیان اینکه در دوران انقلاب کارگران از تحصیلات عالیه برخوردار هستند، ادامه داد: حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور را جامعه کارگری تشکیل می‌دهد، نقش کارگران در راستای دوام و بقای هر نظامی برجسته است.

استاندار ایلام با اشاره به اینکه قبل از انقلاب کارگران با تحصن، نظام ۲۵۰۰ ساله شاهنشاهی را سرنگون کردند، اضافه کرد: کارگران در سیاست نقشی تعیین کننده دارند و در نظام‌های سیاسی دنیا همواره بخش اعظمی از سیاست‌های کشور متأثر از نگاه و رویکرد کارگران است.

بهرام‌نیا تاکید کرد: برای ارتقا معیشت و بهبود وضعیت کارگران نیاز به اصلاح قانون کار و کارگری و کارفرمایی داریم و امید می‌رود که در مجلس جدید به موضوع کار، کارگر و دفاع از حقوق کارگران بیشتر توجه شود.

وی تصریح کرد: به لطف کارگران، استان ایلام از نظر ثبت اشتغال در سال ۱۴۰۱ رتبه نخست و در سال ۱۴۰۲ رتبه سوم را کسب کرد.

استاندار ایلام افزود: استان ایلام در حوزه کشاورزی، گردشگری، معدن، صنعت، نفت، گاز و پتروشیمی ظرفیت‌های بالقوه‌ای دارد که بخشی از این ظرفیت‌ها بالفعل شده است، با بهره‌گیری از همه ظرفیت‌ها، شاهد اشتغال‌زایی و توسعه استان خواهیم بود.

بهرام‌نیا با اشاره به واحدهای آماده افتتاح استان از جمله فولاد ایوان، کاغذ سنگی چرداول، پتروشیمی هلیلان و ان اجی ال دهلران، افزود: با بهره‌برداری از این واحدها زمینه اشتغال نیروهای زیادی فراهم می‌شود.

وی از انعقاد قرارداد برای حفر ۱۹ حلقه چاه در میدان نفتی چنگوله خبر داد و افزود: قرارداد توسعه میدان نفتی آذر (چنگوله) برای حفر ۱۹ حلقه چاه منعقد شده که در اشتغال‌زایی، توسعه و رونق اقتصاد استان بسیار مؤثر است.

استاندار ایلام با اشاره به اینکه مجوز پتروشیمی دره‌شهر صادر شده و به زودی کلنگ‌زنی می‌شود، افزود: پتروشیمی هلیلان با ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی و پتروشیمی دهلران با ۵۲ درصد در حال اجرا است.

به گزارش ایمنا، پس از درخواست جامعه کارگری و کارفرمایی برای توجه ویژه به این قشر و انتصاب مشاور استاندار در امور کارگران، استاندار ایلام اعلام کرد مشاور استاندار در امور کارگران معرفی می‌شود.

کد خبر 748557

دیگر خبرها

  • موراتا: خیلی‌ها بهتر از من بودند که حالا نیستند
  • معرفی زنجیره ارزش نساجی زنجان به صادرکنندگان در اکسپو + فیلم
  • نقش کارگران در تولید بی‌بدیل است
  • مشکل تورم با افزایش تولید از بن بست خارج می‌شود
  • بانک سامان میزبان صادرکنندگان در نمایشگاه اکسپو ایران
  • انعقاد قرارداد برای حفر ۱۹ حلقه چاه در میدان نفتی چنگوله
  • رشد ۱۵ درصدی بخش نفتی اقتصاد ایران در سال گذشته
  • برگزاری دوره آموزشی آفات مکنده در یزد
  • اجرای طرح تعیین تکلیف پرونده‌های موجود در مراجع انتظامی کشور
  • سابقه چندساله رشد تولید با مشارکت مردم در صنعت نفت