Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی لاریجانی پس از دیدار با فضل هادی مسلم‌یار رئیس مجلس سنای افغانستان و هیأت همراه وی، ضمن تقدیر از پذیرفتن دعوت جمهوری اسلامی ایران، بیان کرد: کشور افغانستان کشور دوست، همسایه و برادر ما است و در سال‌های گذشته که سال‌های سختی برای دولت و ملت افغانستان بود، همواره ملت و دولت ایران در کنار افغانستان بوده و تلاش ایران همواره بر این بوده که یکپارچگی و امنیت در افغانستان حفظ شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه اظهار کرد: امروز سیاست راهبردی جمهوری اسلامی ایران نیز بر این است که هرگونه تحرکی در زمینه ایجاد صلح در افغانستان باید با محوریت دولت افغانستان و حکومت افغانستان انجام شود. ما در این نشست بحث‌های خوبی با یکدیگر داشتیم. در زمینه همکاری‌های اقتصادی بین دو کشور و گسترش این همکاری که از گذشته بوده و ادامه دارد، بحث‌های خوبی انجام شد و قرار شد تا ترتیبات جدیدی برای تسهیل روابط بین تجار دو کشور اتخاذ شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این‌که افغانستان، کشور مسلمان و همسایه جمهوری اسلامی است، گفت: در زمینه امنیت، تجارت و مسئله آب با یکدیگر گفت‌وگو هایی داشتیم‌. در ادامه نیز رایزنی‌هایی در خصوص مسائل منطقه‌ای انجام گرفت. امروز که بحث صلح در افغانستان مطرح است ما در کنار ملت و دولت افغانستان هستیم اما از این‌که برخی از کشورها به‌خصوص آمریکایی‌ها به دنبال این هستند که بدون حضور دولت افغانستان با برخی گروه‌ها در افغانستان زمینه صلح فراهم کنند، درست نیست. باید هرگونه مذاکره صلح با حضور دولت افغانستان انجام شود.

وی در ادامه با تاکید بر این‌که آمریکایی‌ها بعضا شعار صلح می‌دهند و در عمل دست به اقداماتی متناقض می‌زنند، گفت: در مذاکرات هسته‌ای ایران دیدیم که آمریکا سال‌ها شعار مذاکره می‌داد اما پس از انجام مذاکره یک‌باره خود همه چیز را به هم زد و اما هنوز نیز با صدای بلند راجع به صلح حرف می‌زند.

وی در ادامه با اشاره به تحریم وزیر امور خارجه کشورمان از سوی آمریکایی‌ها، بیان کرد: اکنون نیز آمریکا مسئول اصلی دستگاه دیپلماسی کشورمان را که فرماندهی مذاکرات را در دست دارد، تحریم کرده و اما هم‌چنان اظهار می‌کند که آماده مذاکره است که این حرف‌ها با عمل آمریکایی‌ها کاملا متناقض است. کسی که به دنبال حل مسئله از طریق مذاکره است مسئول اصلی دستگاه دیپلماسی کشور را تحریم نمی‌کند.

وی افزود: در این نشست رایزنی‌های سیاسی برای اعتدال و توسعه افغانستان انجام شد. امیدواریم انتخابات ریاست جمهوری نیز در افغانستان برگزار شده و شاهد استقرار سیاسی و امنیتی در این کشور باشیم.

به گزارش ایسنا، فصل هادی مسلم‌یار رئیس مجلس افغانستان نیز پس از پایان این نشست اظهار کرد: از رئیس مجلس شورای اسلامی تشکر می‌کنیم که ما را دعوت کرد و ما اکنون در جمع شما در پارلمان جمهوری اسلامی ایران حاضر هستیم. ما بحث‌های خوبی با یکدیگر داشتیم. جمهوری اسلامی همواره در این سال‌ها که ملت افغانستان با مشکلاتی مواجه بود، در کنار دولت و مردم افغانستان بوده که ما از این بابت تشکر می‌کنیم.

وی در ادامه ضمن تشکر از مقام معظم رهبری و دولت ایران برای حمایت و همیاری ملت و دولت افغانستان، بیان کرد: جمهوری اسلامی همواره در همه مسائل در کنار ما بوده است و امروز نیز که بحث صلح در افغانستان مطرح است از جمهوری اسلامی تشکر می‌کنیم که از هرگونه صلح با محوریت دولت و حکومت افغانستان حمایت می‌کند.

وی در پایان گفت: جمهوری اسلامی همواره با اخلاص در کنار مردم و دولت افغانستان بوده و دوست و برادر افغانستان است.

۲۱۷۲۱۷

کد خبر 1286259

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: محمدجواد ظریف باشگاه استقلال ایالات متحده آمریکا ایران و آمریکا باشگاه پرسپولیس استان البرز استان لرستان تحریم اقتصادی ازدواج کاریکاتور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۳۷۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاست همسایگی دولت سیزدهم

«جمهوری اسلامی ایران، کشورها و ملت‌های همسایه را خویشاوند خود می‌داند»؛ این شاید مهم‌ترین بخش از اولین سخنرانی رئیس‌جمهور است که ۱۴ مرداد ۱۴۰۰ در مراسم تحلیف با حضور مهمانان خارجی و داخلی در مجلس شورای اسلامی اعلام شد و بررسی عملکرد بیش از ۲ سال و ۷ ماهه دولت سیزدهم نشان می‌دهد به این گزاره پایبند بودند و در مسیر تقویت و گسترش ارتباط با کشورهای همسایه حرکت کردند و «مهم‌ترین و اصلی‌ترین اولویت سیاست خارجی، ارتقا روابط با کشورهای همسایه» بوده است و «خواهان عزت و اعتلای آنها» بوده‌اند.

خبرگزاری مهر در سلسله گزارش‌هایی به بررسی روابط سیاسی و اقتصادی جمهوری اسلامی ایران با کشورهای همسایه طی یک‌سال گذشته پرداخته است.

کد خبر 6097420 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • افشاگری تازه؛ پخش فایل صوتی جنجالی ظریف، عمدی و برای پالس به آمریکا بود!
  • سیاست همسایگی دولت سیزدهم
  • بارگیری غیراستاندارد محموله افغانستان توسط کنسرسیوم ریلی+عکس
  • محموله تجاری ریلی افغانستان به مقصد ترکیه از ایستگاه راه‌آهن تهران عبور کرد
  • عبور محموله تجاری ریلی افغانستان به مقصد ترکیه از ایستگاه تهران
  • روزنامه جمهوری اسلامی: طالبان مشغول پاکسازی قومی و شیعه‌کشی است؛ ایران هم سکوت می‌کند
  • ۱۰ واگن جدا شده محموله های ترانزیتی افغانستان به مرز رازی رسید
  • عبور محموله تجاری ریلی افغانستان به مقصد ترکیه از ایستگاه راه آهن تهران
  • بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه از تهران گذشت/ آمادگی راه‌آهن برای حمل محموله‌های بعدی
  • بار ترانزیتی افغانستان بدون مجوز از ایستگاه تهران عبور کرد