Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-26@23:16:49 GMT

حق العمل تبدیل شلتوک به برنج در سالجاری تعیین شد

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۴۰۴۱۷

حق العمل تبدیل شلتوک به برنج در سالجاری تعیین شد

مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری گیلان گفت: به پیشنهاد سازمان جهاد کشاورزی و تصویب ستاد تنظیم بازار استان گیلان، حق العمل تبدیل هر 100 کیلوگرم شلتوک به برنج در شالیکوبی­‌های سنتی 2.5 و مدرن 2.6 کیلوگرم برنج است.

به گزارش ایلنا از رشت، سید اللهیار مصباحی در تشریح این خبر گفت: با توجه به اینکه در برخی از روستاها، کشاورزان به جای پرداخت وجه نقد، حق العمل شالیکوبی­‌ها را با تحویل برنج می­‌پردازند لذا به پیشنهاد سازمان جهاد کشاورزی و تصویب ستاد تنظیم بازار استان گیلان، در صورت تمایل کشاورزان حق العمل تبدیل هر 100 کیلوگرم شلتوک به برنج بصورت نسبی در شالیکوبی‌های سنتی 2.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 و مدرن 2.6 کیلوگرم برنج است.

وی با بیان اینکه در صورتی که کشاورزان تمایل به پرداخت نقدی اجرت فوق داشته باشند کارخانجات شالیکوبی موظف به دریافت نرخ به صورت ریالی هستند، افزود: نرخ حق­ العمل برای تبدیل هر کیلوگرم شلتوک به برنج در شالیکوبی های سنتی 370 تومان و شالیکوبی­های مدرن 400 تومان است.

مصباحی تاکید کرد: بازرسان تعزیرات حکومتی، جهاد کشاورزی، سازمان صنعت، معدن و تجارت و کارشناسان استانداری برای اجرای مصوبه ستاد تنظیم بازار نظارت دارند.

مدیر کل هماهنگی امور اقتصادی استانداری با بیان اینکه حق العمل کاری تبدیل برنج به شلتوک باید در معرض دید عموم در شالیکوبی ها نصب شود گفت: مقرر شد نرخنامه مذکور توسط کلیه کارخانجات برنجکوبی در بنرهایی در ابعاد 1 متر در 80 سانتی متر در ورودی این کارخانجات نصب شود.

مصباحی خاطر نشان کرد: کشاورزان و رسانه­‌ها در صورت تخلف کارخانجات برنجکوبی می توانند گزارش­های مربوطه را به سازمان جهاد کشاورزی استان یا ادارات این سازمان در شهرستان­ها  یا شماره 124 سازمان صنعت، معدن و تجارت اطلاع رسانی کنند.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر تحریم ظریف برنج تنظیم بازار جهاد کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان سازمان صنعت معدن و تجارت قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر تحریم ظریف امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۴۰۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۱ مرکز خرید گندم در اردبیل راه‌اندازی شد

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل از راه‌اندازی ۴۱ مرکز خرید گندم در سال زراعی جاری در استان اردبیل خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، نوبخت اژدری عصر چهارشنبه در جلسه هماهنگی برداشت محصول گندم و خرید تضمینی آن در اردبیل، اظهار داشت: با توجه به پهنه‌بندی داده‌های کشاورزی، ما به صورت سیستمی عملیات خرید گندم را انجام می‌دهیم و کشاورزان شناسنامه‌دار می‌توانند گندم تولید شده خود را با قیمت مصوب 17 هزار و 500 تومان به مراکز خرید تحویل دهند.

وی تصریح کرد: سال گذشته 279 هزار تن برداشت گندم در استان اردبیل را شاهد بودیم که امسال پیش‌بینی می‌کنیم این رقم به 380 هزار تن افزایش پیدا کند.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: عملیات خرید گندم در مزارع شمال استان از خردادماه آغاز می‌شود و تلاش ما بر این است تا با همکاری غله و خدمات بازرگانی بتوانیم خرید محصول استراتژیک گندم را انجام دهیم.

اژدری افزود: در تولید و خودکفایی گندم تلاش زیادی در سال‌های گذشته انجام شده و ما سعی کردیم با معرفی ارقام پرمحصول و مقاوم به آفات و امراض و سازگار با شرایط جوی استان در این زمینه گام‌های جدی را برداریم.

وی میانگین برداشت گندم آبی را در استان بیش از چهار تن اعلام کرد و ادامه داد: توجه به مسائل اساسی در کشت گندم به ویژه کشت در زمان مناسب و استفاده از فناوری‌های نوین می تواند به پایداری و ارتقای تولید و در نتیجه خودکفایی گندم و حتی صادرات آن منجر شود.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل به مدیریت شایسته ترویج زراعی در بخش کشاورزی و ارائه توصیه‌های مروجان به زارعان در بحث آبیاری، سمپاشی، کودپاشی، نوع شخم، تنظیم ماشین‌آلات و... اشاره کرد و گفت: افزایش دانش، مهارت و ارتقای توان تولیدی در این حوزه می‌تواند راهکاری اساسی باشد.

اژدری در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: تمام تلاش ما بر این است تا افزایش بهره‌وری را با توجه به زیرساخت‌های فراهم شده مهیا کنیم و در این زمینه کشاورزی حفاظتی و جلوگیری از فرسایش خاک از مسائل و موضوعات اساسی است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل اضافه کرد: با مکانیزه کردن اراضی و اجرای طرح جهش تولید در دیم‌زارها انتظار می‌رود در واحد سطح برداشت محصول ارتقا یافته و وضعیت مطلوبی را نسبت به سال‌های گذشته در تولید و ایجاد امنیت غذایی در این بخش شاهد باشیم.

انتهای پیام/131

  

دیگر خبرها

  • هرس و تکریب نخلستان‌های استان بوشهر با ۹ میلیارد ریال
  • ثبت ۵۷۴ واحد پرورش طیور از قزوین در سامانه سماصط
  • آغاز برداشت گندم در شهرستان دهلران
  • گروه هوش مصنوعی سازمان جهاد کشاورزی فارس تشکیل شود
  • خانه‌های روستایی باید به کارگاه تولیدی تبدیل شود
  • ۵۰ طرح آبیاری در اراضی کشاورزی قزوین اجرایی شد
  • ضرورت تبدیل هر خانه روستایی به یک کارگاه تولیدی
  • ۴۱ مرکز خرید گندم در اردبیل راه‌اندازی شد
  • درخواست سازمان جهاد کشاورزی از شالیکاران گیلانی
  • هشدار به کشاورزان، برای مبارزه با آفات علیه سن گندم