Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه تعمیر و نگهداری هواپیما در صورت عقد قرارداد با شرکت‌های بزرگ حمایت مالی خواهند شد. به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، علی وحدت، رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در حاشیه افتتاحیه نمایشگاه تعمیر و نگهداری هواپیما که در صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد در جمع خبرنگاران درباره برگزاری نمایشگاه دو روزه تعمیر و نگهداری قطعات هواپیما اظهار کرد: این رویداد از آن جهت مهم است که تعمیر و نگهداری هواپیما در داخل هر کشوری باید انجام شود و از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وحدت ادامه داد: این امر مهم توسط شرکت‌های دانش بنیان انجام شده و امروز شاهد هستیم که ۴۵۰ نفر از فعالین این حوزه و همچنین ۲۵ شرکت فعال در بخش تعمیر و نگهداری هواپیما حضور دارند و از طرفی هفت شرکت بزرگ هواپیمایی کشور در این رویداد حضور پیدا کردند تا نیاز‌های فناورانه خود را اعلام نمایند.

وحدت تصریح کرد: اگر قرارداد‌هایی بین شرکت‌های بزرگ و شرکت‌های دانش بنیان حاضر در این نمایشگاه به امضا برسد صندوق نوآوری و شکوفایی خدمات لیزینگ در اختیار آن‌ها قرار خواهد داد و از سوی دیگر بحث ضمانت نامه‌های مرتبط با قرارداد‌ها را حمایت خواهد کرد. 
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی اضافه کرد: برای تامین مالی این قرارداد‌ها نیز تسهیلات در اختیار شرکت‌ها قرار خواهد گرفت و اگر شرکت‌ها بتوانند در این دو روز خود را به اثبات برسانند دیگر مشکل تامین مالی نخواهند داشت.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: وحدت تعمیر و نگهداری هواپیما صندوق نوآوری و شکوفایی افتتاحیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۴۴۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش هزینه نگهداری و تعمیر لوکوموتیوها در پنج سال گذشته

تین نیوز

مدیرعامل پویش پژوهان از افزایش ۱۰ برابری هزینه نگهداری و تعمیر لوکوموتیوها طی ۵ سال گذشته خبر داد و تصریح کرد: ارائه کمک های نقدی در صنعت ریلی خصوصاً در زمینه حمل مسافر، در همه دنیا متداول است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ریل نیوز، محمد حسین پیروزی مدیرعامل گروه صنعتی پویش پژوهان (FPSCO) با اشاره به افزایش روز افزون هزینه های تامین و نگهداری  لوکوموتیو، اظهار کرد: تنها طی پنج سال گذشته، هزینه نگهداری و تعمیر لوکوموتیوها بیش از ۱۰ برابر افزایش یافته است.

پیروزی تصریح کرد: پشتیبانی از نگهداری و تعمیر لوکوموتیوها از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

وی با اشاره به ضرورت حمایت دولت از این بخش مهم صنعت حمل و نقل، تاکید کرد: ارائه کمک های نقدی در صنعت ریلی خصوصاً در زمینه حمل مسافر، در همه دنیا متداول است.

پیروزی افزود: با در نظر داشتن محدودیت هایی که موجب عدم امکان افزایش قیمت در صنعت حمل و نقل ریلی می شود و قیمت بالای هزینه نگهداری و تعمیر لوکوموتیوها، حمایت دولت و تخصیص بودجه مناسب باید از اولویت های دولت باشد.

پیروزی خاطرنشان کرد: جهت رفع بحران کمبود لوکوموتیو در سال جاری و به منظور تقویت ناوگان، با نگهداری و تعمیر به موقع و بازسازی و تعمیرات اساسی لوکوموتیوهای متوقف، می توان به شرائط مناسبی در حمل و نقل ریلی رسید.

 مدیرعامل پویش پژوهان تاکید کرد: تخصیص بودجه و تامین نقدینگی جزو ضروریات است تا بتوان انتظار اقدامات مناسب از طرف پیمانکاران نگهداری و تعمیر لوکوموتیوها به منظور افزایش لوکوموتیوهای در گردش را داشت.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای جلب مشارکت مردم و تحقق شعار سال
  • اعظمی: ریل‌گذاری مجلس شرکت‌های دانش‌بنیان را در بخش کشاورزی فعال کرده است
  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای تحقق شعار سال
  • افزایش هزینه نگهداری و تعمیر لوکوموتیوها در پنج سال گذشته
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان