Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا- جراحی به کمک علم رباتیک، یکی از مباحثی است که علم پزشکی به آن نیاز مبرم دارد. ربات‌ها به کمک هوش مصنوعی این توان را خواهند داشت که تحولی بزرگ و شگرف در شیوه جراحی ایجاد کنند. پژوهشگران اعلام کردند که علم رباتیک فاصله چندان زیادی با کمک به جراحان ندارد. به زودی شاهد بهره‌گیری متخصصان جراحی از علک رباتیک در اتاق عمل خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هوش مصنوعی رابط بین پزشک و ربات خواهد بود و می‌تواند تمام آنچه ربات برای بهبود جراحی نیاز دارد را به او بدهد. هوش مصنوعی در کنار علم رباتیک می‌تواند تحولی شگرف در علم پزشکی ایجاد کند.
 
 
به گزارش ایتنا و به نقل از ونچربیت، رباتیک در کنار هوش مصنوعی این امکان را فراهم کرده است که در رشته‌هایی مانند اورولوژی، جراحی اطفال، قلب و سینه، جراحان بتوانند عمل‌های پیچیده را بدون این‌که مجبور باشند به صورت مرتب بدن بیمار را بشکافند، انجام دهند.
 
ربات‌های جراح این امکان را فراهم کرده‌اند که جراح بتواند بدون این‌که نیاز به شکافتن بدن بیمار داشته باشد، حرکت چاقو، ایجاد شکاف و بخیه زدن را از طریق دوربینی که ربات هوشمند به او ارائه می‌دهد، ببیند. یکی از مهم‌ترین مزایایی که در این ربات وجود دارد، قابلیت آموزشی آن است. این ربات که بر مبنای هوش مصنوعی ساخته شده است، می‌تواند یک کتابخانه از ویدیوهای مربوط به عمل را در خود ذخیره کند تا اساتید هنگام آموزش از این ویدیوها استفاده کنند.   روش‌های جدید و نوینی که برای جراحی مورد استفاده قرار می‌گیرد، نیاز به آموزش تصویری دارد تا دانشجو بتواند خیلی دقیق بفهد که باید چه اقدامی برای بهبود وضعیت بیمار صورت گیرد. پیش از این آموزش عمل به صورت حضوری صورت می‌گرفت. اکنون به لطف فناوری جدید، تمام جزئیات عمل ثبت و ضبط می‌شود.
 
پیش از این ویدیوهایی که از جراحی‌ها تهیه می‌شد، ممکن بود دقت کافی را نداشته باشد و به همین خاطر پژوهشگران موسسه رباتیک در دانشگاه UCL لندن، دانشگاه پلی‌تکنیک میلان و دانشگاه ورونا بخش‌هایی از مقاله خود را پیش از انتشار کلی، منتشر کردند. در این مقاله به روش جدید جراحی بدون نیاز به شکافتن بدن اشاره شده است. این مقاله به الگوریتم شبکه عصبی شناختی نیز پرداخته است.
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: رباتیک هوش مصنوعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۵۱۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسابقات رباتیک با شرکت بیش از یک هزار دانش‌آموز برگزار می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نهمین دوره مسابقات رباتیک دانش‌آموزی انتخابی مسابقات جهانی با شرکت یک هزار و ۳۴۰ دانش‌آموز در ۲۶ لیگ ازجمله مسیریاب، جنگجو، حل ماز، برنامه‌نویسی، آتش‌نشان، مین‌یاب در تاریخ ۱۲ و ۱۳ اردیبهشت در دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

دانش‌آموزان از سراسر کشور در صورت کسب مقام در این مسابقات مجوز حضور در دوره‌های تخصصی آمادگی مسابقات جهانی رباتیک ۲۰۲۴ را کسب می‌کنند. هدف از برگزاری این مسابقات کشف استعداد دانش‌آموزان نخبه است دوره‌های آمادگی شرکت در مسابقات جهانی ۲۰۲۴ از هفته پایانی خرداد در دانشکده فنی دانشگاه تهران برگزار خواهد شد و اعضای اصلی تیم جهانی حداکثر تا پایان تیرماه توسط کمیته ارزیابی انتخاب می‌شوند.

پیش از این تیم جهانی رباتیک دانش‌آموزی موفق به کسب مقام سوم جهان در مسابقات ۲۰۱۹ مالزی، مقام نایب‌قهرمانی در مسابقات ۲۰۲۲ هند و ۲۰۲۳ چین شده و همچنین نوجوانان نخبه کشور سال گذشته در مالزی قهرمان آسیا شدند.

به گزارش آنا،‌ مراسم اختتامیه این مسابقات در تاریخ ۲۰ اردیبهشت در پردیس اصلی دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فضاپیمای رباتیک چین در روزهای آینده به ماه می‌رود
  • مسابقات رباتیک با شرکت بیش از یک هزار دانش‌آموز برگزار می‌شود
  • پای ربات‌ها به پمپ بنزین رسید
  • پمپ بنزین ابوظبی رباتیک شد
  • چگونه دانشمندان تنها در چند ساعت الماس تولید کردند
  • دانشمندان تنها در چند ساعت الماس تولید کردند
  • عملیات بهسازی و نوسازی باغات استان بوشهر اجرا می‌شود
  • چرا ربات‌ها و هوش مصنوعی هنوز به گرد پای حیوانات نرسیده‌اند؟
  • ۸۰۰۰هکتار از نخلستان‌های استان بوشهر بهسازی می شود
  • میدان مغناطیسی زمین ۳.۷ میلیارد ساله است