Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی گفت: سبک زندگی حضرت فاطمه(س) و امام علی(ع) بهترین الگو برای پسران و دختران امروزی است.

‌بابا محمد ایزانلو در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، ‌در رابطه با چگونگی خواستگاری امام علی(ع) از حضرت فاطمه (س)، بیان کرد: بنا بر منابع، برخی از مهاجرین از امام علی(ع) پرسیدند چرا از فاطمه(س) خواستگاری نمی کند ایشان پاسخ دادند به خدا چیزی ندارم، سرانجام نزد رسول خدا رفتند و با شرم  درخواست خود را مطرح کردند، سپس پیامبر(ص) فرمودند آیا چیزی داری و امام در پاسخ گفتند جز زره چیزی ندارم ‌و پیامبر مهریه فاطمه(س) را همان زره که حدود ۵۰۰ درهم و معادل ۲۱ سکه طلا امروزی قرار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به پایین بودن سن حضرت زهرا(س) و امام علی(ع) هنگام ازدواج، اظهار کرد: به عقیده بیشتر کارشناسان سن ازدواج زمانی است که فرد به بلوغ جسمی و عقلی رسیده باشد و بتواند مسئولیت زندگی را به دوش بکشد و این امر ربطی به سن و سال ندارد و در افراد مختلف متفاوت است، امام علی(ع) و حضرت فاطمه(س) در آن سن به بلوغ کافی رسیده بودند و منابع تاریخی حاکی از زندگی خوب و سرشار از آرامش و احترام آنان است.

وی تصریح کرد: جهیزیه حضرت فاطمه(س) حاصل از فروش زره امام علی(ع) بود که جمعا شانزده و به قول برخی نوزده قلم جنس که شامل وسایل ضروری و اولیه یک زندگی ساده و کوچک می شد بیشتر نبود که در منابع مختلف به جزییات آن اشاره شده است.

ایزانلو همچنین اظهار کرد، رسول خدا پس از ازدواج دخترشان با حضرت علی(ع) برای آن ها این چنین دعا کردند که خداوندا این دوتن نزد من از همه محبوب ترند تو نیز ایشان را دوست بدار و نسل شان را با برکت و فرخنده فرما و از سوی خود محافظتی برایشان بگمار، من این دو و فرزندانشان را از شر شیطان در پناه تو قرار می دهم، بارالها پلیدی را از آنان بزدا و این عروسی و وصلت را برایشان فرخنده ساز.

وی ادامه داد: مهم ترین پیام ازدواج آن دو حضرت مهرورزی، سادگی و صمیمیت، هم کف و همسان بودن، تفاهم، قناعت، صداقت و ایجاد محیطی سالم و امن برای پرورش انسان های فاضل و وارسته است که پسران و دختران امروزی با الگوگیری از این زوج آسمانی ازدواج آسان و بدون تشریفات و زندگی آرام، صمیمی، با احترام و عاشقانه ای را تجربه خواهند کرد.

وی تاکید کرد: در جامعه امروزی تفاخر، تبرج و تجمل گرایی بسیار زیاد شده است که این ها ضامن خوشبختی جوانان نیست علاوه بر این ها گرانی و مشکلات اقتصادی هم مزید بر علت شده لذا عده ای نیز از این وضعیت سوء استفاده کرده و جوانان را ناامید می کنند و از ازدواج می ترسانند، در صورتی که اگر خیرین، دولتمردان و همه افراد جامعه بکوشند تسهیلات ازدواج را برای جوانان فراهم کنند همچنین در جامعه نیز فرهنگ ازدواج آسان و حذف تشریفات و تجملات رواج پیدا کند و جوانان نیز در راستای سلامت جسمی و اخلاقی خود و کسب مهارت‌های زندگی بکوشند؛ قطعا جامعه بهتر، سالم تر و به دور از آسیب یا حداقل با آسیب کمتری را خواهیم داشت.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ازدواج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۵۳۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌

مدیرکل بهزیستی مازندران گفت: نقش روانشناسان در مراحل زندگی انسان‌ها کاملا مشهود است و بحران ها و حوادث سبب افزایش اختلالات روانی مانند افسردگی، خشونت، خودکشی‌ و غیره می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، فریبا بریمانی مدیرکل بهزیستی مازندران در جمع خبرنگاران با بیان اینکه روانشناسان در جامعه سالم نقش بسزایی دارند، اظهار داشت: کمک روانشناسان به افراد جامعه برای مهار احساسات و رفتارهای خود و مدیریت رفتارها سبب می‌شود اقشار جامعه زندگی با کیفیت تری داشته باشند.

مدیرکل بهزیستی مازندران از اهداف سازمان بهزیستی را برنامه‌ریزی جهت ارتقا سلامت روان آحاد جامعه بیان و عنوان کرد: 212 مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی در سراسر استان با ارائه مشاوره تخصصی در حوزه فردی و خانوادگی خدمات ارائه می‌کنند.

وی بیان کرد: مشاوران روانشناسی در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، مشاوره تحصیلی، ازدواج، ارتقاء توانمندی معنوی ورود می‌کنند و به شهروندان خدمات ارائه می‌دهند.

بریمانی خدمات مشاوره حضوری را بخش دیگری از اقدامات روانشناسانه دانست و گفت: 166301 نفر سال گذشته با مراجعه به مراکز مشاوره و خدمات روانشناختی از متخصصین خدمات دریافت کردند.

مدیرکل بهزیستی مازندران خدمات روانشناختی و ارتقای سلامت روان به صورت تلفنی را بخش دیگری از اقدامات در مراکز مشاوره اعلام کرد و افزود: در یک سال اخیر  194568 نفر در تماس با خط 1480 "صدای مشاور"، خواستار برطرف کردن مشکلات روانشناختی در زمینه کودک و نوجوان، فردی و خانوادگی، مشاوره شغلی و تحصیلی، مشاوره قبل از ازدواج، توانایی تصمیم گیری صحیح و تقویت مهارت  زندگی شدند.

بریمانی با تاکید بر اینکه به تقویت مهارت  بین فردی نیاز داریم گفت: با مشاوره تلفنی موضوعات مختلف دریافت و خدمات مشاوره ارائه شد.

مدیرکل بهزیستی مازندران به ارائه آموزش به بیش از هشت هزار و 300 نفر از جوانان در آستانه ازدواج در سال گذشته اشاره کرد و افزود: مشاوره قبل ازدواج در پیشگیری از جدایی و طلاق زوجین نقش دارد و با آموزش پیش از ازدواج توانمندی فردی در انتخاب همسر افزایش می‌یابد.

وی تشکیل خانواده موفق جهت ثبات خانواده در کارگاه‌ها و جلسات آموزشی پیش از ازدواج را موثر در تحکیم خانواده عنوان کرد.

بریمانی تاکید کرد: سال گذشته 14099 زوج مازندرانی جهت افزایش استحکام روابط زوجین در کلاس‌های آموزشی و مشاوره حین ازدواج شرکت داشتند.

مدیرکل بهزیستی مازندران ارتقای سلامت روانشناختی زوجین، تحکیم خانواده، افزایش رضایتمندی زندگی زناشویی را از اهداف برنامه پیشگیرانه سازمان بهزیستی در حوزه خانواده دانست.

 وی گفت: 15411 نفر نیز تاکنون از آموزش زندگی خانواده بهره‌مند شدند و 44099 نفر هم از آموزش‌های مهارت زندگی استفاده کردند.

مدیرکل بهزیستی مازندران با اشاره به انتخاب همسر و مقوله مهم ازدواج اظهار کرد: 9680 نفر سال گذشته در مراکز مشاوره استان جهت ازدواج و انتخاب همسر خدمات مشاوره دریافت کردند.

بریمانی مدیرکل بهزیستی مازندران مشاوره طلاق در مراکز بهزیستی را نیز بخش دیگری از اقدامات بیان کرد و افزود: 46361 زوج سال گذشته در مراکز مشاوره، خدمات مشاوره ای دریافت کردند که بیش از 23 درصد پرونده‌ها منجر به سازش شده است .

وی از دلایل طلاق را عدم مسوولیت پذیری، کمبود مهارت‌های زندگی، خیانت، اعتیاد، دخالت و خشونت عنوان کرد.‌

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • جشن‌های دهه کرامت در همه مساجد و محله‌های لرستان برگزار می‌شود
  • پیام تسلیت مدیر حوزه های علمیه درپی درگذشت همسر آیت الله سیدمصطفی خمینی
  • اتفاقی که باعث شد مورایس مسلمان شود
  • مهمترین چالش امروز نظام ما با دشمن جنگ ترکیبی و ‏ادراکی است
  • بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌
  • پیام تبریک کاظمی‌پور درپی تاریخ‌سازی بانوی دوومیدانی‌کار ایران
  • پیام تبریک کاظمی‌پور درپی تاریخ‌سازی بانوی ملی‌پوش تیم دوومیدانی ایران
  • مشکلات ثبت نام وام ازدواج در سامانه از زبان زوجین جوان تهرانی
  • پیام تسلیت حجت الاسلام سید موسی موسوی در پی درگذشت ماموستا فخری
  • پیام های تسلیت در پی درگذشت همسر شهید آیت الله سید مصطفی خمینی