Web Analytics Made Easy - Statcounter

 سردار هادیان فر رئیس پلیس راهور ناجا در گفتگو با مهر گفت: در حال حاضر بیش از ۳۰۰ مرکز تعویض پلاک در کشور وجود دارد که در چهار ماهه اخیر بیش از یک میلیون نقل و انتقال در کشور اتفاق افتاده است.

وی افزود: به عنوان مثال مرکز تعویض پلاک میثم در ایام پیک کاری شان روزانه هزار و ۸۰۰ تا دو هزار مراجعه کننده دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس پلیس راهور ناجا با اشاره به مدت زمان تقریبی انجام شدن کار یک فرد در مرکز تعویض پلاک تصریح کرد: به عنوان مثال در پرس و جویی که در مرکز تعویض پلاک میثم با مراجعان داشتم، بیش از ۹۵ درصد مردم از روند خدمات راضی بودند و در زمان بندی بین ۵۰ تا ۶۰ دقیقه ای، خدماتشان را دریافت کردند.

هادیان فرد اظهار داشت: بنا داریم تا حد امکان فرآیندهای خدمات به مردم را کوتاه تر و آسان تر کنیم و به زودی طرح های جدیدی را برای نقل و انتقال به مردم ارائه خواهیم داد و برابر خواسته قانون سعی خواهد شد بیشتر خدمات ما به صورت الکترونیکی به مردم ارائه شود.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اشکال در خصوص پرداختی ها از طریق اپ ها (app) گفت: در حال حاضر پرداختی های جرایم از چهار بانک به ۳۲ بانک تسری داده شده و همچنین به app ها و ussd ها هم مجوز داده شده که جرایم را دریافت کنند.

هادیان فر ادامه داد: بخش زیادی از بانک ها در پرداخت سریع وصولی ها تعلل می کنند به طوری که بعضاً این تأخیر ها به بیش از ۵۰، ۸۰ و ۱۶۰ ساعت رسیده است.

رئیس پلیس راهور ناجا اظهار داشت: در این خصوص به تمامی بانک ها و برخی app ها و ussd ها اعلام کردیم در صورت تأخیر واریزی جرایم به خزانه از طریق رسانه و جراید به مردم اطلاع رسانی خواهد شد که این بانک ها دیگر مجاز به دریافت وصولی جرایم از مردم نیستند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: تنها ۸ تا ۱۰ بانک خوش حساب داریم که به موقع جرایم را به حساب خزانه واریز می کنند که این بانک ها را به مردم اطلاع رسانی خواهیم کرد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۷۵۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلیس فتا با محتواهای مبتذل در فضای مجازی برخورد می‌کند

رئیس پلیس فتای فراجا از اجرای طرح برخورد با جرایم اخلاقی و مغایر با شئونات اسلامی، اجتماعی و فرهنگی؛ شامل لایوهای مستهجن، تولید محتوای مبتذل و مدلینگ در فضای مجازی خبر داد.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سردار وحید مجید درباره جزئیات اجرای طرح برخورد با جرایم اخلاقی و مغایر با شئونات اسلامی، اجتماعی و فرهنگی اظهار کرد: با اجرای طرح عملیاتی پیش‌دستانه علیه جرایم اخلاقی و مغایر با شئونات اسلامی، اجتماعی و فرهنگی؛ شامل لایوهای مستهجن، تولید محتوای مبتذل و مدلینگ، گردانندگان، مدیران و اعضا ۱۰ نشانگاه سایبری فعال شناسایی شده و مورد اقدام عملیاتی و قضائی قرار گرفتند.

وی افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون تعداد ۹۸۳۵ تارنما نیز مورد رصد عام قرار گرفتند که با بررسی اطلاعاتی سایبری روی ۳۸۴۲ فقره تارنمای مشکوک تعداد ۱۷۶۵ مورد مجرمانه مشاهده شد که از این تعداد ۷۶۵ مورد با تذکر تلفنی و با همکاری هم‌وطنان تمام محتوای نامناسب مسدود شد و سایر موارد برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.

رئیس پلیس فتای فراجا ادامه داد: با بررسی‌های صورت گرفته شبکه اجتماعی اینستاگرام با بیش از ۹۱ درصد بیش‌ترین حجم آلودگی جرایم غیراخلاقی را به خود اختصاص داده است.

مجید با اشاره به مطالبات گسترده و عمومی هم‌وطنان از پلیس فتا برای پاک‌سازی و امن‌سازی فضای سایبر از محتواهای نامناسب و مغایر با شعائر دینی و هنجارهای عام جامعه و خانواده گفت: بخش اعظم گزارش‌های این حوزه توسط کاربران فهیم و آگاه فضای مجازی به این پلیس گزارش شده است.

وی تصریح کرد: اجرای طرح‌های عملیاتی و پیش‌دستانه در خصوص این گونه جرایم که باعث نگرانی خانواده‌های ولایت‌مدار ایرانی شده، در اولویت پلیس فتا است.

رئیس پلیس فتای فراجا از هم‌وطنان خواست که همچون گذشته در صورت مشاهده موارد مشکوک و مجرمانه موضوع را پلیس اطلاع دهند.

کد خبر 750745

دیگر خبرها

  • گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه
  • پلیس فتا: ۹۱ درصد حجم «آلودگی جرایم غیر اخلاقی» مربوط به اینستاگرام است
  • انهدام ۲۰ باند جرایم سایبری در مازندران
  • رئیس پلیس فتا: اینستاگرام بیشترین حجم آلودگی جرایم غیر اخلاقی را دارد
  • شناسایی ۳ هزار و ۸۴۲ تارنمای مشکوک در کشور
  • جرایم رانندگی به اعتبارسنجی بانکی اضافه می‌شود/ هشدار به یارانه‌بگیران متقاضی وام
  • پلیس فتا با محتواهای مبتذل در فضای مجازی برخورد می‌کند
  • طرح پلیس فتا برای برخورد با لایوهای مستهجن و محتوای مبتذل
  • ترافیک صبحگاهی تهران پس از تعطیلات ۳ روزه
  • فیلم/ وضعیت ترافیک جاده‌های کشور از زبان رئیس پلیس راهور