Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای بخش فشافویه با انتقاد از عدم تحقق وعده‌های مسئولان در پیگیری مطالبات عشایر شهرری گفت: با وجود وعده‌های بسیار همچون تأمین آب دام‌های عشایر، تأمین علوفه و امنیت منطقه اما تاکنون هیچ یک از این مصوبات اجرایی نشده است. ۱۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۶ استانها استان تهران نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ری، مریم باقری در نشست خبری اعضای شورای شهرستان با اشاره به وضعیت کنونی عشایر در شهرستان ری اظهار داشت: در حال حاضر بیش از 1000 نفر شتر توسط عشایر در یکی از روستاهای عشایری شهرستان ری پرورش پیدا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: عشایر شهرستان ری در زمینه کشاورزی و دامپروری با مشکلات متعددی روبه‌رو هستند و با وجود تولید بیش از 20 هزار رأس دام در گذشته، در حال حاضر میزان تولید تنها به 6 هزار رأس کاهش پیدا کرده است.

عضو شورای بخش فشافویه بیان کرد: افزایش قیمت گوشت و تولیدات دامی سبب کاهش فروش محصولات تولیدی عشایر شده که مشکلات اقتصادی فراوانی را برای عشایر ایجاد کرده است و اخیراً به دلیل گرانی‌ها شاهد سرقت دام از عشایر هستیم.

«جفته شورمی» بر باد فراموشی؛ عشایر کهگیلویه و بویراحمد غم «آب» دارند+عکسعشایر ایلامی نقش‌ به‌سزایی در تحقق اقتصاد مقاومتی دارندکهگیلویه و بویراحمد|واکنش امور عشایر به گزارش ” روزگار سخت عشایر زیلایی»+ پاسخ تسنیم

باقری ادامه داد: بازرسی و پیگیری‌های متعددی از سوی مسئولان شهرستان از وضعیت عشایر شهرستان ری صورت گرفته و با وجود وعده‌های بسیار همچون تأمین آب دام‌های عشایر بخش فشافویه، ایجاد حمام ضدکنه برای دام‌ها، تأمین علوفه و امنیت منطقه، اما متأسفانه هیچ یک از این مصوبات در بازدید مسئولان به مرحله اجرا نرسیده است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: ضروری است که با برنامه‌ریزی و تعیین حق آبه کشاورزی برای کشاورزان منطقه، علوفه دام عشایر از کشاورزان منطقه خریداری و زمینه را برای تهیه علوفه از عشایر تسهیل کنند.

انتهای پیام/ح

R7840/P/S6,60/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۸۸۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنگ علوفه شروع شده است

ایسنا/خراسان رضوی مدیرکل بهبود تغذیه و جایگاه دام وزارت جهاد کشاورزی گفت: اکنون جنگ علوفه به صورت نرم در کنار جنگ آب شروع شده است.

سیداحمدرضا سیدعلیان ۸ اردیبهشت ماه در بازدید از یک شرکت دامداری، استفاده از بقایای بخش کشاورزی را فرصتی برای افزایش بهره‌وری دانست و بر اهمیت و جایگاه آب در تولید تأکید کرد.

وی اظهار کرد: به جای کلمه ضایعات و زائدات بخش کشاورزی بهتر است از کلمه بقایا و پسماندهای این بخش استفاده کنیم، این بقایای بخش کشاورزی و حتی خانگی می‌تواند در کارخانجاتی تبدیل به خوراک دام شوند.

مدیرکل بهبود تغذیه و جایگاه دام وزارت جهاد کشاورزی عنوان کرد: پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است و اکنون جنگ علوفه به صورت نرم در کنار جنگ آب شروع شده است.

وی با بیان اینکه کشت گیاهان کم آب طلب مانند سورگوم بجای ذرت علوفه‌ای اهمیتی بالاتر از بقایا و بازماندهای این بخش دارد، افزود: در کشور ۸ سایت تبدیل بقایا به خوراک دام وجود دارد که مجموعه نیشابور تنها کارخانه شرق کشور است.

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی در ادامه ضمن تأکید بر ایجاد زنجیره تولید شیر توسط دامداری‌های صنعتی گفت: با توجه به ظرفیت‌های تعاونی دامداران نیشابور در بخش تولید شیر به منظور خدمات‌دهی بهتر به گاوداران، تکمیل زنجیره شیر این تعاونی با سرمایه‌گذاری در حوزه لبنیات می‌تواند قدم مؤثری برای اعضای تعاونی و دامداران شهرستان باشد.

احمد داوطلب زرقی گفت: پیش‌روی گاوداران صنعتی و سنتی استان در خصوص سامانه بازارگاه برخی مشکلات وجود دارد که نیازمند توجه بیشتر است.

مدیر جهاد کشاورزی نیشابور در این بازدید با اشاره به اینکه نیشابور از شهرستان‌های پیشرو در زمینه دام استان است، به تقدیر از خدمات ارزنده‌ تشکل‌های بخش دامی شهرستان پرداخت و گفت: این شهرستان با بیش از ۶۱ هزار رأس دام سنگین و تولید شیری حدود ۲۶ هزار تن در سال در استان رتبه اول و در تولید گوشت با ۷ هزار و ۵۰۰ تن در سال، رتبه دوم را دارد.

علی مبارکی با تأکید بر اینکه یکی از عوامل محدودکننده توسعه بخش کشاورزی تولید نهاده است، افزود: در بخش کشاورزی بیش از ۳۰ درصد بقایا داریم که قسمت عمده آن یا سوزانده و یا دور ریخته می‌شود.

وی با بیان اینکه هر چند دور ریختن بقایا باعث ایجاد مشکلات زیست محیطی می‌شود اما از طرفی نیاز شدید به واردات نهاده‌های خام دامی از خارج کشور داریم، گفت: لازم است در خصوص صدور مجوزها و تسهیلات لازم برای بازگرداندن این پسماندها به چرخه خوراک دام که منجر به کاهش قیمت آن و تأمین امنیت غذایی می‌شود اقدام عاجل صورت پذیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تصاویری از تشکیل چندین دریاچه‌ شیرابه در تهران؛ وعده مسئولان دروغ شد! | فیلم
  • ببینید | تصاویری از ایجاد دریاچه‌ای از زباله در اطراف تهران؛ بی‌توجهی مسئولان به وعده‌ خود!
  • مسئولان، صدای مردم میمند درخصوص موقوفه میمند باشند
  • جنگ علوفه شروع شده است
  • تکمیل سد مشمپا از اولویت‌های شرکت آب منطقه‌ای است
  • آبگیری ٩٠ درصد تالاب قره گل بوکان
  • وابستگی به واردات نهاده‌های دامی با جایگزینی علوفه کم آب کاهش می‌یابد
  • نخستین شورای عشایری استان سمنان در سال جاری برگزار شد
  • اقبال بازارهای جهانی به محصولات دانش‌بنیان ایران
  • ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی زندگی می‌کنند