Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@06:24:41 GMT

۶۰۰محصول نانو در بازار/ نانو در ۱۵ صنعت رسوخ کرده است

تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۹۰۱۷۳

۶۰۰محصول نانو در بازار/ نانو در ۱۵ صنعت رسوخ کرده است

به گزارشخبرنگار مهر، دکتر سعید سرکار در اختتامیه جشنواره نانو و رسانه که عصر امروز در صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، گفت: ما توانستیم با اختلاف دو تا سه ساله نسبت به کشورهای پیشرو در حوزه فناوری نانو به این حوزه نوظهور وارد شویم.

دبیر ستاد توسعه فناوری نانو تاکید کرد: در این ستاد نه تنها به عرصه تولید بلکه کلیه اقدامات در زنجیره ارزش را برنامه ریزی کرده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرکار خاطر نشان کرد: ما در ابتدای کار خود در حوزه نانو ضعیف بوده ایم؛ همان موقع تعداد کمی از اساتید دانشگاه‌ها با نانو آشنا بودند.

وی با اشاره به برنامه ریزی های ستاد نانو عنوان کرد: اکنون ۳۷ هزار متخصص نانو در مقطع کارشناسی ارشد به بالا تحصیل کرده‌اند.

دبیر ستاد توسعه فناوری نانو تاکید کرد: رتبه کشور درحوزه نانو چهارم است. همچنین بر اساس گزارشی که در زمینه بروز و ظهور فناوری نانو و حرکت در این عرصه منتشر شده نشان می دهد ایران در این شاخه حائز رتبه ۵ جهانی است.

سرکار با تاکید بر اینکه ۲۵ درصد تولیدات علمی کشور در عرصه فناوری نانو است، افزود: این میزان یک چهارم فعالیت‌های علمی کشور است.

وی گفت: همچنین بالغ بر ۲۵۰ ثبت اختراع بین المللی در حوزه نانو را به خود اختصاص داده ایم که این میزان ۳۰ درصد کل ثبت اختراعات کشور است.

دبیر ستاد توسعه فناوری نانو با تاکید بر اینکه نانو در 15 صنعت‌رسوخ پیدا کرده است، بیان کرد: اگر صنعت به فناوری نانو توجه نکند بازار خود را از دست خواهد داد.

سرکار تاکید کرد: صاحب صنعت شدن در این حوزه هدف ماست.

وی گفت: فناوری نانو فناوری است که موجب رشد، پویایی و رقابت پذیری بخش‌های فناوری می‌شود ولی در حال حاضر کارخانجات ما اشتهای لازم برای جذب فناوری ها را ندارند و این یکی از چالش‌های ماست.

دبیر ستاد توسعه فناوری نانو، اولویت اول ستاد نانو را توسعه صادرات ذکر کرد و گفت: براین اساس برنامه داریم تا پایان برنامه ده ساله دوم ستاد نانو، صادرات را به سالی یک میلیارد دلار برسانیم که این نیاز به زیرساخت هایی دارد.

وی تاکید کرد:صادرات محصولات نیاز به مهارت و تربیت افراد در این حوزه دارد.

سرکار از طراحی و ساخت ۳۰ ماشین آلات صنعتی پیشرفته و صادرات آن خبر داد و گفت: در حال حاضر ۲۱۷ شرکت تولیدی در حوزه فناوری نانو فعالیت می کنند.

سرکار ادامه داد: همچنین ۶۰۰ محصول حوزه فناوری نانو به بازار عرضه شده است.

دبیر ستاد توسعه فناوری نانو با بیان اینکه در حال حاضر محصولات نانویی ایران به ۴۲ کشور دنیا صادر می‌شود، تاکید کرد: این اطمینان را می‌دهم که صادرات سنتی به سقف خود رسیده هر چند ممکن است رشد ۱۰ تا ۲۰ درصدی را شاهد باشیم.

کد خبر 4687589 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: صندوق نوآوری و شکوفایی فناوری نانو نوآوری تحقیقات علمی ماهواره شرکت دانش بنیان فناوری فضایی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فناوری نانو گوشی هوشمند موبایل فیس بوک امنیت اطلاعات اینترنت ناسا دانشگاه شریف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۹۰۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش‌های هسته‌ای تسهیل کننده نیمی از اهداف توسعه پایدار

 رئیس انجمن هسته‌ای ایران در آغاز به کار نخستین کنفرانس بین المللی فناوری علوم وفنون هسته‌ای ۲۰۲۴ در اصفهان، فناوری هسته‌ای را یکی از فناوری‌های کاملا اثبات شده در پاسخ دقیق به برخی از چالش‌ها دانست و گفت: رویداد‌های بین المللی و نشست‌های علمی در حوزه فناوری هسته‌ای دستیابی به اهداف توسعه پایدار وپاسخ و راه حل چالش‌های پیش رو در امنیت انرژی وتامین انرژی وتامین غذا که مستقیم با حیات انسان در ارتباط است را می‌تواند تسهیل کند.


جواد کریمی ثابت افزود: برگزاری این نشست‌ها بستری مناسب برای یافتن راه حل‌هایی برای این موضوع است.


او گفت: در این راستا، ایران ظرفیت تولید ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای را در دستور کار قرار داده است ومسئولان جمهوری اسلامی ایران با تمرکز بر تعهدات خود در حوزه فناوری هسته‌ای وبرنامه‌های تولید این میزان برق هسته‌ای را با جدیت دنبال می‌کنند.


رئیس انجمن هسته‌ای ایران افزود: این کنفرانس در ۱۶ پنل و ۱۳ محور فعالیت خود را آغاز کرده است و فناوری هسته‌ای در کشور ایران به بلوغ رسیده و این بلوغ را در ارائه مقالات وسخنرانی‌ها و نمایشگاه‌ها قابل مشاهده است.


سی‌اُمین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای ۲۰۲۴ با حضور ۵۰ دانشمند هسته‌ای از پنج قاره جهان در اصفهان تا دو روز دیگر ادامه دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • همایش‌های هسته‌ای تسهیل کننده نیمی از اهداف توسعه پایدار
  • بوشهر همه ظرفیت‌های آمایشی توسعه و پیشرفت دانش نوپایه را دارد
  • اسلامی: به دنبال خلق فناوری در حوزه انرژی اتمی هستیم
  • حمل‌ و‌ نقل در ناوگان فناوری
  • انسولین با کمک فناوری نانو خوراکی می‌شود
  • چتر فناوری روی محصولات بهداشتی باز شد/معرفی ۱۳ محصول نانوسلامت فناورانه
  • کدام ‌حوزه‌های فناورانه در کیش به توسعه می‌رسند
  • برگزاری نخستین رویداد ملی غذایی «فبین فود» در مشهد
  • اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه
  • شهرک تخصصی کفش در قم ایجاد می‌شود