Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-29@15:54:55 GMT

اجرا قانون سخت و زیان‌آور بودن حرفه خبرنگاری

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۱۷۳۹۱

اجرا قانون سخت و زیان‌آور بودن حرفه خبرنگاری

به گزارش گروه اجتماعی برنا؛ «حاتم شاکرمی» روز شنبه در نشست با خبرنگاران در محل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: براساس مصوبه دولت، شغل خبرنگاری جزو گروه «ب» مشاغل یعنی حرفه‌های سخت و زیان‌آور است و باید همچون برخی حرفه‌ها همچون کار در ندامتگاه‌ها در رسته مشاغل سخت و زیان‌آور باشد.

وی افزود: در اجرای قانون سخت و زیان‌آور بودن خبرنگاری مشکلاتی وجود دارد که بخشی از آن برطرف شده و بخشی از آن نیز باید مرتفع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر توضیح داد: خبرنگارانی که دارای کارفرما هستند و عنوان شغلی آنها نیز «خبرنگار» است، مشکلی در این خصوص ندارند و باید از مزایای سخت‌ و زیان‌آوری بهره‌مند شوند. بخشی از خبرنگاران از بیمه‌های مشاغل آزاد و اختیاری استفاده می‌کنند که تحت عنوان «خبرنگاران آزاد» شناخته می‌شوند. این گروه از خبرنگاران، کارفرما ندارند و با توجه به اینکه سهم چهار درصدی حق بیمه مشاغل سخت و زیان‌آور طبق بند چهار تبصره دو ماده 76 قانون تامین اجتماعی باید توسط کارفرما پرداخت شود، این تکلیف قانونی «خبرنگاران آزاد» را با مشکل مواجه کرده است چرا که قانون، کارفرما را مکلف به پرداخت حق بیمه چهار درصد مشاغل سخت و زیان‌آور کرده است بنابراین به دلیل اینکه خبرنگاران آزاد، کارفرما ندارند، مشکلاتی در زمینه اعمال سخت و زیان‌آوری برای آنها به وجود آمده است.

وی اظهارداشت: برای حل مشکل خبرنگاران آزاد و بهره‌مندی آنها از مزایای سخت و زیان‌آوری با سازمان تامین اجتماعی در حال رایزنی هستیم و چنانچه این مشکل برطرف نشود تلاش داریم تا این ماده واحده را به صورت لایحه یا طرح، به مجلس شورای اسلامی بفرستیم تا این مانع برطرف شود.

شاکرمی در ادامه در خصوص خبرنگارانی که با عنوان دیگری در لیست تامین اجتماعی معرفی شدند، گفت: این موضوع مشکلی است که آن را پیگیری می‌کنیم تا به کمک سازمان تامین اجتماعی رفع شود. این مساله نیاز به اصلاح قانون ندارد و مقرر شده با تشکیل کمیته تخصصی حل شود.

کارگران و کارفرمایان به سامانه جامع روابط کار مراجعه کنند

معاون وزیر کار در ادامه سخنان خود درباره اقدامات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: ما به دنبال ارائه خدمات به صورت الکترونیک هستیم و در این خصوص سامانه جوامع روابط کار، کار خود را شروع کرده است و در نظردارد به 8.5 تا 9 میلیون کارگر اختیاری و آزاد و جامعه کارفرمایی به صورت غیرحضوری خدمات ارائه کند.

وی افزود: باید همه کارگران و کارفرمایان به این سامانه مراجعه کنند و اطلاعات خود را ثبت کنند و احزار هویت شوند تا خدمات با سرعت و سلامت بهتر ارائه شود.

شاکرمی اظهارداشت: این سامانه با 32 زیرسامانه به صورت آزمایشی در تهران و اردبیل کار خود را شروع کرده و هفته آینده در 12 استان نیزفعال می‌شود.

وی اظهارامیدواری کرد با اجرای این سامانه قراردادهای سفید کاهش یابد و حتی از بین برود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جامعه سازمان تامین اجتماعی قانون قانون اساسی وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۱۷۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش حقوق کارکنان دانشگاه آزاد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، ‌‌رئیس دانشگاه آزاد کشور با اشاره به افزایش حقوق کارکنان دانشگاه آزاد تا ۳۵ درصد گفت: دولت امسال ۲۰ درصد افزایش حقوق برای اعضای دولت در نظر گرفت که  ما در جلسه شورای معاونان در حال تهیه لایحه‌ای برای هیأت امنای دانشگاه آزاد کشور هستیم  که در پی آن ۳۰ تا ۳۵ درصد حقوق کارکنان افزایش خواهد یافت.

محمد مهدی طهرانچی در اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی با بیان اینکه مدیران و هیأت‌های علوم اجتماعی دانشگاه‌های آزاد سراسر کشور در قالب دانشکده‌های هنر و رسانه در چالوس گرد هم جمع شدند و مباحثی پیرامون رفتار اجتماعی دانشجویان و دانش آموزان و داوطلبان آموزشی پرداختن به مسائل آموزشی را با یکدیگر به اشتراک گذاشتند، گفت: آینده آموزش عالی در حقیقت در گرو توجه به حرکت‌هایی است که امروز در قالب انتخاب رشته رخ می‌دهد و این آینده کشور را رقم می‌زند.

رئیس دانشگاه آزاد کشور با بیان اینکه همواره در خبر‌ها داشتیم که مجموعه‌ای از دانش آموزان در کنکور شرکت می‌کردند، افزود: در هفته‌ای که گذشت ۱۲۰ هزار نفر در رشته ریاضی، شش برابر در رشته تجربی و سه برابر در دیگر رشته‌ها شرکت کردند که این حکایت از یک ناهنجاری در انتخاب رشته بین دانش آموزان داردو اگر این موضوع عالمانه هدایت نشود می‌تواند آینده با چالش همراه شود.

وطهرانچی بیان کرد: دانش آموزان بر اساس دریافت خودشان انتخاب رشته می‌کنند، اما دانشگاهیان باید علل این انتخاب و توزیع نامتوازن را بررسی کنند که امروز در این اجلاسیه در حوزه علوم اجتماعی مورد بررسی قرار گرفت و مسائل جدی هم مطرح شد که امیدواریم با همت و تلاش موانع برطرف شود.

وی همچنین با بیان اینکه ما در یک جنگ ترکیبی قرار گرفتیم و در این جنگ، نگاه هنر و رسانه نقش جدی را بازی می‌کند، تصریح کرد: در هنر و رسانه بحث جامعه شناسی و مخاطب شناسی جایگاه بسیار مهمی دارد که به این مبحث نیز از سوی بیش از ۷۰ جامعه شناس از دانشگاه‌های آزاد سراسر کشور در این اجلاسیه پرداخته شد که جایگاهشان در نقش آفرینی جدیدشان در دانشکده‌های هنر و رسانه را بتوانند در جایگاه دقیقی قرار بدهند .

 

دیگر خبرها

  • افزایش حقوق کارکنان دانشگاه آزاد
  • آئین گرامیداشت روز جهانی روانشناس و مشاور برگزار شد
  • ارمغان روانشناسان و مشاوران، بهرورزی و فضیلت مندی در زندگی 
  • افزایش آسیب‌های اجتماعی در دانش‌آموزان / چرا طرح نماد ناقص اجرا شد؟
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است
  • نامه مهم قالیباف به رئیسی
  • قالیباف ۲ قانون را برای اجرا ابلاغ کرد
  • شهرداری همدان ۵۰ میلیارد تومان به حوزه پژوهش اختصاص داد
  • دوره‌ی آموزش خبرنگاری در دبیرستان شاهد سردار شهید قاجاریان نیشابور