Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاونت پژوهشی دانشگاه تهران گفت: پذیرش پژوهشگران متقاضی دوره‌های پسادکترا دانشگاه تهران از طریق سامانه جامع آموزش دانشگاه انجام می‌شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه تهران، محمد رحیمیان، معاونت پژوهشی دانشگاه تهران درباره  پذیرش پژوهشگران متقاضی دوره‌های پسادکترا گفت: با توجه به برخی مسائل در فرآیند پذیرش پژوهشگران پسادکترا و همچنین افزایش روزافزون متقاضیان این دوره با سازمان‌های حمایتی جهت تأمین منابع مالی «براساس برخی از هماهنگی‌ها با مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی» پژوهشگران متقاضی دوره‌های پسادکترا از طریق سامانه جامع آموزش دانشگاه تهران پذیرش شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: پژوهشگران علاقه‌مند به منظور نام‌نویسی در دوره پسادکترا که از پایان‌نامه دفاع کرده اند؛ حداکثر ۵ سال از تاریخ دانش آموختگی آن‌ها گذشته است و همچنین در نظام وظیفه با مساله روبه رو نیستند؛ نیز می‌توانند در این فراخوان شرکت کنند.

رحیمیان تصریح کرد: پژوهشگران متقاضی مدارک ضروری از جمله سوابق آموزشی - پژوهشی، تصاویر مقالات علمی - پژوهشی، کارت ملی، شناسنامه و برگ پایان خدمت را به همراه تمامی فرم‌های پذیرش در سامانه جامع آموزش دانشگاه تهران ارائه کنند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: معاونت پژوهشی دانشگاه تهران پس از دریافت تمامی مدارک نسبت به تأیید و پذیرش نهایی درخواست متقاضیان اقدام می‌کند.

لازم به ذکر است، پژوهشگران متقاضی دوره‌های پسادکتریمی توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به سامانه جامع آموزش دانشگاه تهران مراجعه کنند. جهت دریافت لینک سامانه اینجا کلیک کنید. 

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه تهران مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۱۹۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پژوهش موتور محرک توسعه کشور و آزمایشگاه موتور محرک پژوهش است

عبداله زاده در مراسم روز ملی آزمایشگاه که در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد، از پژوهش به عنوان موتور محرک پیشرفت و توسعه کشور و از آزمایشگاه‌ها و عرصه‌های پژوهشی به عنوان موتور محرک پژوهش نام برد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عبداله زاده ضمن تشکر از مدیر آزمایشگاه‌ها و عرصه‌های پژوهشی گفت: برگزاری مراسم روز ملی آزمایشگاه فرصت مناسبی برای ایجاد انسجام و نزدیکی بیشتر بین کارشناسان و فعالان آزمایشگاه‌ها و تقدیر از زحمات آن‌ها است.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه تربیت مدرس در خصوص اهمیت آزمایشگاه‌ها یادآور شد: پژوهش موتور محرک پیشرفت و توسعه کشور است و موتور محرک پژوهش، آزمایشگاه‌ها و عرصه‌های پژوهشی است. پژوهش‌های موفق از آزمایشگاه‌های پیشرفته و دقیق حاصل می‌شوند که دارای ویژگی‌های خاصی هستند.

عبداله زاده گفت: یکی از مهمترین مؤلفه‌های آزمایشگاه موفق، داشتن تجهیزات پیشرفته و دقیق است. اما مهم‌تر از این مؤلفه، وجود کارشناسان خبره و قوانین و مقررات حاکم بر آن است. عنصر اصلی یک آزمایشگاه موفق، نیروی انسانی یا همان کارشناس است که می‌تواند بر تجهیزات موجود در آزمایشگاه اثر بگذارد و با نحوه نگهداری از امکانات، نقش مهمی در آزمایشگاه ایفا کند.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه اضافه کرد: یکی دیگر از وظایف و نقش‌های مهم کارشناسان آزمایشگاه، تربیت نیروی انسانی است. دانشجویان زمان زیادی در آزمایشگاه حضور دارند. تعامل کارشناسان آزمایشگاه با دانشجویان بسیار مهم است و در اینجا نقش مهمی در تربیت نیروی انسانی دارند.

عبداله زاده با اشاره به اهمیت دسترسی پژوهشگران به تجهیزات آزمایشگاه‌ها گفت: برای ایجاد امکان دسترسی مناسب‌تر به تجهیزات آزمایشگاه‌ها، اکثر تجهیزات را به صورت شبکه‌ای در اختیار متقاضیان قرار می‌دهیم و بدین منظور یکی دیگر از وظایف کارشناسان آزمایشگاه این است که، تجهیزات آزمایشگاه‌ها را به موقع در سامانه‌های‌های مختلف مانند گلستان و خاتم ثبت کنند.

وی افزود: ظرفیت آزمایشگاه‌های دانشگاه و همکاران این حوزه بسیار بیشتر است و امیدواریم دست در دست یکدیگر وضعیت بهتری را در آینده رقم بزنیم. همکاران در آزمایشگاه‌های دانشگاه گاه کار کارشناسی انجام می‌دهند و گاهی کار مدیریتی بر عهده دارند، اما در پاره‌ای موارد هر دو وظیفه را بر دوش می‌کشند. یکی از اموری که کارشناسان آزمایشگاه می‌توانند انجام دهند، ارائه مشاوره‌های علمی و آزمایشگاهی به دانشجویان و اساتید است.

عبداله زاده در پایان ضمن تاکید بر اهمیت آزمایشگاه مرکزی دانشگاه خاطر نشان کرد: توجه به آزمایشگاه مرکزی در اولویت است امیدواریم بتوانیم خدمات بهتری به دانشجویان و پژوهشگران ارائه دهیم. در این راستا باید از نظرات یکدیگر استفاده کنیم.

معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه از پیشنهادات همکاران در خصوص جمع گرم و صمیمی کارشناسان آزمایشگاه‌ها و ارتقای کیفیت فعالیت آن‌ها استقبال می‌کند و در صورت امکان آن‌ها را به اجرا در می‌آورد.

دیگر خبرها

  • ۴۰۹ متقاضی واحد صنفی در چهارمحال و بختیاری پاسدار زبان فارسی شدند
  • موزه‌ها باید پاسخگوی مشکلات امروز جامعه باشند
  • زمین توان پذیرش رفاه مصنوعی را ندارد
  • کارنامه اولیه کنکور در نیمه مرداد منتشر می‌شود
  • حوزه علمیه خواهران سمنان طلبه می‌پذیرد
  • دانشگاه جندی‌شاپور اهواز در مقطع ارشد «هوشبری» دانشجوی خارجی می‌پذیرد
  • پژوهش موتور محرک توسعه کشور و آزمایشگاه موتور محرک پژوهش است
  • پذیرش بدون آزمون در دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران
  • امروز نیروی هوایی ارتش، نیرویی آماده و با اقتدار برای حفاظت از کیان کشور است
  • دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو پذیرش می‌کند