Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-05-07@02:21:29 GMT

رونق تولیدات کشاورزی در کرمانشاه

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۲۳۴۳۰

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمانشاه مهندس نوربخش حاتمی صبح امروز شنبه در مراسم تجلیل از خبرنگاران که در سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: استان کرمانشاه در بخش کشاورزی در جایگاه اصلی خود قرار ندارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه افزود: این استان استانی پهناور و با پتانسیل و استعدادهای فراوانی در بخش کشاورزی است که لازم است در راستای ارتقاء بهره وری از آن استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسئول با بیان این که استان کرمانشاه دارای ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار هکتار وسعت است، گفت: بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار هکتار جنگل و مراتع در سطح استان داریم که یک سرمایه ارزشمند است که باید در راستای اشتغالزایی از آن نهایت استفاده را داشته باشیم.

حاتمی بیان داشت: حدود ۹۵۰ هزار هکتار اراضی باغی و دیم داریم و به عنوان یکی از قطب های کشاورزی در کشور محسوب می شود.

وی تصریح کرد: با توانایی ها و پتانسیل های واقعی استان بسیار فاصله داریم و این در حالیست که مردم این استان شایسته وضعیت بیکاری، اقتصادی و معیشتی نیستند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه بیان داشت: تا بحال نتوانستیم کشاورزی استان را خوب بشناسیم و آنرا به کشور معرفی کنیم و مهم ترین اتفاقی که باید در این راستا بیفتد معرفی بخش کشاورزی در استان است و سپس نشر آن به کل کشور است.

وی در بخش دیگری از سخنانش کرمانشاه را خواستگاه نخود و زعفران معرفی کرد و گفت: به اعتقاد بنده اگر زعفران و نخود استان را احیاء کنیم بخش زیادی از مشکلات اقتصادی استان حل و فصل خواهد شد.

این مسئول افزود: نخود کرمانشاه از بهترین و با کیفیت ترین محصولات کشور است و به عنوان یک محصول استراتژیک باید از تولید، فروش و ارزش افزوده نخود حمایت می کنیم.

حاتمی خاطر نشان کرد: همچنین کرمانشاه خواستگاه بهترین زعفران دنیا است و امروز هم بهارین و با کیفیت ترین زعفران در کرمانشاه تولید می شود و از آنجا که خاک خوبی برای کشت زعفران داریم و اشتغالزایی ۲۰۰ تا ۳۰۰ نفر روز را در سال به دنبال دارد لازم است به این موضوع توجه بیشتری شود.

وی از برگزاری جشنواره اسب کرد خبر داد و گفت: به زودی این جشنواره در ماهیدشت برگزار خواهد شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه  یادآور شد: حدود ۱۲ هزار فارغ التحصیل بخش کشاورزی در استان داریم که می توانند بخش کشاورزی استان و حتی کشور را متحول کنند.

این مسئول با اشاره به اینکه بیش از ۹۸ درصد تمام محصولات کشاورزی دنیا در کرمانشاه قابلیت کاشت دارند، بیان داشت: خوشبختانه سرانه مصرف کودشیمایی و سم در کشور پایین تر از سرانه جهانی است و سرانه مصرف در استان کرمانشاه پایین تر از کشور است.

حاتمی همچنین از تدوین برنامه ۳ ساله جهت رونق تولیدات کشاورزی خبر داد و گفت: کشاورزی در استان کرمانشاه مظهر برون رفت از مشکلات و تحریم های اقتصادی است که لازم است از این مهم نهایت استفاده را داشته باشیم.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۲۳۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«رامهرمز» ظرفیت مناسبی برای تولیدات پایین دستی پتروشیمی دارد

به گزارش خبرنگار مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در راستای کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«ابراهیم متینیان» از حوزه انتخابیه رامهرمز و رامشیر به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

ابراهیم متینیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در در خصوص ضرورت راه اندازی پترو پالایشگاه‌ها در کشور، تصریح کرد: درباره مزیت‌های پترو پالایشگاه‌ها هیچ شکی وجود ندارد، این مجتمع‌های صنعتی می‌توانند برای کشور سودآور باشند و به تولید محصولات با ارزش افزوده بالا کمک کنند اما شرط آن این است که زیرساخت‌های لازم را مهیا کنیم و بتوانیم از ظرفیت‌های آنها بهره ببریم.

وی با تاکید بر اینکه هنوز از ظرفیت پالایشگاهی کشور به خوبی بهره برداری نشده است، گفت: آن طور که شایسته بوده است به توسعه صنایع پایین دستی در این حوزه مبادرت نشده و اکنون با مشکلات زیادی در زمینه پالایشگاهی کشور مواجه هستیم اما در حال حاضر در دولت سیزدهم به تولید محصولات پتروشیمی که فرآیند تولید ساده‌ای دارند، پرداخته می‌شود.

این عضو کمیسیون انرژی مجلس بیان کرد: اگر بخواهیم پترو پالایشگاه‌ها را در سطح کشور راه اندازی کنیم باید تدابیر لازم را برای بهره برداری از ظرفیت‌های این مجتمع‌های صنعتی بیندیشیم و باید طوری عمل کنیم که برگشت سرمایه رخ دهد.

وی بیان کرد: امید است با حمایت خالصانه مسؤولان و حمایت صحیح سرمایه گذاری در حوزه پترو پالایشگاه شکل گیرد که امکان ایجاد بستر سرمایه گذاری توسط بخش خصوصی در کشور رونق بگیرد.

نماینده مردم رامهرمز در مجلس گفت: بخش ابو الفارس در منطقه رامهرمز واقع در استان خوزستان با حدود ۹۵ حلقه چاه نفت یکی از نفتخیزترین بخش‌های کشور است که به دلیل داشتن نفت سبک این منطقه برای فرآورده‌های تولید پایین دستی پتروشیمی بسیار مناسب است.

متینیان بیان کرد: پروژه پترو پالایش ابوالفارس با ظرفیت اولیه پالایش ۵۰ هزار بشکه نفت خام در روز در استان خوزستان، شهرستان رامهرمز منطقه کم برخوردار ابو الفارس در حال احداث است.

وی ادامه داد: با پیگیری‌های صورت گرفته پروژه پترو پالایشگاه ابوالفارس در سال ۱۳۹۹ با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی کلنگ زنی شد که این پروژه با تولید فرآورده‌های پالایشگاهی با استاندارد یورو پنج و محصولات پتروشیمی برای سه هزار و ۵۰۰ نفر به صورت غیر مستقیم و هفت هزار نفر پس از بهره برداری شغل ایجاد می‌کند.

متینیان تصریح کرد: پرچم سرمایه گذار بخش خصوصی نفت در خوزستان بالا است و با توجه به مشکلات سر راه پروژه پتروپالایش ابوالفارس به عنوان اولین پترو پالایشگاه بخش خصوصی در کشور، این پروژه مهم با توانمندی جوانان ایرانی مصمم به اتمام راه است.

وی گفت: منطقه ابوالفارس که دارای ذخایر خدادادی نفت و معدن است، هیچ گونه صنعتی ندارد و جوانان و افراد جویای کار مجبور به اشتغال در سایر نقاط کشور هستند که با این سرمایه گذاری جان دوباره ای به این شهرستان دمیده شده است.

متینیان عنوان کرد: به عنوان نماینده مردم خواستار سرمایه گذاری شرکت‌های نفتی، تعمیر جاده‌های روستایی و بهسازی روستاها، ساخت و نوسازی مدارس، آبرسانی روستایی، ایجاد اشتغال و استفاده از نیروهای توانمند بومی، بهبود وضعیت زندگی مردم، رفع موانع تولید، بهداشت و درمان و توسعه مراکز ورزشی، کمک به کمیته امداد و بهزیستی و… هستم.

وی اظهار کرد: بدون شک خروجی این سرمایه گذاری ها توسعه مناطق، رفع محرومیت‌ها و رضایت‌مندی عمومی را در پی دارد و امیدوار هستیم با بهره برداری از پترو پالایش ابوالفارس کارهایی را در راستای رفع محرومیت‌های آن منطقه انجام دهیم.

کد خبر 6098094

دیگر خبرها

  • ۶۰ هزار شغل در استان بوشهر ایجاد شد/ رونق کسب‌وکارها در سال جاری
  • «رامهرمز» ظرفیت مناسبی برای تولیدات پایین دستی پتروشیمی دارد
  • مبارزه با آفت سن غلات در مزارع
  • وارد آمدن خسارت بیش از ۲۵۳ میلیارد تومانی به بخش کشاورزی
  • روند روبه‌رشد تولیدات حوزه کشاورزی لرستان
  • روند رو به رشد تولیدات کشاورزی لرستان
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • خسارت ۲۵۳ میلیارد تومانی بارش‌های اخیر به کشاورزی کرمانشاه
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد