Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-27@09:53:55 GMT

روزهای شلوغ ظریف بعد از تحریم از سوی آمریکا

تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۲۴۱۵۷

ساعت 24- محمدجواد ظریف در دیدار با اعضای فراکسیون دیپلماسی مجلس گفت: فشار آمریکا به ایران به دلیل قوت و قدرت کشورمان است نه ضعف.

وزارت خارجه امروز میزبان جمعی از دولتی ها و مجلسی ها بود که در راستای حمایت از محمدجواد ظریف بعد از تحریم شدن از سوی آمریکا راهی این وزارتخانه شده بودند.

سیدمحمود علوی وزیر اطلاعات و معاونان این وزارتخانه بعد از ظهر امروز در وزارت امور خارجه حاضر شدند و ضمن محکومیت تحریم رئیس دستگاه دیپلماسی از زحمات وزیرامورخارجه قدردانی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جمعی از نمایندگان مجلس هم امروز مهمان ظریف بودند. در این دیدار رئیس و اعضای فراکسیون دیپلماسی مجلس شورای اسلامی ضمن قدردانی از زحمات مسئول سیاست خارجی کشور اقدام آمریکا در تحریم رئیس دیپلماسی کشور را تقبیح و محکوم کردند.

آنگونه که ایسنا گزارش داده، ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان عصر روز شنبه در دیدار اعضای فراکسیون دیپلماسی مجلس شورای اسلامی طی سخنانی گفت: آمریکا نگران شکست خود در صحنه دیپلماسی است.

وی در بخشی دیگر از صحبت های خود در این دیدار با بیان این که ایران در صحنه های میدانی منطقه ای و بین المللی موفق بوده است، تصریح کرد: فشار آمریکا به ایران به دلیل قوت و قدرت کشورمان است نه ضعف.

محمدرضا تابش نیز در گفت‌وگویی که با ایسنا داشته جزئیات بیشتری از این جلسه را روایت کرده است. وی با بیان اینکه تحریم ظریف سردرگمی زمامداران آمریکایی را در عرصه دیپلماسی آشکار می‌سازد و خط بطلانی بر شعار مذاکره آنهاست، گفت: جرم دکتر ظریف حمایت از صلح، گفت‌وگو، چندجانبه‌گرایی و مبارزه با تروریسم از هر نوعی به نمایندگی از ملت شریف، پرافتخار و تمدن‌آفرین ایران است. ت

تابش ادامه داد: بعد از تحریم ظریف مقامات آمریکایی خواسته‌اند توییتر، فیس‌بوک و امثال رسانه‌های فعال در عرصه مجازی صفحات دکتر ظریف را مسدود کنند. چرا؟ مگر دکتر ظریف عده و عده‌ای دارد؟ آنها از منطق گفت‌وگوی دکتر ظریف واهمه دارند. همان منطقی که قرار بوده و هست انقلاب اسلامی بر بال آن مرزهای جهان انسانی را درنوردد و پیام صلح و عدالت را در میان انسان‌های مظلوم و دردمند منتشر سازد؛ منطقی که با ابتکار رییس دولت اصلاحات با اجماع جهانی در سازمان ملل به نام ایران رقم خورد.

به گفته تابش، در این جلسه سایر نمایندگان نیز طی اظهاراتی با اعلام حمایت از ظریف و محکومیت اقدام نابخردانه امریکا، پیشنهاداتی در مورد خنثی کردن این اقدام و تقویت دستگاه دیپلماسی ارایه کردند.

تابش همچنین گفت: ظریف نیز از ابراز لطف و اظهارات سخاوتمندانه حضار تشکر کرد و طی اظهاراتی گفت که ما باید شرایط دنیا و الزامات دیپلماسی را هوشمندانه رصد کنیم. آمریکایی‌ها نگران افکارعمومی و شکست در صحنه دیپلماسی هستند.

به گفته تابش، ظریف از معاهده برجام و دستاوردهای همه جانبه آن به عنوان یکی از بزرگترین دستاوردهای ایران و نه تنها جمهوری اسلامی، دفاع کرد و گفت که یکی از دستاوردهای بی‌نظیر برجام، لغو تمامی قطعنامه های سازمان ملل بدون اجرا بود که تابه حال اتفاق نیفتاده بود.

نماینده مردم اردکان در مجلس خاطرنشان کرد: ظریف در شرایط فعلی هیچ کاری را مهمتر از انسجام داخلی ندانست که باعث خواهد شد توطئه‌های دشمنان ما نقش بر آب شود. ایشان بر ضرورت ایجاد اعتماد بین همسایگان و گسترش روابط با کشورهای دنیا تاکید کرد و گفت در سایه دیپلماسی نباید بگذاریم اجماع جهانی بر علیه ما
شکل بگیرد.

این نماینده مجلس در پایان گفت: آقای ظریف لزوم مقاوم کردن اقتصاد کشور را از جمله راهبردهای موثر علیه تحریم‌ها ذکر کرد و حمایت نمایندگان از وزارت امور خارجه را در اهتمام آنها به قائل شدن نقش منحصر به فرد برای وزیر امور خارجه به عنوان مسئول دیپلماسی و سیاست خارجی کشور دانست.

خبرآنلاین

منبع: ساعت24

کلیدواژه: محمد جواد ظریف احمدی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۲۴۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظر مقام سابق موساد از شبکه‌ باورنکردنی دور زدن تحریم‌ها در ایران

مسئول سابق واحد جنگ اقتصادی در سازمان جاسوسی موساد گفته که ایران شبکه‌ای جهانی برای دور زدن تحریم‌ها ایجاد کرده است.

 

به گزارش فارس به نقل از «یودی لووی»، رئیس سابق بخش جنگ اقتصادی در سازمان جاسوسی موساد در مصاحبه‌ای با یک رسانه اسرائیلی گفته چنانچه شرکای اسرائیل قصدی جدی برای تضعیف تهران دارند باید زیرساخت‌های نقل و انتقالات پولی این کشور را هدف قرار دهند.

روزنامه تایمز اسرائیل نوشته «لوی» سال ۲۰۱۶ بعد از ۳۵ سال کار برای دستگاه‌های اطلاعاتی اسرائیل از سمتش به عنوان واحد جنگ اقتصادی موساد کناره‌گیری کرد.

مسئولیت لوی در دوران حضور در موساد تحقیق درباره گردش مالی دولت‌ها و گروه‌های متخاصم با اسرائیل شامل حماس، حزب‌الله و ایران بوده است.

او در این مصاحبه با تایمز اسرائیل از شرکا و متحدان اسرائیل خواسته «نوع متفاوتی از جنگ اقتصادی» را علیه جمهوری اسلامی ایران به کار بگیرند: جنگی که روی مردم ایران اثرگذار نباشد و در عین حال، مانع از انتقال پول از سوی ایران به گروه‌های متحدش در غرب آسیا شود.

لوی گفت: «طی سال‌های متمادی با هماهنگی قاسم سلیمانی، ایرانی‌ها زیرساختی باورنکردنی برای دور زدن تحریم‌ها و انتقال پول به سراسر دنیا ایجاد کردند.»

این کارشناس سابق موساد تصریح کرد تحریم‌ها علیه ایران تا اندازه زیادی بی‌اثر بوده‌اند، زیرا آن‌ها تنها اعلام شده و هرگز اجرا نشده‌اند.

او گفت: «بسیاری از کشور‌ها در دنیا احساسشان این بود که تحریم‌های آمریکا انگیزه‌های سیاسی دارند.»

لوی اضافه کرد: «در صدر آن‌ها کشور‌های اروپایی قرار داشتند که احساسشان این بود که آن‌ها بابت تجارت با ایران تحت فشار‌های شدید قرار می‌گیرند و حتی مجازات می‌شوند در حالی که آمریکا هیچ تحریمی علیه برخی کشور‌های دیگر مانند قطر که در آنجا منافع دارد اعمال نمی‌کند.»

تایمز اسرائیل نوشته گزارش‌ها حاکی است ایران به طرز فزاینده‌ای در دور زدن تحریم‌های نفتی مهارت کسب کرده است.

در یک جلسه استماع در کنگره آمریکا در ماه دسامبر، «کلیر جانگمن»، یکی از مقام‌های گروه موسوم به «اتحاد علیه ایران هسته‌ای» (یوآنی) گفت که درآمد‌های نفتی ایران از سال ۲۰۲۰ چهار برابر شده است.

گروه «یو‌آنی» که ارتباطاتی با دولت آمریکا و رژیم اسرائیل دارد گروهی متشکل از مقام‌های سابق امنیتی، دیپلمات‌ها و محققان آمریکایی است که هدف خود را فشار بر برنامه هسته‌ای ایران اعلام کرده‌اند.

یانگمن در آن جلسه مدعی شد که برآورد‌ها حاکی است حدود ۳۰۰ کشتی تحت مالکیت و تحت پرچم کشور‌های مختلف در حال حاضر نفت ایران را حمل و آن‌ها را به مقصد می‌رسانند.

دیگر خبرها

  • محمد صدر: ایران با اسرائیل درگیر نشد، با ناتو رو در رو شد
  • نظر مقام سابق موساد از شبکه‌ باورنکردنی دور زدن تحریم‌ها در ایران
  • شعار سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران پیام‌های مهمی دربر دارد
  • تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران
  • آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران و روسیه وضع کرد
  • تعامل فراکسیون دیپلماسی فرهنگی مجلس و مدیران نمایشگاه کتاب ضروری است
  • جنجالی که نماینده مشهد درباره «بمب اتم» برپا کرد؛ کریمی قدوسی کیست؟
  • حضور ایران در بریکس تاکنون مثمرثمر بوده است
  • بورل: درباره گسترش تحریم‌های موجود علیه ایران اتفاق نظر وجود دارد / تحریم‌ها به تنهایی نمی‌توانند خطر گسترش تنش‌ها را برطرف کنند؛ باید جایی برای دیپلماسی در نظر گرفت
  • بورل: درباره ایران باید جایی را برای دیپلماسی در نظر گرفت