Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-29@03:56:15 GMT

هر چند وقت یکبار می‌توان تن ماهی خورد؟

تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۲۸۱۳۷

هر چند وقت یکبار می‌توان تن ماهی خورد؟

به نقل از شفقنا، جیوه ماده شیمیایی است که اغلب در دماسنج‌ها ترموستات‌ها و سوئیچ‌های چراغ اتومبیل مورد استفاده قرار می‌گیرد و همچنین در تاسیسات صنعتی مانند نیروگاه ها، کارخانه‌های سیمانی و برخی از تولید کنندگان مواد شیمیایی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

هنگامی که جیوه در محیط زیست رها می‌شود، می‌تواند به یک مسئله بهداشت عمومی تبدیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


باکتری‌های طبیعی جیوه را جذب کرده و آن را به متیل سرم تبدیل می‌کنند و آن را به زنجیره غذایی معرفی می‌کنند. ماهی‌های کوچک متیل مرکوری را مصرف یا جذب می‌کنند و توسط ماهی‌های بزرگتر خورده می‌شوند. با این وجود به جای تجزیه یا حل شدن، جیوه در هر سطح از زنجیره غذایی رشد می‌کند.

ماهی‌های بزرگ مانند ماهی تن می‌توانند غلظت جیوه در بدن خود داشته باشند که ۱۰۰۰۰ برابر بیشتر از زیستگاه‌های اطراف خود است.

جیوه برای انسان بی بو و نامرئی است. با این حال می‌تواند به عنوان یک نوروتوکسین عمل کند و در مغز و سیستم عصبی اختلال ایجاد کند.

قرار گرفتن در معرض جیوه می‌تواند به ویژه برای کودکان کوچک و زنانی که باردار هستند مضر باشد.

در حالت جنینی که مغز کودک ایجاد می‌شود، جیوه می‌تواند باعث ناتوانی در یادگیری و تأخیر در رشد او شود. در نوزادان و جنین ها، دوز‌های زیاد می‌تواند منجر به مشکلات شناختی، فلج مغزی، ناشنوایی و کوری شود.

در بزرگسالان، مسمومیت با جیوه می‌تواند بر باروری و تنظیم فشار خون تأثیر بگذارد.

مسمومیت با جیوه همچنین می‌تواند علائم زیر را ایجاد کند: از دست دادن حافظه، لرزش و بی حسی اندام‌ها

با توجه به این موارد مصرف تن ماهی نباید به طور منظم باشد. FDA توصیه می‌کند که در طول بارداری از مصرف تن ماهی جدا خودداری شود.


منبع:سلامت نیوز

منبع: پارسینه

کلیدواژه: تن ماهی جیوه تنظیم فشارخون بارداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۲۸۱۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف جدید دیرینه‌شناسان: ماهی غول‌پیکر با دندان‌های عاج‌مانند!

دانشمندان دیرینه‌شناس، اخیرا به کشف‌های جدیدی در خصوص یک گونه عجیب و ماقبل تاریخ از ماهی قزل‌آلا رسیدند. این ماهی در حد و اندازه‌ای بزرگ و با دندان‌هایی شبیه به عاج وجود داشته است.
مجله پلوس وان (Plos One) اخیرا پژوهشی را منتشر کرده است که متعلق به یکی از کشف‌های جدید دانشمندان از تاریخ اقیانوس‌هاست.

به گزارش فارس، ماهی Oncorhynchus Rastrosus، گونه‌ای غول‌پیکر از خانواده ماهی قزل‌آلا که چند میلیون سال پیش در شمال غربی اقیانوس آرام آمریکای شمالی زندگی می‌کرد، دارای یک جفت دندان جلویی بود که از کناره‌های دهانش مانند عاج بیرون می‌آمد.

تخمین زده شده است که این ماهی غول‌پیکر به طول ۲.۷ متر می‌رسد. در ابتدا، محققان تصور می‌کردند که دندان‌های جلویی بزرگ این ماهی مانند دندان‌های نیش به سمت عقب، یعنی به سمت دهان است. این تصور تا حد زیادی به این دلیل بود که فسیل‌های دندان‌ها جدا از بقیه جمجمه کشف شده است.


اگرچه تاکنون کاربرد‌های بالقوه این دندان‌های عجیب به طور کامل مشخص نشده است، اما محققان معتقدند که احتمالاً این ماهی از آن‌ها برای مبارزه یا به عنوان ابزاری برای کندن لانه‌ها در کف دریا استفاده می‌کرده است. دانشمندان خاطرنشان می‌کنند که این امکان وجود دارد که از دندان‌ها برای اهداف متعدد استفاده شوند، ولی احتمالاً از دندان‌ها براکشف جدید دیرینه‌شناسان: قزل‌آلای غول‌پیکر با دندان‌های عاج‌مانند!ی گرفتن طعمه استفاده نمی‌شده است.

کرین کلاسون، پژوهشگر اصلی و استاد آناتومی در کالج پزشکی فیلادلفیا، می‌گوید: «ما برای دهه‌ها می‌دانستیم که این ماهی قزل‌آلای منقرض شده از مرکز اورگان، بزرگترین ماهی‌هایی هستند که تاکنون زندگی کرده‌اند. اکتشافاتی مانند اکتشاف ما نشان می‌دهد که آن‌ها احتمالا غول‌های مهربانی نبوده‌اند. این دندان‌های بزرگ عاج‌مانند برای دفاع در برابر شکارچیان، رقابت با سایر ماهی‌های قزل‌آلا و در نهایت ساختن لانه‌هایی برای حفاظت از * استفاده می‌شده است.»

برایان سیدلاوسکاس، استاد دانشگاه ایالتی اورگان، می‌افزاید: «ما همچنین تأکید می‌کنیم که ماده‌ها و نر‌ها به طور یکسان دارای دندان‌های بزرگ و عاج‌مانند بوده‌اند.»

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: پاندای قرمز گیاه‌ خوار با اصالت چینی (+عکس) این حیوان عجیب برای زنده ماندن باید در خواب هم غذا بخورد! (+عکس) خصوصیات جالب پاندا و بررسی انواع مختلف آن (+عکس)

دیگر خبرها

  • محموله ۱۵ تنی خوراک ماهی قاچاق در الیگودرز توقیف شد
  • تأمین آب ۴۱ آب‌نمای منطقه ۸ اصفهان از شبکه آب‌رسانی شهری نیست
  • تأمین آب ۴۱ آب‌نمای منطقه ۸ اصفهان از شبکه آبرسانی شهری نیست
  • این مواد غذایی را با نوشابه نخورید
  • آیا می توان چراغ خطی را در کف نصب کرد؟
  • یکخوابه‌های تهران قیامت به پا کردند! / رهن کامل آپارتمان ۳۰ تا ۵۰ متر چند؟
  • سلامت و محیط زیست؛ دستمایه تبلیغات میلیاردی
  • ریه‌های محلات نفس تازه می‌کنند؟
  • کشف جدید دیرینه‌شناسان: ماهی غول‌پیکر با دندان‌های عاج‌مانند!
  • لزوم کاهش مصرف کیسه‌ها و ظروف یکبار مصرف پلاستیکی