Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن ملکی، سرمربی سابق تیم ملی تکواندو تأکید کرد که با رئیس فدراسیون تکواندو مشکل شخصی ندارد، دیدگاه‌های متفاوت آنها مشکل‌ساز شده است. ۲۱ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۲ ورزشی رزمی نظرات - اخبار ورزشی -

حسن ملکی در گفت‌و‌گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره نتایج تیم ملی تکواندو نونهالان در مسابقات قهرمانی آسیا و پیکارهای جهانی گفت: عملکرد نونهالان کشورمان در دو رویداد فوق انصافاً خوب و قابل دفاع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در دنیا به رقابت‌های نونهالان به صورت جشنواره نگاه می‌کنند و حضور تیم‌ها در این مسابقات به دلیل ایجاد انگیزه و تشویق صورت می‌گیرد تا در آینده از این ورزشکاران در رده‌های سنی بالاتر استفاده کنند، اما متأسفانه در ایران برعکس است.

وی تصریح کرد: در اکثر رشته‌های ورزشی حضور ورزشکاران در رده‌های سنی پایه در رویدادهای جهانی یا بین المللی بایستی با مدال و ایستادن بر روی یکی از سکوهای قهرمانی همراه باشد. این موضوع باعث فشار و استرس بیش از حد و بعضا آسیب‌های جدی ورزشی برای این رده سنی را به همراه دارد.موضوع مهمتر عدم راهیابی اکثر ورزشکاران در رده سنی پایه به تیم‌های ملی بزرگسالان است.

سرمربی سابق تیم ملی تکواندو تأکید کرد: با نگاهی به آمار ورزشکارانی که در سال‌های مختلف برای کشورمان در رده‌های سنی پایه در رقابت‌های آسیایی یا جهانی کسب عنوان و مدال کرده‌اند، می‌توان دریافت که مسیر مشخص و برنامه‌ریزی دقیق و هدفمندی برای راهیابی این استعداد‌ها به رده سنی بزرگسالان از سوی فدراسیون‌ها و حتی وزارت ورزش و جوانان تدوین نشده است.

ملکی افزود: بسیاری از ملی‌پوشان نونهال به رده سنی نوجوان راه پیدا می‌کنند و درصد کمی از آنها را هم می‌بینیم که به تیم‌های بزرگسالان راه پیدا کرده و توانسته‌اند برای کشورمان افتخارآفرینی کنند. واقعیت این است که نگه داشتن و رساندن ورزشکار از رده پایه به بزرگسال یک علم است و ساز و کار خودش را دارد و نیاز به تشکیل کارگروه و بررسی همه جانبه این مسائل دارد.

وی در مورد حضور در تمرینات تیم ملی تکواندو و تبریک عناوین قهرمانی تیم‌های پایه  گفت: تمام زندگی من تکواندو است و هیچ مشکل شخصی با کسی ندارم. سابقه ورزشی من کاملاً مشخص است و جز پنج نفر نخستی هستم که خارج از ارتش تکواندو را شروع کردم و تا حالا نیز ادامه داد‌ه‌ام. مشکل من با فدراسیون مشکل دیدگاهی است. خیلی از دوستان از من دلیل حمایتم از تیم ملی را سؤال می‌کنند و برخی نیز گله‌مند هستند و به من ایراد می‌گیرند که چرا از تیم ملی تکواندو حمایت می‌کنم.

سرمربی سابق تیم ملی تکواندو تصریح کرد: در جواب این دوستان بارها گفته‌ام که فریبرز عسکری برخلاف بعضی از سرمربیان گذشته، اخلاق‌گراست و حرمت بزرگان و پیشکسوتان این رشته را نگه می‌دارد. عسکری به نتایج تیم ملی منصفانه نگاه می‌کند و هرجا نیاز باشد و نتیجه خوب نگیرد عنوان می‌کند که اولین منتقد به عملکردش است. سرمربیان گذشته هر وقت که نتیجه نمی‌گرفتند سعی در توجیه عملکرد خود داشتند، ولی عسکری مسئولیت‌پذیر است.

ملکی با انتقاد از عملکرد کمیته فنی فدراسیون تکواندو گفت: در 20 سال اخیر حتی دو مصوبه هم در کمیته فنی فدراسیون مصوب نشده است که باعث شده باشد تکواندو ایران یک قدم به جلو بردارد. نتیجه گرایی آفت ورزش است و متاسفانه این موضوع را در تکواندو هم شاهد هستیم. باید در هدف‌گذاری نتیجه‌گرا نبوده و عملگرا باشیم. سیستم ما مشکل دارد، نباید تنها برد و باخت مهم باشد. ورزشکار باید از مبارزه لذت ببرد آن وقت است که نتیجه هم حاصل می‌شود.

وی ادامه داد: نباید ورزشکار را مجبور به وزن کم کردن زیاد کنیم. در گذشته برای وزن کم کردن حتی به ما اجازه خوردن آب را هم نمی‌دادند و این موضوع باعث شده بود که شب‌ها خواب آب را ببینیم! وزن کردن زیاد برای رده سنی نونهالان توصیه نمی‌شود و  بسیاری از آسیب‌های ورزشی از وزن کردن‌های غیر اصولی است. خانواده تکواندو تنها نتیجه‌گرایی را دوست ندارند. اینکه می‌گویند تکواندوکار نونهال در این رده سنی مانند بزرگسالان پا می‌زند اشتباه است، چرا که این تکواندوکار در آینده دیگر چیزی برای یاد گفتن ندارد و انگیزه‌اش کم می شود.

سرمربی سابق تیم ملی تکواندو در پاسخ به این سوال که اگر خودش سرمربی تیم ملی باشد قهرمانی را دوست ندارد، گفت: اگر من هم سرمربی تیم ملی بودم دوست داشتم تیمم قهرمان شود ولی به چه قیمتی؟ این قبمت مهم است. قبول دارم که ورزش ایران نتیجه‌گرا است اما بیشتر از همه این مهم در تکواندو دیده نمی‌شود. باید بررسی کرد دلیل اینکه این همه ورزشکاران ما آسیب می‌ببیند چه چیزی است؟ آیا به این خاطر نیست که وزن زیادی را کم می‌کنند.

سرمربی سابق تیم ملی تکواندو در پایان در خصوص اینکه حاضر است در صورت دعوت پولادگر در جلسه کمیته فنی حضور داشته باشد، گفت: من دشمن هیچ کسی نیستم و برای پولادگر احترام خاصی قائل هستم و معتقدم اگر به ایشان بی‌احترامی کنم به خودم این کار را کرده‌ام. من دشمن هیچ شخصی نیستم، اما شاید از لحاظ مدیریت و فنی با پولادگر اختلاف نظر داشته باشم. همین جا از آقایان کمیته فنی، سازمان تیم‌های ملی و کادرفنی دعوت می‌کنم در یک جلسه در خصوص این موضوع که چرا اکثر نفرات مدال‌آور ما در رده پایه در بزرگسالی گم می‌شوند، بحث کنیم. من هم چرایی این موضوع را می‌دانم و هم راهکارش را بلد هستم و حاضر هستم با این آقایان بحث کنم.

سروی: عملکرد دختران ما دنیا را به تعجب وا داشت/ باور دارم قهرمانی جهان در رده بزرگسالان دور از دسترس نیست


انتهای پیام/

R1434/P/S3,30/CT1 واژه های کاربردی مرتبط تکواندو ایران

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تکواندو ایران تکواندو ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۳۹۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در سال ۱۴۰۲ در ورزش خراسان رضوی چه گذشت؟

ایسنا/خراسان رضوی مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی در خصوص عملکرد ورزش استان در سال ۱۴۰۲ به سوالات ایسنا پاسخ داد.

 علیرضا تاج فیروز، مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی با حضور در دفتر ایسنا، درباره عمده فعالیت‌های سال ۱۴۰۲ حوزه ورزش استان، اظهار کرد: در مجموع حدود ۲۷۰ ورزشکار سازمان یافته دارای کارت بیمه ورزشی در استان داریم که حدود ۱۵۵ هزار نفر از این تعداد را آقایان و حدود ۱۱۵ هزار نفر را بانوان تشکیل می‌دهند. ۵۳ هیأت فعال استانی و ۷۶۵ هیأت فعال شهرستانی داریم، همچنین در سال گذشته ۱۱ مجمع انتخاباتی هیأت‌های ورزشی برگزار شده است؛ البته از آنچه باید بسیار عقب هستیم، و حدود ۲۰ هیأت به سرپرستی اداره می‌شود که برای ورزش استان خوب نیست.

وی درباره دعوت ورزشکاران استانی به تیم‌های ملی در سال ۱۴۰۲ بیان کرد: ۸۰ نفر از آقایان و ۷۱ نفر از بانوان استان در رشته‌های مختلف ورزشی به تیم‌های ملی دعوت شدند و تعداد ورزشکارانی که پس از دعوت، به عضویت تیم ملی درآمدند ۳۵ نفر از آقایان و ۵۲ نفر از بانوان هستند. همچنین از میان ‌مربیان عضو تیم ملی، ۴ نفر آقا و ۳ نفر خانم، داورهای اعزامی به مسابقات بین‌المللی ۲ نفر آقا و ۴ نفر خانم  و مربیان و سرپرستان اعزامی به مسابقات بین‌المللی ۸ نفر آقا و ۳ نفر خانم هستند.

تاج فیروز ادامه داد: در مسابقات لیگ و قهرمانی کشور، ۵۴ مسابقه در بخش آقایان و ۲۴ مسابقه در بخش بانوان به میزبانی خراسان رضوی در سال گذشته برگزار شده است. همچنین ۶۲ اعزام به مسابقات لیگ قهرمانی کشور در قسمت آقایان، ۱۲۰ نفر خانم‌ها و ۱۳ نفر آقایان و ۲۴ نفر بانوان به مسابقات بین‌المللی اعزام شدند. علاوه بر آن در اردوی تیم‌های ملی رشته‌های مختلف ۲ میزبانی در بخش آقایان و یک میزبانی در بخش بانوان را داشتیم و ۱۴۰ مسابقه استانی در بخش آقایان و ۶۳ مسابقه در بخش بانوان در سال گذشته برگزار کردیم.

وی درباره مدال‌های کسب شده استان در سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: در مسابقات کشوری ۲۲ مدال را آقایان و ۱۱۶ مدال را بانوان و در مسابقات بین‌المللی ۲۱ مدال در بخش آقایان و ۳۵ مدال در بخش بانوان کسب شده است.

تقدیر از مدال‌آوران مسابقات آسیایی و پارا آسیایی

تاج فیروز با اشاره به برگزاری رویداد بازی‌های آسیایی و پارا آسیایی سال گذشته گفت: خراسان رضوی در بخش پارا آسیای بسیار موفق بود و خانم‌ها بسیار موفق‌تر از آقایان بودند. شاخص آن خانم صفایی شطرنج‌باز است که به تنهایی با کسب دو مدال طلا، جدول مسابقات پارا آسیایی را به هم ریخت و رتبه ایران را از سوم به دوم تغییر داد. شاید اقداماتی چون حضور مسئولان ورزش استان و تقدیر از ورزشکاران در اردوی ورزشکاران پارا آسیایی در افزایش روحیه و نشاط ورزشکاران بی‌تأثیر نبوده باشد.

وی به تقدیر اداره کل ورزش و جوانان از ورزشکاران مدال‌آور در این مسابقات اشاره و بیان کرد: به نفرات اول مسابقات، مبلغ ۷۰ میلیون تومان و به کسانی که مدال نقره دریافت کردند، ۵۰ میلیون تومان و برای برندگان مدال برنز مبلغ ۳۰ میلیون تومان هدیه تقدیم شد. همچنین از سوی دفتر مقام معظم رهبری هدایایی برای مدال‌آوران در نظر گرفته شد و در آنجا نیز خانم صفایی بالاترین هدیه (تعداد ۵ سکه بهار آزادی) را در میان مدال‌آوران از ایشان دریافت کردند. همچنین در ۲۰ اردیبهشت‌ماه مراسم تجلیلی از مدال‌آوران ۱۴۰۲ خواهیم داشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فرصت دفاع برای مصلایی‌پور؛ وقتی فقط یک نفر تعلیق شد
  • ترفند جالب ماشاریپوف برای هماهنگی بیشتر
  • ترفند جالب ماشاریپوف برای هماهنگی بیشتر: رفاقت!
  • نحوه نظارت بر صحت نتایج آزمایش‌ها در آزمایشگاه‌های پزشکی
  • در اوج تجربه بودم/کاش زودتر می‌گفتند!
  • در سال ۱۴۰۲ در ورزش خراسان رضوی چه گذشت؟
  • امیر ملکی‌پور درگذشت + سوابق
  • قهرمان اسبق ایران درگذشت
  • مدیرعامل مس رفسنجان: مشخص شد مشکل تیم بازیکنان نبودند/ با نویدکیا در فصل آینده به دنبال تیمی خوب هستیم
  • نتایج کمانداران ایران در دور حذفی کاپ جهانی شانگهای