Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@02:24:28 GMT

افزایش ۲ درصدی صادرات غیرنفتی از پارس جنوبی

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۴۵۸۷۰

افزایش ۲ درصدی صادرات غیرنفتی از پارس جنوبی

منطقه پارس جنوبی که بزرگترین میدان گازی جهان را در خود جای داده است، علاوه بر دارا بودن عنوان پایتخت انرژی ایران، قطب صادرات محصولات غیرنفتی، پتروشیمی و میعانات گازی کشور نیز به شمار می‌رود.

صادرات محصولات مواد غیر نفتی از اداره کل گمرک پارس جنوبی با وجود محدودیت‌ها و تحریم‌های آمریکا روندی افزایشی دارد؛ به طوری که از ابتدای شهریور سال گذشته تا امروز بیش از ۱۷.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۸ میلیارد تن کالا به ارزش ۴.۵ میلیارد دلار مواد غیر نفتی صادر شده که در مقایسه با سال پیش از آن از نظر وزن ۲ درصد رشد را نشان می‌دهد.

همچنین آمارها حاکی از آن است که در این مدت، مقدار ۵ میلیارد و ۶۱۱ میلیون و ۶۵ هزار تن به ارزش ۵ میلیارد و ۴۸۴ میلیون و ۲۲ هزار و ۵۹۵ دلار میعانات گازی صادر شده است که در مجموع صادراتی بیش از ۲۳ میلیارد تن را از این گمرک به ثبت رسانده است.

«احمد پورحیدر» مدیرکل گمرک منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با اشاره به صدور ۲۳ میلیارد و ۴۸۹ میلیون و ۶۵۱ هزار و ۴۲۲ تن کالا شامل متانول، پروپان، بوتان، پلی‌اتیلن سبک و سنگین، میعانات گازی، آمونیاک، گوگرد، استایرن، نفت خام و ... به ارزش افزون بر ۹ میلیارد و ۹۹۸ میلیون و ۸۹ هزار و ۵۹۵ دلار به خارج از کشور گفت که این کالاها به کشورهای چین، امارات، کره جنوبی، هند، ژاپن، هنگ هنگ، اندونزی، ترکیه، مصر، کویت و غیره ... صادر شده است.

همچنین مقدار ۲۰ میلیون و ۳۹۵ هزار و ۱۲۳ تن کالا به ارزش ۹۵ میلیون و ۸۹۳ هزار و ۴۳۵ دلار جهت تکمیل فازها و سایر پتروشیمی‌ها وارد منطقه شده که این مقدار در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از نظر وزن ۵۰ درصد و از نظر ارزش ۶۱۰ درصد افزایش داشته است.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: میدان نفتی پارس جنوبی نفت خام گمرک جمهوری اسلامی ایران چین ایالات متحده آمریکا کره جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۴۵۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۵۰۰ میلیون دلار اقلام نساجی در سال گذشته

میزان صادرات محصولات نساجی در سال گذشته به حدود ۵۰۰ میلیون دلار رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی به مقصد کشورهای عراق، افغانستان و روسیه بوده است که به ترتیب 26، 18 و 6 درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی ایران را به خود اختصاص دادند.
 کف‌پوش‌های غیر‌مخملی باف با رقمی بالغ بر 220 میلیون دلار، عمده‌ترین کالای صادر شده در بین این محصولات بوده است.
بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی در سال 1402 از طریق گمرکات کاشان با اختصاص سهم 16 درصد از ارزش کل صادرات این محصول انجام گرفته است، پس از آن، گمرک مشهد با 11.5 درصد و غرب تهران با 9.5 درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی در مدت یاد شده، در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.
 در این مدت 2 میلیارد و 200 میلیون دلار محصولات نساجی وارد کشور شده است که این میزان نسبت به سال ماقبل آن 12 درصد افزایش نشان می دهد.
امارات متحده عربی با 38 درصد از ارزش کل واردات محصولات نساجی، چین با 22 درصد و ترکیه با 17.6 درصد عمده‌ترین کشورهای طرف معامله در واردات این محصول در سال 1402 بوده اند.
 بیشترین میزان واردات محصولات نساجی از گمرکات شهید رجایی، خرمشهر و سرخس انجام گرفته است، افزود: عمده‌ترین قلم وارداتی در بین محصولات نساجی در سال 1402 به پارچه‌های تار و پود‌باف با 433 میلیون دلار اختصاص داشت که نسبت به سال ماقبل آن 21.5 درصد افزایش نشان می‌دهد.
شایان ذکر است، آمار صادرات و واردات محصولات نساجی که در این گزارش آمده است از فصول 50 الی 60 کتاب مقررات صادرات و واردات استخراج شده است و از آنجایی که فصول 63 _ 61 کتاب مقررات صادرات واردات جزو مصنوعات ساخته شده شامل پوشاک و البسه است و اکثر کد تعرفه های مشمول این فصول، ممنوعیت در واردات داشته‌اند، آمار مربوطه در این گزارش لحاظ نشده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۵۰ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی در کشور انجام شد
  • صادرات ۷۰ قلم کالا از مازندران
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • افزایش ۴۱ درصدی ارزش صادرات کالا از خراسان جنوبی
  • ارزش صادرات فرش ماشینی به ۲۸۰ میلیون دلار رسید
  • افزایش ۴۶ درصدی ارزش دلاری صادارت غیرنفتی از گمرکات استان گلستان
  • صادرات ۵۰۰ میلیون دلار اقلام نساجی در سال گذشته
  • صادرات محصولات نساجی به ۴۸۹ میلیون دلار رسید
  • افزایش ۵۱ درصدی صادرات مشتقات نفتی ایران به قاره آفریقا
  • شاخص شدت انرژی در کشور رو به افزایش است