Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@15:36:21 GMT

تاملی بر کارکردهای جامعه مجازی با «عصر مجازی»

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۴۶۱۹۹

تاملی بر کارکردهای جامعه مجازی با «عصر مجازی»

این کتاب با تاملی برکارکردها و رویکردهای جامعه مجازی شامل ۲۷۶ صفحه به مبلغ ۱۹۹ میلیون ریال در سال ۹۶ توسط انتشارات تیسا در ۵۵۰نسخه به چاپ رسید.

موضوع این کتاب که مدیر تولید آن را فاطمه شهبازی برعهده داشته است، بررسی جنبه‌های اجتماعی و سیاسی فضای مجازی است.

این کتاب شامل شش بخش 'جامعه مجازی و مبانی نظری'، 'جامعه مجازی و هویت'، 'جامعه مجازی و هنر'، 'گردشگری و جامعه مجازی'، 'جامعه مجازی و کاربران' و 'خانواده و جامعه مجازی' است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بررسی 'نقش‎ها و کارکردهای رسانه‌های مجازی، انواع نظریه‌ها، نقش تلفن همراه و هویت اجتماعی، آفت‌های هنر مجازی، بررسی جایگاه رسانه‌های نوین در معرفی هنرها و آیین‌های دریایی هرمزگان و جذب گردشگر، کارگزاران جامعه‌پذیری، فضای مجازی و کارآفرینی توان‌خواهان و بررسی ساختار اعتیاد به پیام‌رسان‌های همراه و تاثیر آن بر روابط درون خانواده' بخش‏هایی از سرفصل‌های این کتاب است.

سید رضا هاشمی زاده، جامعه‌شناس ارتباطات و مدرس دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس و دانشگاه هرمزگان است که سال‌ها در عرصه روزنامه‎نگاری در رسانه‎های مکتوب و مجازی قلم می‌زند.

بنیامین انصاری‌نسب نیز متولد ۵۶ مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس در رشته‌های ارتباطات و علوم اجتماعی و جامعه‌شناسی فرهنگی است.

'انسان شناسی آیین‌های دریایی' و 'مطبوعات، منصفی، کازابلانکا' دیگر کتاب‌ها و مقالات چاپ شده انصاری نسب است.

۹۸۸۷/۶۰۴۸

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کتابخانه ایرنا هرمزگان شبکه اجتماعی مجازی کتاب فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۴۶۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پارامتر‌های تاثیرگذار بر آینده تنظیم‌گری در فروم حکمرانی اینوتکس ۲۰۲۴ بررسی می‌شود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، یکی از بخش‌های رویداد بین‌المللی اینوتکس۲۰۲۴ ، «فروم حکمرانی» یا همان G-forum است. فروم حکمرانی امسال توسط «کارخانه نوآوری رسانه راهکار» برگزار می‌شود و پارامتر‌های تاثیرگذار بر آینده تنظیم‌گری کشور را بررسی می‌کند.

«تنظیم‌گری»،«حقوق رقابت در حوزه‌های نوآورانه»، «نقش فناوری در حکمرانی»،از دیگر مباحثی هستند که نمایندگان بخش دولتی و خصوصی در فروم حکمرانی از آن صحبت می‌کنند. البته محور‌های این بخش به همین موارد محدود نیستند.

قرار است در دو روز رویداد بیشتر از ۳۰ صاحب‌نظر از مباحث نوآوری در تنظیم‌گری به کمک مردم، رسانه و دولت، بحث‌های خود را ارائه کنند.

در اولین روز از فروم حکمرانی در ۱۹ اردیبهشت، ۶ پنل تخصصی با محوریت «رسانه قدرتمند و نقش آن در تنظیم‌گری»، «بازخوانی تجربه اپل»، «تنظیم‌گری و قانون‌گذاری اکوسیستم‌های نوآوری»، «چرا نوآوران باید مسئولیت بپذیرد؟»، «نوآوری در خاورمیانه و اهم چالش‌های فعلی حکمرانی در فضای اقتصاد دیجیتال» برگزار می‌شود.

موضوع یکی از پنل‌ها، «رکن چهارم یا کتک‌خور از همه‌طرف» است که در آن به اهمیت و نقش رسانه در تنظیم‌گری با حضور صاحب‌نظران و رسانه‌داران مطرح در کشور پرداخته می‌شود.

«خط قرمز» نام پنل دیگر این بخش است که موضوع مسئولیت متقابل پلتفرم‌ها و مردم را بررسی می‌کند و در واقع نوعی از هم نشینی دو بخش خصوصی و دولتی است.

«دبی چطور نوآوری را به پیش می‌برد؟» با نگاهی بر خاورمیانه و تجربه تنظیم‌گری دیگران دو پنل دیگر روز اول هستند که تجربه موفق کشور‌های همسایه ایران را مورد بررسی قرار خواهند داد.

یکی دیگر از پنل‌های تخصصی این بخش که این موضوع آن این روز‌ها بیش از پیش اهمیت پیدا کرده است، «مسئولیت متقابل پلتفرم‌ها و مردم» است.

در دومین روز از بخش فروم حکمرانی، مصادف با سومین روز از رویداد اینوتکس ۲۰۲۴ موضوعاتی از جمله «ابعاد گوناگون شیوه‌های نوآورانه تنظیم‌گری بررسی» و« تنظیم‌گر یا مجری»، «تنظیم‌گری با کمک مردم و حمایت‌های دولتی از دیروز تا امروز» پرداخته می‌شود. 

در این روز ۵ پنل با حضور نمایندگان بخش دولتی و اکوسیستم نوآوری و استارتاپی برگزار می‌شود. «تقلب، سایبربولی، کلاه‌برداری‌های دیجیتال با حضور شناخته شده‌ترین پلتفرم‌های ایرانی»، «دولت‌ها و نوآوری در ایران»، «کارزار‌های نوآورانه و آی‌سی‌تی‌استارتاپ، نوآفرین» و «یک سیاهه بلند» عنوان این پنل هاست.

افرادی که به آشنایی با روند‌های تاثیرگذار بر تنظیم‌گری فناوری‌های نوظهور و بررسی رابطه دولت‌ها و مردم و پلتفرم‌ها و از همه مهم‌تر کارزار‌ها علاقه‌دارند، می‌توانند در این برنامه دو روزه شرکت کنند و همچنین از تاثیرات و اثربخشی سیاست‌های کشور در زمینه توسعه اکوسیستم نوآوری در سال‌های اخیر آگاه شوند.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، اینوتکس ۲۰۲۴ از ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود. این نمایشگاه میزبان بیش از ۴۰۰ شرکت نوآور و فناور در قالب غرفه‌دار، ۱۵۰ سرمایه‌گذار استارت‌آپی، ۴۰۰ جلسه بین کسب‌وکار‌ها و ۲۰ رویداد و بخش جانبی خواهد بود.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بررسی آثار کلر ژوبرت نویسنده و تصویرگر مسلمان شده فرانسوی
  • «تاریخ تحلیلی پوستر انقلاب» بر اساس کتاب شهید آوینی بررسی شد
  • ستاره زن شبکه‌های مجازی به ضرب گلوله کشته شد
  • چاپ دوم کتاب «ترجیع‌بند در شعر نو» منتشر شد
  • یمن میهمان ویژه سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شد
  • فیلم| واکنش کاربران مجازی به برخورد پلیس آمریکا با دانشجویان
  • بررسی جامع کتاب آناتومی گری
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • پارامتر‌های تاثیرگذار بر آینده تنظیم‌گری در فروم حکمرانی اینوتکس ۲۰۲۴ بررسی می‌شود
  • روز جهانی سلامتی زنان + تاریخچه و پوستر World Women’s Wellness Day