Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی رسولیان، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان رضوی، در بازدید از خبرگزاری ایکنا در خصوص اهمیت موضوع اشتغال و کارآفرینی اظهار کرد: در آموزه‌های قرآنی و دینی ما بر بحث اقتصاد، اشتغال و معیشت مردم بسیار تأکید شده و آنچه ما از آن غافل شدیم، این است که تمام این موارد را تبلیغ و ترویج کرده، پشت تریبون‌ها بیان کردیم، اما این نکته که تا چه میزان قرآن و مبانی اسلام به معیشت مردم اهمیت می‌دهند، را کمتر در نظر گرفتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حضرت علی(ع) خود چاه حفر کرده و وقف می‌کردند اما کمتر به این موضوع پرداخته شده است.

وی با اشاره به این سخن پیامبر(ص) که فرمودند: «فقر کفر می‌آورد»، تصریح کرد: این حرف بزرگی است اما این سخن‌ها را کمتر بیان کردیم. اگر جامعه‌ای می‌خواهیم که در آن، شرایط برای بندگی و دینداری فراهم باشد، بایستی ابتدا معیشت و اشتغال مردم را تأمین کنیم. بر این اساس نقش ایکنا در این امر پررنگ و حیاتی است و بایستی به ترویج فرهنگ کار و و کارآفرینی بیشتر توجه شود؛ چرا که ما می‌توانیم از طریق آموزه‌های دینی، فرهنگ کار، کارآفرینی، ارتقای معیشت، عزت و افتخار را برای کارآفرینان و فعالان حوزه اقتصاد رقم بزنیم.

رسولیان افزود: باید با این بخش فعالانه‌تر برخورد کرده و همه را به کار و تلاش تشویق کنیم. این‌که برخی تشویق به کار و تلاش نمی‌شوند، زمینه‌ای می‌شود که دنبال روزی غیرحلال باشند. ما جوانان و مردم را متهم نمی‌کنیم، شاید ما این شرایط را ایجاد کردیم که فرد احساس کرده با روش‌هایی غیر از تلاش، کوشش و زحمت نیز می‌توان پول به دست آورد. اگر بدانند که تا چه میزان آموزه‌های دینی ما بر تلاش، کوشش و روزی حلال تأکید دارد و برای کارآفرین ارزش و احترام قائل است، خود به تدریج به سمت روزی حلال می‌رود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: نمی‌توانیم به فردی که گرسنه است بگوییم روزی حلال به دست بیاورد، اگر بخواهیم علمی صحبت کنیم، در سلسله مراتب مازلو اولین نیاز، نیازهای ضروری و فیزیولوژی است، باید نیازهای اولیه و امنیت برقرار باشد و بعد به فکر نیازهای دیگر باشیم.

وی عنوان کرد: در اسلام تنها به کوشش و تلاش تأکید نشده، بلکه یک ضرورت بوده و معنای آن حرکت به سمت روزی حلال است. ما باید این امر را تشویق کنیم. نقش علمای دین و رسانه‌ها و افرادی که تریبون در دست دارند در این زمینه پررنگ‌تر است. ایکنا می‌تواند در این زمینه بسیار مؤثر باشد.

رسولیان با اشاره به اینکه روزی حلال الزام بوده اما باید پیش‌زمینه‌ها و زیرساخت‌ها را فراهم کنیم، تا این اتفاقات رخ دهد، تصریح کرد: در کشور ما فرصت برای کار، بسیار وجود دارد، تنها تعریف ما از کار، سطحی که تعریف کردیم و فرهنگی که در جامعه حاکم شده، مقداری مسئله را سخت کرده است. ما باید فرهنگ کار، تلاش و کوشش را ترغیب کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا خراسان رضوی سیاست و اقتصاد معاون اقتصادی استانداری خراسان رضوی روزی حلال کارآفرینی آموزه های دینی قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۴۷۲۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقاره‌زنی در اردبیل احیا می‌شود

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل گفت: آیین نقاره‌زنی در اردبیل به عنوان آیین سنتی و مذهبی احیا می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، امیر رجبی عصر پنجشنبه در نشست فعالان حوزه فرهنگ و هنر در اردبیل،گفت: با شکل گیری اتاق فکر با مشارکت فعالان حوزه‌های هنری و فرهنگی سعی بر این است تا سنت نقاره‌زنی مذهبی در اردبیل احیا شده و افراد مستعد برای دریافت آموزش‌های مورد نیاز به شهر مقدس مشهد اعزام شوند.

وی به برگزاری نشست تخصصی تاریخ معماری و هویت فرهنگی در اردبیل اشاره کرد و گفت: تجارب ارزشمند اساتید برجسته و فعالان حوزه معماری را در احیای جایگاه این حوزه شاهد هستیم و قطعا در مناسبت‌های مختلف به ویژه آیین‌های عزاداری ماه محرم در مسیرهای شمع‌نشانی در 6 محله شهر اردبیل اصالت و هویت تاریخی حفظ می‌شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل تصریح کرد: معماری مجموعه جهانی شیخ صفی دارای ارزش و جایگاه خاص و از نمادهای مهم شهر اردبیل است که با گذشت سال‌های طولانی در این حوزه باید فعالیت‌های مؤثر و مفیدی را شاهد باشیم.

رجبی افزود: شرح احوال شیخ صفی‌الدین اردبیلی کتاب‌های متعددی تألیف شده و در دوره معاصر نیز استاد بابا صفری در عرصه اردبیل‌شناسی تحقیق و مطالعات فراوانی کرده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: برای احیای هویت تاریخی اردبیل نیازمند برگزاری نشست‌های تخصصی با محوریت معماری و هویت فرهنگی هستیم که قطعا این نشست با همراهی فعالان فرهنگی و هنری ادامه خواهد داشت.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل به برگزاری آیین‌های تجلیل از مفاخر استانی و بیان آثار آنها به عنوان عنصر انگیزشی و دلگرمی الگوسازی برای نسل‌های آینده اشاره کرد و ادامه داد: امیدواریم همه فعالیت‌های فرهنگی و هنری در راستای اعتلای بیشتر و قدرشناسی از این سرمایه‌های معنوی و فرهنگی انجام شود.

رجبی از حضور چهار ناشر از استان در نمایشگاه کتاب تهران خبر داد و اضافه کرد: برخی ناشران و فعالان حوزه چاپ و نشر استان به دلیل برخی مشکلات اقتصادی امسال موفق به ثبت‌نام در نمایشگاه کتاب تهران نشدند و برای حضور فعال در سال‌های آینده برنامه‌ریزی خواهد شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل بیان کرد: ناشران استان با وجود اینکه مشکلات و نارسایی‌های اقتصادی دارند، با عشق و علاقه و انرژی مضاعف برای توسعه فرهنگی استان گام‌های جدی را برداشته و در این راستا پیشگام عمل می‌کنند.

انتهای پیام/131

  

دیگر خبرها

  • ورزش باستانی ترویج فرهنگ پهلوانی و جوانمردی
  • امنیت شغلی یکی از مهم‌ترین نیازهای جامعه کارگری است
  • اسم گذاری ۱۷ شوال به عنوان روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه‌ای
  • شهرداری میانه از پیشگامان ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی است
  • نقاره‌زنی در اردبیل احیا می‌شود
  • آشنایی دانش آموزان مهابادی با آموزه های زیست محیطی
  • تلاش شبانه روزی برای ساخت و بهره برداری از طرح‌های عمرانی کلانشهر شیراز
  • تلاش بی وقفه برای توسعه و ترویج دانش در حوزه وب پژوهی
  • تلاش برای تحقق شعار سال و شکوفایی اقتصاد خوزستان
  • ترویج فرهنگ کارآفرینی در دانشگاه آزاد با ایجاد محیط‌های حمایتی