Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: با وجود صحبت‌هایی که اخیراً در حواشی ابلاغ لغو ممنوعیت فصلی واردات برنج مطرح شده دولت همچنان مصمم به حمایت همه‌جانبه از کشاورزان برنج‌کار است. ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۴ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

علی درجانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت در مورد موضوع لغو ممنوعیت فصلی واردات برنج و برنامه وزارت جهاد کشاورزی در این زمینه اظهار داشت: با وجود صحبت‌هایی که اخیراً در حواشی ابلاغ لغو ممنوعیت فصلی واردات برنج مطرح شده دولت همچنان مصمم به حمایت همه‌جانبه از کشاورزان برنج‌کار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان تأکید معاون رئیس جمهور و جانشین ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در این استان در حمایت از تولید داخلی را مورد اشاره قرار داد و عنوان کرد: در آخرین جلسه شورای اداری گیلان که چند روز قبل با حضو معاون رئیس جمهور برگزار شد مجدداً مسئله حمایت جدی دولت از شالیکاران مطرح شد.

درجانی با بیان اینکه سازمان جهاد کشاورزی گیلان و به طور کلی وزارت جهاد کشاورزی متولی تولید هستند تصریح کرد: متولی تولید همانطور که از اسمش کاملاً مشخص است باید در درجه نخست از تولیدکنندگان حمایت کند که البته وزارت جهاد کشاورزی این مطلب مهم را در اولویت‌ کاری خود قرار داده است.

آزادسازی واردات برنج ابلاغ شد + سندگیلان| واردات بی‌موقع برنج تمام زحمات کشاورزان را بر باد می‌دهدگیلان| مقطع کنونی به‌هیچ‌عنوان برای واردات برنج مساعد نیست

وی اقتصاد کشاورزی و مسائل پس از تولید را از مهم‌ترین موضوعات موجود در حوزه فعالیت تولیدی دانست و ابراز داشت: گیلان به عنوان یکی از استان‌های مهم در عرصه تولید برنج کشور مطرح است به طوری‌که سالانه بیش از 750 هزار تن برنج باکیفیت و مرغوب در آن تولید و به بازارهای مصرف عرضه می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان نیاز کشور به محصول برنج بر اساس مصرف سرانه را بیش از مقدار برنج تولیدشده در داخل کشور اعلام کرد و اظهار داشت: مسئولان امر در کشور برای تأمین این نیاز قطعاً برنامه‌ریزی می‌کنند و از سوی دیگر حمایت از تولیدکننده و کشاورز برنج‌کار را نیز در دستور کار دارند.

درجانی در مورد زمان و موعد مناسب جهت واردات و توزیع برنج خارجی در کشور و نحوه عملکرد دولت در این زمینه نیز خاطرنشان کرد: دستگاه‌های ذیربط به گونه‌ای برنامه‌ها را تدوین و اجرایی می‌کنند که تا زمان عرضه برنج داخلی و پایان موعد مشخص آن از هرگونه توزیع برنج خارجی در بازار مصرف جلوگیری به عمل آید.

وی با تأکید بر اینکه عرضه و توزیع برنج خارجی به شیوه‌ای انجام خواهد شد که کمترین تأثیرپذیری منفی در تولیدات داخلی ایجاد شود ابراز داشت: مکاتبات زیادی از طرف سازمان جهاد کشاورزی گیلان با وزارتخانه متبوع انجام شده است بنابراین در حوزه واردات و توزیع برنج خارجی در بازار نگرانی خاصی وجود ندارد.

انتهای پیام/ن

R7877/P/S6,71/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۶۱۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت نیشکر در ۲۹ هکتار از زمین‌های کشاورزی گیلان

صالح محمدی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به آغاز کشت نیشکر در استان گفت: همه ساله ۲۹ هکتار از اراضی زراعی استان زیر کشت نیشکر می‌رود.

او با بیان اینکه شهرستان‌های صومعه سرا و لنگرود قطب تولید نیشکر در گیلان هستند، افزود: زمان کشت این محصول از نیمه اول اردیبهشت ماه آغاز می‌شود و زمان برداشت آن در آذر ماه هر سال است و فرآوری تا دی ماه ادامه داد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان همچنین تصریح کرد: نیشکرکاران در زمان کاشت، داشت و برداشت محصول از هیچ‌گونه سم و کودی استفاده نمی‌کنند.

به گفته محمدی، شکر سیاه تولید شده از کیفیت و بازارپسندی مناسبی برخوردار بوده و در قالب محصول سالم عرضه می‌شود.

او همچنین گفت: استان گیلان حدود ۱۸۰ بهره بردار در زمینه کشت محصول نیشکر دارد و روش پخت شکر سیاه به صورت سنتی در کارگاه‌های محلی است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان افزود: سال گذشته به ازای هر هکتار ۱۴۰۰ کیلوگرم شکر خشک به ارزش اقتصادی ۹۵ میلیارد ریال تولید شد. 

محمدی تصریح کرد: شکر سیاه، دوشاب و کف شکر از جمله تولیدات نیشکرکاران با استفاده از محصول برداشت شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • انتصاب رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران
  • کشت نیشکر در ۲۹ هکتار از زمین‌های کشاورزی گیلان
  • کشت برنج در ۶۷ هزار هکتار شالیزار مازندران
  • صدور حکم انتصاب رئیس سازمان جهاد کشاورزی کرمان
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه در استان اردبیل
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه
  • دولت با شیوه سه جانبه‌گرایی تعیین حقوق کارگران موافق است
  • واردات ۲۰ تن گوشت گرم گوسفندی به استان یزد
  • چشم انتظاری شالیکاران برای رهاسازی آب سد