Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخستین نشست خبری فرماندهی جدید نیروی انتظامی استان که دوازدهم تیرماه امسال به این مسئولیت منصوب شده، همراه با تجلیل از اصحاب رسانه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، نخستین نشست خبری فرماندهی جدید نیروی انتظامی استان که دوازدهم تیرماه امسال به این مسئولیت منصوب شده؛ امروز(۲۳ مرداد)همراه با تجلیل از خانواده دو شهید خبرنگار استان شهیدان محمد طائی و غلامرضا آتشی گوهری و جمعی از اصحاب رسانه در سالن کوثرستادفرماندهی انتظامی استان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در این نشست که قریب سه ساعت به طول انجامید، ابتدا کوروش احمدیوسفی،  معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان کرمان در سخنانی با تبیین نقش اصحاب رسانه در مقابله با جنگ فرانوین نرم تصریح کرد: خبرنگاران باید تحلیل خبر داشته و با اقدامات صحیح بتوانند ریشه و زمینه های جرائم را شناسایی کنند.

 

 

سپس خدیشی، مدیرخانه مطبوعات و رسانه های استان بر فراهم کردن حضور خبرنگارانی جدای از صداوسیما، در پلیس آگاهی تأکید کرد و گفت: در حالی که هیچ رسانه ای تاکنون برای نیروی انتظامی چالش ایجاد نکرده اما شاهد شکایت نیروی انتظامی از اهالی رسانه هستیم که درخواست داریم به مناسبت روز خبرنگار از این شکایات صرف نظر شود.

 

 


عباس تقی زاده، مشاور استاندار کرمان در امور رسانه و روابط عمومی هم با اشاره به مفهوم بازنمایی در رسانه؛ آن را واقعیتی دانست که به کمک رسانه ساخته و تحت تأثیر یک گفتمان و وابسته به قدرت است.

 

وی با طرح این پرسش که بازنمایی پلیس در رسانه چگونه است و اینکه آیا پلیس سریع واکنش نشان می دهد یا خیر؟ تصریح کرد: رسانه و پلیس همکار هم هستند که باید به هم کمک کنند اما رسانه های مکتوب بیشتر به حوزه خبر و اطلاع رسانی از پلیس اکتفا کردند که ۶۰ درصد خبرها در این بخش است.

 

تقی زاده با بیان اینکه ۴۰ درصد باقیمانده هم به ترتیب مربوط به گزارش، تحلیل و مصاحبه است؛ تأکید کرد: برای تغییر نگرش و آموزش باید گزارش و تحلیل تولید شود و بدنه نیروی انتظامی برای تولید محتوا ورود کند و یک خروجی این نشست این باشد که فرصت های گفتگو را فراهم کنیم.

 

وی با متذکر شدن این مطلب که قطعاً مصالح ملی اجازه نشر بعضی از اخبار را نمی دهد اما در هر حال آسیب های اجتماعی رو به افزایش است؛ اظهار داشت: اما اگر امنیت اجتماعی به کمک رسانه ارتقا یابد بستر توسعه و پیشرفت فراهم و میزان آسیب های اجتماعی کاهش می یابد.

 

مشاور رسانه ای استاندار کرمان ادامه داد: امروز مرجعیت رسانه تغییر کرده و رسانه های خرد و کوچک مثل شبکه های اجتماعی مهم تر شدند و به سرعت تولید محتوا می کنند که ما باید در این فضا فعالانه عمل کنیم در غیر این صورت فرصت برای کسانی فراهم می شود که در برابر انتشار هیچگونه مسئولیتی ندارند.

 

وی با تأکید بر اینکه «خبرنگارتر» و «رسانه ای تر» نداریم و نباید بین رسانه ها تبعیض باشد اما هر رسانه ای زبان خودش را دارد؛ بر لزوم تقویت امید اجتماعی توسط رسانه ها تأکید کرد و آن را منجر به کاهش آسیب های اجتماعی دانست.

 

تقی زاده با بیان اینکه درباره بعضی از خبرها مخفی کاری شده؛ گفت: چرا باید تغییر مخرب اتفاق بیفتد و ما بعد از آن چاره اندیشی کنیم؟! حالا که نمودارها هشدار دهنده است باید چاره اندیشی کرد.

 

وی بر لزوم نظام سانه ای منسجم تأکید و بیان کرد: در این نظام همه رسانه های به میزان سهمی که دارند دیده شوند و آموزش هم داده شود تا برای حضور خبرنگار در زمینه های بحران ملاحظات امنیتی رعایت شود.

 

در ادامه این نشست پس از استماع دیدگاه ها و نقطه نظرات تعدادی از اصحاب رسانه، سردار عبدالرضا ناظری، فرماندهی انتظامی استان به سئوالات خبرنگاران پاسخ داد.

 

 

 

پایان پیام/80

منبع: شبستان

کلیدواژه: نماز عید قربان عید قربان روزنامه روزنامه ها دعای عرفه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان همدان خطبه های نماز عید قربان هفته نامه عید غدیر تجلیل از خبرنگاران نشست خبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۶۶۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌های مرکز مشاوره پلیس ایلام

فرمانده انتظامی استان ایلام با اشاره به اینکه بیش از ۱۴ هزار و ۷۴۷ پرونده قضائی به دوایر مشاوره و مددکاری کلانتری‌های سطح استان ارجاع شده است گفت: بیش از ۷۸ درصد از پرونده‌های ارجاعی به مراکز مشاوره پلیس استان منجر به مصالحه شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام و به نقل از خبرگزاری پلیس، سردار جمال سلمانی اظهار کرد: مراکز مشاوره پلیس در عرصه کاهش آسیب‌ها و جرایم اجتماعی و افزایش سطح امنیت روانی در جامعه گام‌های مؤثری برداشته‌اند.

وی افزود: با پای کار آمدن سازمان‌های حمایتی، و دخیل در حوزه آسیب‌های اجتماعی و بهره‌گیری از ظرفیت علمی دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی می‌توان به صورت گسترده و علمی در حوزه شناسایی و مقابله با آسیب‌های اجتماعی ورود کرد.

فرمانده انتظامی استان ایلام اضافه کرد: با همت و پشتکار مشاوران و مددکاران اجتماعی فرماندهی انتظامی استان، تعداد ۱۱ هزار و ۲۸۹ پرونده ضمن صلح و سازش از چرخه کار قضائی خارج شده است.

سلمانی با بیان اینکه ۷۸ درصد از پرونده‌های ارجاع شده به مراکز مشاوره منجر به صلح و سازش شده است، اضافه کرد: مراکز مشاوره پلیس در راستای رویکرد جامعه محوری پلیس راه‌اندازی شده‌اند.

وی تاکید کرد: اگر با رویکرد فرهنگی و آموزشی مسائل و معضلات اجتماعی حل و فصل شود بار انتظامی در جامعه نیز کاهش خواهد یافت.

فرمانده انتظامی استان ایلام افزود: شهروندان می‌توانند با شماره گیری شماره ۰۹۶۵۸۰ ضمن ارتباط با کارشناسان مرکز مشاوره از خدمات مشاوره روان‌شناختی، خانوادگی، ازدواج، تربیتی، فردی، تحصیلی، شغلی، گزینش و استخدام، بهره‌مند شوند.

کد خبر 751140

دیگر خبرها

  • عفاف و حجاب موضوع اجتماعی و فرهنگی است
  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌های مرکز مشاوره پلیس ایلام
  • ارتباط مستقیم فرمانده انتظامی استان با مردم
  • باند سارقین طلای پیرزن ها متلاشی شد
  • گزارش تصویری | نشست خبری هفته بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی
  • برگزاری یادواره شهدای یگان ویژه کرمان
  • صدور ابلاغ صلح یاری برای ۲۱۹ مأمور فراجا در کرمان
  • انتقال۱۵۰ کیلو شیشه با کامیون در کرمان ناکام ماند
  • شورای حل اختلاف فراجا در کرمان فعال شد
  • قاتل فراری در مهاباد در کمتر از ۱۲ ساعت دستگیر شد