Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام معزی هلال احمر را بستر مناسبی برای ورود طلاب به فعالیت های اجتماعی دانست و گفت: در خوزستان ۱۲ کانون طلاب زیر نظر سازمان جوانان هلال احمر ایجاد شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «حجت الاسلام عبدالحسین معزی» امروز (چهارشنبه ۲۳ مرداد) در دیدار با آیت الله موسوی جزایری نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری اظهار کرد: در جمعیت هلال ‌احمر کانون های دانش آموزی، دانشجویی و طلاب زیر مجموعه سازمان جوانان وجود دارد که در خوزستان ۱۲ کانون طلاب ایجاد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر با بیان اینکه از این ۱۲ کانون، ۹ کانون مربوط به برادران با ۷۵ عضو و سه کانون مربوط به خواهران با ۵۵ عضو است افزود: این کانون ها شورای اجرایی دارند و اعضای آن از طریق برگزاری انتخابات دبیر کانون را انتخاب می کنند.

 

وی روحانیون را ملجأ مردم دانست و با اشاره به اینکه روحانیون باید در فعالیت های اجتماعی وارد شوند تصریح کرد: هلال احمر بستر مناسبی برای ورود طلاب به فعالیت های اجتماعی است.

 

حجت الاسلام معزی اضافه کرد: با توجه به حمایت همیشگی آیت الله موسوی جزایری از فعالیت های فرهنگی و اجتماعی، نیازمند حمایت شما به عنوان زعیم حوزه های علمیه خوزستان هستیم تا کانون های هلال احمر طلاب افزایش پیدا کنند.

 

وی با بیان اینکه به دلیل گستردگی حوزه های علمیه در خوزستان وجود کانون های هلال احمر طلاب می تواند مفید و مثبت واقع شود ابراز کرد: حضور طلاب در سیلاب خوزستان و لرستان بسیار موثر بود و هلال احمر یکی از بسترهای مناسب جهت حضور و ساماندهی طلاب برای انجام فعالیت های اجتماعی و ارائه خدمات اجتماعی است.

 

وی با اشاره به اینکه جمعیت هلال ‌احمر همواره در تمام زمان ها و در حوادث و بحران ها در کنار مردم بوده است اذعان داشت: حضور طلاب در خیمه های نماز در ایام نوروز در پایگاه های جاده ای هلال احمر تأثیر بسیار زیادی بر مردم داشت و طلاب می توانند در همه صحنه ها حضور داشته باشند.

 

نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر با بیان اینکه در دنیا ۴۴ نوع حادثه ثبت شده که در ایران ۳۳ نوع آن اتفاق می افتد تاکید کرد: ایران کشور زلزله خیزی است به طوری که طی ۴۰ سال بعد از انقلاب اسلامی چهار زلزله مهیب در رودبار، بم، ورزقان و کرمانشاه رخ داد.

 

وی ادامه داد: هلال احمر با توجه به وجود حوادثی نظیر آتش سوزی، رانش زمین و بافت فرسوده در کشور به عنوان کانون خطر و با دانش و تجربه و ارتباط و جایگاه بین ‌المللی که در زمینه حوادث و بحران ها دارد می تواند به کاهش حوادث کمک کند.

 

«آیت الله سید محمدعلی موسوی جزایری» نیز خواستار افزایش کانون های طلاب هلال احمر در خوزستان شد و خاطر نشان کرد: انتظار داریم همانند کانون های دانش آموزی و دانشجویی، کانون های طلاب در حوزه های علمیه استان نیز بیشتر شود.

 

زعیم حوزه های عملیه خوزستان با اشاره به اینکه حوزه های علمیه پس از انقلاب توسعه پیدا کردند و به لحاظ کمی و کیفی توانمند هستند و می توانند در زمینه های مورد نیاز هلال احمر فعالیت داشته باشند ابراز کرد: مسئول دفتر نمایندگی رهبر معظم انقلاب در هلال ‌احمر خوزستان این موضوع را برای خود یک دستورالعمل بداند و ما هم از او پشتیبانی می کنیم.

 

پایان پیام/72

منبع: شبستان

کلیدواژه: نماز عید قربان کانون های فرهنگی هنری مساجد دعای عرفه روزنامه ها عید قربان روزنامه استان همدان شبستان یزد غدیر دهه امامت و ولایت حجت الاسلام معزی آیت الله موسوی جزایری جمعیت هلال احمر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۶۶۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امدادرسانی هلال‌احمر به ۱۳ استان در سیل و آب‌گرفتگی

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به وقوع سیل و آب‌گرفتگی در ۱۳ استان و در پنج روز گذشته، از حضور ۷۷۰ امدادگر برای امدادرسانی به افراد آسیب‌دیده خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر، بابک محمودی با اشاره به امدادرسانی در سیل و آب‌گرفتگی از چهارم تا نهم اردیبهشت اظهار کرد: ۱۳ استان از جمله اصفهان، البرز، تهران، خراسان جنوبی، سمنان، سیستان و بلوچستان، فارس، قم، گلستان، مازندران، کرمان، هرمزگان و یزد و ۵۷ شهرستان، نیاز به دریافت خدمات امدادی پیدا کردند.

وی با بیان اینکه امدادگران در این مدت زمان، به ۴۸۱۳ نفر امدادرسانی کردند، افزود: ۱۹۷ تیم عملیاتی، شامل ۷۷۰ امدادگر، در ۹۱ عملیات شرکت کردند، ۳۴۴ نفر را اسکان اضطراری دادند و ۱۲۳ نفر را به مناطق امن منتقل کردند، امدادگران با کمک دستگاه پمپاژ، آب تجمیع شده در ۲۹۲ واحد مسکونی را تخلیه کردند.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر گفت: ۵۵ دستگاه چادر، ۶۸۴ تخته پتو، ۲۹۵ تخته موکت، ۲۰۶۶ کیلوگرم نایلون، ٢۴٠ بسته غذایی، ۹۵۸ قوطی کنسرو، ۱۹۴ قرص نان و ۵۴۰ کیلوگرم برنج بین افراد متأثر از سیل و آب‌گرفتگی توزیع شد.

کد خبر 748627

دیگر خبرها

  • روحیه داوطلبی برآمده از اراده انسانی است
  • گام سوم طرح یاس در اردبیل اجرا می‌شود
  • امداد رسانی هلال احمر به نوجوان قطع عضو شده
  • امداد رسانی به نوجوان قطع عضو شده
  • آماده‌باش هلال احمر در پی احتمال بارش شدید باران در ۱۳ استان
  • مردم‌محور بودن اساس و پایه فعالیت‌های جمعیت هلال‌احمر است
  • امدادرسانی هلال‌احمر به ۱۳ استان در سیل و آب‌گرفتگی
  • فعالیت‌های جمعیت هلال احمر اردبیل در مسیر رشد قرار دارد
  • فعالیت‌های جمعیت هلال احمر استان اردبیل در مسیر رشد قرار دارد
  • اجرای طرح «هر کلاس یک قفسه کتاب» در خوزستان