Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی گفت: مجلس تا آنجا که در توانش بوده کار انجام داده اما مجلس و هیئت رئیسه نتوانسته کارنامه قابل قبولی در راستای گره گشایی از کار مردم داشته باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهمدان؛ محمد کاظمی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: آنگونه که رهبر کبیر انقلاب امام خمینی از مجلس توقع داشتند آن را در راس امور می دانستند مجلس امروز دیگر در راس امور نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: خیلی از عملکرد قوه مققنه راضی نیستم و مجلس بسیار بهتر از این در زمینه هایی همچون انتخاب وزرا، مباحث قوانین مورد نیاز اصلاح نظام بانک ها و لایحه ارزش افزوده می توانست عمل کند.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی گفت: بخشی از عدم توفیق مجلس به خاطر مشکلات در کشور و خارج شدن امریکا از برجام است .

وی افزود: ترکیب مجلس متفاوت است و فراکسیون های مختلفی حضور داشته و به دلائلی استیضاح و سوال از وزرا را نمی توانیم به خوبی انجام دهیم تا وزرای توانمندتری داشته باشیم.

کاظمی گفت: لوایح چهارگانه در مجلس تصویب شد، شورای نگهبان هم تایید کرد و که با شرع و قانون اساسی مطابقت دارد اما اجرا نشد این نیز یکی از دلایل عدم موفقیت مجلس بوده است.

وی گفت: در این دوره از مجلس شورای اسلامی به جای اینکه به مسائل مهم بپدازیم به حاشیه پرداختیم.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: در این دوره باید به مسائل اقتصادی می پرداختیم و ار خوبی نجام نشد و به نظرم هیئت رئیسه وکمیسیون اقتصادی مقصر این امراست.

وی گفت: با توجه به آنکه من تجربه حضور در مجلس ششم را داشتم به نظرم عملکرد این دوره قابل قبول نیست و هئیت رئیسه مسائل مهم را کنار قرار داده و مسائل فرعی را در دستور کار قرار داد.

وی با اشاره به جایگاه رسانه بیان کرد: خبرنگاران و اهالی نطبوعات در شایط خاص امروز کشور مسئولیت سنگین تری به عهده دارند.

کاظمی شغل خبرنگاری را از شغل های پر مخاطره در دنیا دانست و بیان کرد: به عنوان یک حقوق دان و با توجه به تغییراتی که در قوه قضاییه انجام شده است انتظار داشته جلسات رسیدگی به پرونده های خبرنگاران که تعدادی از آن ها نیز در زندان هستند با حضور هیئت منصفه برگزار شود.

وی امر به معروف و نهی از منکر را یکی از وظایف اصلی خبرنگاران دانست و بیان کرد: مهمترین وظیفه خبرنگاران بیان اشتباهات و خطاها به مسئولین است.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی شرایط امروز کشور را خاص دانست و بیان کرد: به لحاظ زیرپا گذاشتن برجام توسط آمریکا و تحریم ها دچار بحران شدهاسن و شرایط سختی برای کشور ایجاد شدهاست.

وی افزود: امروز در اوج اقتدار به سر می بریم و نیروهای نظامی با اقتدار و هوشیای مراقب کشور هستند اما دولت باید بیشتر تلاش کند و به مسائل اقتضصادی رسیدگی بیشتری کند.

کاظمی تاکید کرد: بهتر است امروز با مردم و شخصیت هایی از نظام و کسانی که در گذشته خدمت می کردند و کسانی که قانون اساسی را قبول دارند و به نظام پایبند هستند، تعامل برقرار کنیم

وی با اشاره به وحدت و همدلی دو نماینده ملایر بیان کرد: اگر چه امکانات با گذشته قابل مقایسه نبوده اما آنچه که در توانمان بوده نسسبتا خوب کار شده است .

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی حوزه شهرستان ملایر به عنوان یک کارگاه فعال در اجرای کارها و پروژه ها دانست و بیان کرد: امروز در هر روستا و بخشی مسئولین در حال تلاش و کارها در حال اجرا است.

وی اجرای طرح هادی را یکی ازاقدامات خوب در شهرستان دانست و بیان کرد: در این دوره این طرح در 63 روستا فاز اول انجام شده استف در 25 روستا در حال خاکبرداری و عملیات خاکی است و 34 روستا فاز دوم اجرایی شده است.

کاظمی به جذب 7 میلیارد تومان وجه و قیر یارانه ای برای روستاها اشاره کرد و گفت: در این دوره هیچکدام از روستاها مشکل اب آشامیدنی نداشته و اقدامات خوبی انجام شده است و مشکل خاصی در این زمنیه وجود ندارد.

وی اقدمات حوزه بهداشت و درمان را در شهرستان بی نظیر دانشت و بیان کرد: در حوزه بهداشت ودرمان خیلی موفق عمل کردیم و بهداشت و درمان ملایر دچار تحول اساسی شده است و درم جذب متخصصین، ساخت و ساز ها و تجهیز بیمارستان ها کارهای اساسی شده است.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به دعوت از وزیر بهداشت برای حضور در ملایر و بهره برداری از 22 میلیارد تومان سرمایه گذاری در حوزه بهداشت و درمان بیان کرد: 19 مرکزجامعه سلامت 27 خانه بهداشت و 17 محل استقرار پزشک در ملایر ساخته شده است.

وی به وضعیت راه های شهرستان نیز اشاره کرد و گفت: در هر 5 محور شهرستان راه ها فعال بوده و پروژه ها در حال اجرا هستند.

کاظمی افزود: عملیات اجرایی راه ملایر- آوزمان-نهاوند آغاز شده است و مهمترین مشکل در حوزه راه مسیر ملایربه توره است که دچار توقف شده و پیمانکار به تعهدش عمل نکرده است.

وی گفت: در محور ملایر-سامن- بروجرد نیز 9 کیلومتر باقی مانده که پروژه در این مسیر در حال اجرا بوده و 3 کیلیومتر آن آسفالت شده است و در 6 کیلیومتر پیمانکار و عوامل اجرایی در حال فعالیت هستند.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی به آخرین وضعیت راه آهن ملایر به همدان اشاره کرد و گفت: این پروژه در مسیر 23 کیلومتری در حال اجرا است و تا گردنه زاغه عملیات های اولیه در حال انجام است.

وی افزود: برای بخش دوم این پروژه نیز پیمانکار مشخص شده و امید است زودتر اجرایی شده تا ملایر به عنوان کریدوری به راه آهن غرب، شمال و جنوب کشور متصل شود.

کاظمی با اشاره به اقدامات انجام شده در تولید و صنعت بیان کرد: راه اندازی مجدد ذوب آهن و افتتاح دو واحد فروسیلیس از اقدامات خوب در این بخش است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۶۸۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین چالش کلانشهر اراک جذب و انتقال سرمایه است

نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی گفت: مهم‌ترین چالشی که برای کلانشهر اراک وجود داشته و دارد جذب و انتقال سرمایه به این شهر است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، نادر قلی ابراهیمی عصر امروز _دوشنبه، هفدهم اردیبهشت_ در صحن علنی شورا اظهار کرد: بودجه در نظر گرفته شده برای ۱۴۰۳ شش همت است و این برای کلان شهر اراک کافی نیست.

وی افزود: موضوع مورد اهمیت آن است که به چه شکل می‌توان سرمایه و سرمایه‌گذار برای توسعه شهر جذب کرد.

نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مهم‌ترین چالشی که برای کلان شهر اراک وجود داشته و دارد جذب و انتقال سرمایه به این شهر است.

ابراهیمی ادامه داد: برخی شهرها در کشور دارای شرکت توسعه و عمران است و فرصت‌های خوب و قابل سرمایه‌گذاری را در این شرکت مورد توجه قرار داده‌اند و از همه مهم‌تر در این مهم مردم را شریک کرده‌اند، موضوعی که مورد توجه رهبر معظم انقلاب قرار داشت.

وی با تبریک هفته شورا گفت: ما باید بتوانیم شرایطی را فراهم کنیم که بیش از گذشته در خدمت به مردم و مشارکت با مشاوران، خرد جمعی و هم‌افزایی لازم را برای توسعه و پیشرفت شهر رقم بزنیم.

نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ما باید روز به روز و لحظه به لحظه برای خدمتگزاری به مردم تلاش کنیم، چراکه همه مدیون این مردم هستیم، مردم شریف ایران اسلامی با ایثار و فداکاری همیشه پشت نظام و حاکمیت هستند.

ابراهیمی با بیان اینکه اراک اولین شهر مهندسی ساز کشور است، افزود: بیش از ۲۶۰ سال از قدمت شهر، زمانی که یوسف خان گرجی که این شهر را بنا کرد، می‌گذرد.

وی با اشاره به سابقه و قدمت تاریخی بازار اراک گفت: در راسته بازار سرپوشیده اراک و هشت گذر آن همه فرصت‌ها و امکانات مورد نیاز یک شهر فراهم شده بوده و موجبات تجارت در این شهر را فراهم کرده است.

نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در یک برهه‌ای از تاریخ در اراک در حدود ۴۰ کمپانی خارجی در زمینه تولید و تجارت فرش فعالیت می‌کردند.

ابراهیمی تصریح کرد: نمایندگان مجلس دوازدهم زمانی پای به مجلس می‌گذارد که هیچ تأثیری در لایحه بودجه ۱۴۰۳ و ارقام بودجه برنامه هفتم توسعه ندارند.

وی با بیان اینکه در استان مرکزی دو نفر از نمایندگان در مجلس جدید هستند و این کفایت نمی‌کند، افزود: یک موضوع مهم برای کلان شهر اراک این است که افق دراز مدت این کلان شهر چگونه و قرار است و به کجا برسد، چه داشته‌هایی دارد و آمایش سرزمینی در حوزه‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی چیست چراکه این مهم را ما در حال حاضر نداریم.

نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: آمارها توسط سازمان برنامه و بودجه استخراج شده اما نیاز است که این موارد بررسی شود و صحت سنجی آن انجام شود.

ابراهیمی افزود: درخواست بنده از شورا، بررسی موضوع آمایش شهر اراک و چشم‌انداز آن است که در آن فرصت‌های توسعه شهری و حمل و نقل عمومی لحاظ شده باشد و اینکه چند فروشگاه بزرگ در این شهر حضور داشته باشد.

وی اضافه کرد: پس از پایان انتخابات مجلس تاکنون هفت جلسه مجمع منتخبین استان تاکنون برگزار شده و جریان‌سازی خوبی در راستای ایجاد همگرایی ایجاد شده است، در صورتی که بتوانیم در استان این همگرایی ایجاد شده را به هم افزایی تبدیل کنیم نتایج خوبی برای استان رقم خواهد خورد.

نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: به منظور افزایش بهره‌وری باید از فناوری‌های نوین استفاده کرد، یکی از دلایل کم بودن بهره‌وری عدم استفاده از فناوری‌های نوین است.

ابراهیمی با بیان اینکه فناوری‌های نو یکی از پارامترهای پیشران در توسعه و تعالی کشورهای پیشرفته است، خاطرنشان کرد: پارک علم و فناوری شهر و استان مرکزی و شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند جایگاه بالاتری داشته باشند.

وی تصریح کرد: سال گذشته در استان مرکزی ۲۲ همت مالیات اخذ شده است که بخشی از این مالیات را می‌توانستیم برای توسعه و تحقیق و توسعه واحدهای دانش بنیان و صنایع مورد استفاده قرار دهیم، چرا که این قوانین موجود است، اما مورد غفلت واقع شده است.

نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: هفته گذشته در مذاکراتی که با وزارت راه صورت گرفت، ۶۰ همت اعتبار برای تکمیل کنارگذر شمالی اراک در نظر گرفته شده است.

کد خبر 751251

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین چالش کلانشهر اراک جذب و انتقال سرمایه است
  • لیست نهایی کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب منتشر شد
  • ملایر پنج روز دیگر میزبان دور دوم انتخابات مجلس
  • پخش فیلم های تبلیغاتی نامزد‌های مجلس ۱۲ از قاب شبکه همدان
  • رونمایی از لیست‌های انتخابات؛ آمادگی برای انتخابات الکترونیک
  • رونمایی از لیست‌های انتخاباتی/ آمادگی برای انتخابات الکترونیک
  • چگونه به‌صورت الکترونیکی رأی بدهیم؟
  • درخواست انتخاباتی یک نماینده مجلس از مردم
  • افزایش گرایش مردم به لیست‌ها در دور دوم انتخابات مجلس
  • ملایر، آماده برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس