Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد محمدیان روز پنج شنبه در گفت وگویی خبری در ایلام افزود: این تسهیلات  به مناسبت عید سعید قربان از محل صندوق‌های توان افزا که توسط مردم اداره می شوند  به متقاضیان پرداخت شد.

وی خاطر نشان کرد: ذخیره مردمی صندوق های توان افزا  با کمک‌های مالی بنیاد مستضعفان به اندازه یا دوبرابر واریزی مردم تقویت می‌شوند، سپس مردم از این صندوق‌ها پس از ماه سوم به صورت دوره ای وام اشتغال‌زایی روستایی دریافت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی مشارکت  ۶۰ درصدی مردم  سه ماه بعد از شروع به کار صندوق‌های توان افزا را در ملکشاهی شروع  خوبی برای پیشرفت درونزا و متکی به مردم  این شهرستان عنوان کرد.

مدیر ملی طرح آبادانی و پیشرفت بنیاد علوی اظهار داشت: آبادانی و پیشرفت جامع مناطق محروم چیزی فراتر از ساخت مدرسه، بیمارستان و کارخانه است، این مهم باید از طریق آموزش و تغییر نگرش و ایجاد اشتغال پایدار و توانمند سازی با استفاده از مزیت‌های درونزا و بومی و مشارکت دست‌ها و فکرهای مردم و مسوولین آن منطقه انجام گیرد.

محمدیان  شعار بنیاد را «کار با مردم برای مردم» دانست و گفت: کمیته و گروه‌های آبادانی و پیشرفت روستایی و صندوق‌های توان افزایی روستایی بنیاد مستضعفان (بنیاد علوی) که با سنت حسنه‌ی اسلامی قرض الحسنه پر برکت شده مبناهای محر ومیت زدایی ملکشاهی هستند.
وی با بیان اینکه بنیاد مستضعفان یک الگوی خاص در حوزه آبادانی و پیشرفت کشور دارد، افزود: تحقق عدالت اجتماعی و پیشرفت اقتصادی و رفاه و حفاظت از منابع پایه با استفاده از راهبردهای توان افزایی و ظرفیت سازی در جوامعی روستایی در دستور کار بنیاد است. 

وی  توانمند سازی را مقدمه‌ی اشتغال و رفع بیکاری مقدمه‌ی خروج فقر دانست و گفت: توسعه‌ی روستایی در همه‌ی کشورها مقدمه و بسترساز توسعه ملی و مورد توجه و اهتمام برنامه ریزان است.

شهرستان 20 هزار نفری ملکشاهی  در 35 کیلومتری مرکز استان ایلام یکی از ۱۲ منطقه تحت پوشش طرح آبادانی و پیشرفت مناطق محروم بنیاد علوی در مناطق مختلف کشور است.

بنیاد علوی از دی ماه سال 97 تاکنون طرح های مختلفی  در حوزه‌های (۱-توان افزایی جوامع محلی(جهاد دانشگاهی)،۲-مطالعات(شرکت شهری)،۳-طرح‌های اشتغالزایی و توانمند سازی،۴-اقدامات زیرساختی و آبادانی ۵-خدمات فرهنگی، ورزشی ۶- آموزش و زیرساخت‌های آموزشی ۷-حوزه سلامت و حمایتی)در ملکشاهی اجرا کرده است.

6034

منبع: ایرنا

کلیدواژه: عید سعید قربان بنیاد مستضعفان ملکشاهی بنیاد علوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۷۲۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بخشی‌نگری مانع پیشرفت مازندران می‌شود

ایسنا/مازندران استاندار مازندران با اشاره به این که تعهد ساخت ۱۶۴ هزار واحد طرح نهضت ملی مسکن مازندران دست یافتنی است و فقط به همت و تلاش و همگرایی وابسته است‌، گفت: بخشی نگری مانع پیشرفت و آبادانی مازندران می‌شود.

یوسف نوری روز شنبه در جلسه شورای تامین مسکن مازندران، با عنوان اینکه طرح نهضت ملی مسکن در دولت سیزدهم به صورت جدی پیگیری می‌شود، اظهار کرد: تامین مسکن در افزایش نرخ ازدواج و باروری مازندران بسیار تأثیرگذار است لذا از فرمانداران  تقاضا داریم تا در تامین زمین مسکن حمایتی همت بیشتری داشته باشند.

وی افزود: موانع تامین زمین مسکن حمایتی مازندران باید با همکاری و مشارکت دستگاه‌های اجرایی برطرف شود لذا روش‌ها و همگرایی‌ها در اجرای طرح‌ها بسیار مهم است و هر یک از شهرستان‌های مازندران در طرح نهضت ملی مسکن باید برای مسکن حمایتی وارد عمل شوند.

نماینده عالی دولت سیزدهم در مازندران تصریح کرد: مازندران حدود سه میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت دارد و بنا به اعلام دو نهاد بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره) بیش از ۲۴۰ هزار خانوار زیر پوشش خود دارد و از خدمات حمایتی برخوردار هستند.

وی با بیان اینکه داشبورد طرح نهضت ملی مسکن مازندران باید در فناوری‌های جدید عملیاتی شود، تصریح کرد: یعنی شماره انداز پیشرفت روزانه ساخت نهضت ملی مسکن مازندران باید طراحی شود.

استاندار مازندران با بیان این که عمده مشکلات و موانع استان در سایه همگرایی حل و فصل می‌شود، گفت: طرح‌های هادی روستایی مازندران باید متناسب با ظرفیت‌های هر منطقه طراحی شود، این که در روستایی خالی از سکنه، طرح‌های هادی تهیه شود، صحیح نیست.

نوری با اشاره به اینکه، نظام مسائل هر شهرستان با همکاری فرمانداران باید بدون مراجعه به استان حل و فصل شود و به جلسات استانی منتقل نشود، بیان کرد: ساخت مسکن محرومان مازندران را خیلی جدی بگیریم، چراکه این مقوله سبب رضایت مردم از نظام می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تقدیر از بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات ساخت
  • لزوم استفاده از ظرفیت بنیاد مسکن در اجرای طرح‌های مسکن روستایی
  • نقش شوراها در آبادانی و‌پیشرفت روستاها
  • بخشی‌نگری مانع پیشرفت مازندران می‌شود
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان    
  • هوش مصنوعی و حجیت فتوا
  • طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه در دشتستان اجرا می‌شود
  • شهرام عظیمی خبر داد: بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم
  • سمنان در تعریف پیوست فرهنگی الگوی کشور شود