Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، محمدجواد آذری جهرمی، در دیدار با فیلیپ شولتز، قائم‌مقام سازمان توسعه صنعتی ملل متحد (یونیدو) و هیئت همراه با اشاره به سفر چندی پیش خود به وین و دیدار با دبیر کل یونیدو گفت: ما در آخرین دیدار با آقای دبیر کل در وین، توافقات خوبی داشتیم و می‌دانم تیم‌ها برای نهایی کردن توافقنامه و آغاز همکاری‌های مشترک همکاری‌های خیلی خوبی داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وزیر ارتباطات افزود: خیلی خوشحالم که امروز شما در ایران هستید و می‌توانید با دستاوردهای شرکت‌های ایرانی آشنا شوید و پیشرفت‌های آن‌ها را مشاهده کنید. از ناظمی (معاون وزیر و رئیس سازمان فناوری اطلاعات) و تیمشان خواسته بودم که برنامه مفصلی برای شما تدارک ببینند تا بتوانید در این اقامت کوتاه در ایران حداکثر آشنایی را با استارت آپ‌های ایرانی داشته باشید که امیدوارم این دیدار برای شما مفید بوده باشد.

آذری جهرمی ادامه داد: همکاری‌های مشترک با یونیدو برای ما خیلی مهم است و با توجه به علاقه دو طرف می‌شود افق خیلی روشن را از همکاری‌های مشترک داشت. ما برای توسعه فناوری اطلاعات و کمک به رشد کسب‌وکارهای مبتنی بر فناوری اطلاعات به‌طورجدی نیازمند همکاری‌های مشترک با نهادهای بین‌المللی به‌ویژه یونیدو بوده و برای اجرای توافقات هم جدی هستیم. امیدوارم نتایج این همکاری‌ها هم برای ایران و برای شما مثبت باشد.

در ادامه این دیدار فیلیپ شولتز با ابراز خوشنودی از همکاری‌های مشترک یونیدو با جمهوری اسلامی ایران گفت: موضوعی که در صدر دستور کار یونیدو و همچنین مدیرکل آن قرار دارد، مسائل مربوط به دیجیتال‌سازی و ادغام فناوری اطلاعات با تولیدات صنعتی است که این مسئله برای ما بسیار حائز اهمیت است.

وی افزود: یونیدو در میانه برنامه ۵ ساله همکاری‌های مشترک با ایران قرار دارد. در سفر خود به ایران، با شرکای مختلف از صنایع مختلف که در دو سه سال اخیر با یونیدو همکاری داشته‌اند دیدار داشتیم که در این دیدارها توانستیم درباره موضوعات مربوط به فناوری اطلاعات هم صحبت کنیم.

قائم‌مقام سازمان توسعه صنعتی ملل متحد ادامه داد: به نظر می‌رسد هر دو طرف برای ارتقای مسائل مربوط به فناوری اطلاعات علاقه‌مند هستند و امیدواریم بتوانیم با مجموعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به‌منظور تحقق اهداف مشترک همکاری مشترکی را تعریف کنیم.

شولتز در خاتمه نشست خود با استارت آپ‌های ایرانی را بسیار مفید ارزیابی کرد و توانمندی‌های آن‌ها را شگفت‌انگیز خواند.

کد خبر 4693238 معصومه بخشی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: محمد جواد آذری جهرمی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات کسب و کارهای نوپا نوآوری فناوری نانو شرکت دانش بنیان تحقیقات علمی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گوشی هوشمند اینترنت ماهواره فناوری فضایی صندوق نوآوری و شکوفایی ناسا تولید شرکت هواوی دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۷۴۲۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، تفاهم نامه همکاری بین مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران و موسسه بهداشت عمومی ادوارد و سینتیای هند منعقد شد.

به گفته عباس استاد تقی زاده رئیس مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت، از آنجایی که موضوع تغییر اقلیم یک موضوع جهانی است و در راستای توسعه همکاری‌های بین المللی و بین المللی سازی دانشگااه، این تفاهم نامه امضا گردید. دکتر استاد تقی زاده اضافه کرد: این تفاهم نامه به منظور تبادل تسهیلات، دانشجویان و محققان، تدوین و اجرای تحقیقات مشترک، برگزاری برنامه‌های آموزشی مشترک، و توسعه شبکه‌های علمی در منطقه منعقد گردیده است.

وی افزود: مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت یکی از مراکز تحقیقاتی زیرمجموعه پژوهشکده محیط زیست دانشگاه علوم پزشکی تهران است که در سال ۱۴۰۲ با هدف مقابله با یکی از مهم‌ترین چالش‌های قرن حاضر – تأثیرات تغییرات اقلیمی بر سلامت انسان – تأسیس شده است. مأموریت اصلی این مرکز شناسایی، تحلیل و ارائه راهکار‌هایی برای مقابله با این تأثیرات است. با توجه به گستردگی و پیچیدگی موضوع، مرکز تلاش می‌کند تا با استفاده از داده‌های علمی و رویکرد‌های نوآورانه، به بهبود شرایط زیست‌محیطی و بهداشتی جوامع محلی، ملّی و جهانی کمک کند. این مرکز از متخصص‌ترین و خبره‌ترین اساتید و محققان دانشگاه علوم پزشکی تهران برای انجام ماموریت‌های خود بهره می‌گیرد.

رئیس این مرکز تاکید کرد: مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت بر این باور است که همکاری و مشارکت عمیق میان افراد، دانشگاه ها، مراکز تحقیقاتی، سازمان‌ها و سیاست‌گذاران می‌توان به راه‌حل‌های نوآورانه و پایدار برای مقابله با تغییرات اقلیمی دست یافت.

تقی زاده گفت: موسسه بهداشت عمومی ادوارد - سینتیا موسسه علمی در هند است که در حوزه‌های دانش و تحقیقات علمی در حوزه‌های سلامت جهانی، تغییر اقلیم و دیگر زمینه‌های مشترک فعال بوده و به واسطه شبکه دانشگاهی خود در کشور هند و دیگر کشور‌های جهان می‌تواند همکار مناسبی برای مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند
  • پنج پیشنهاد مهم دبیر شورای امنیت ملی ایران درباره امنیت اطلاعات/ احمدیان: تسلط آمریکا بر زیرساخت های اینترنت جهانی یک خطر جهانی است
  • مقابله با یکجانبه‌گرایی غرب با خلق ساختار‌های جدید/ ۵ پیشنهاد ایران برای تقویت امنیت جهانی اطلاعات
  • پیشنهادات ایران برای ارتقای امنیت اطلاعات
  • مقابله با یکجانبه‌گرایی غرب با خلق ساختارهای جدید
  • احمدیان: مشکل بزرگ‌تر در بقا و ثبات این کشورها خواهد بود
  • هشدار دبیر شورای عالی امنیت ملی به کشورهایی که با رژیم صهیونیستی همکاری سایبری دارند
  • پنج پیشنهاد ایران برای تقویت امنیت اطلاعات در جهان
  • توافق برای گسترش بیشتر همکاری‌های اقتصادی | مرز مشترک ۲ کشورباید «مرز صلح و دوستی» باشد
  • مرز مشترک پاکستان و ایران باید «مرز صلح و دوستی» باشد