Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه جامع علمی-کاربردی گفت: بخش خصوصی باید در حوزه آموزش‌های مهارتی فعال‌تر شود و ما آماده همکاری با این بخش هستیم. ۲۴ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۷ استانها خراسان رضوی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، محمدحسین امید ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: دانشگاه جامع علمی کاربردی با بالغ بر 600 مرکز و حدود 800 رشته متنوع در زمینه‌های مختلف صنعت، کشاورزی، فرهنگ و هنر، خدمات، مدیریت و نظایر این موارد در مقاطع کاردانی و کارشناسی دو میلیون نفر را جذب خود کرده است، این دانشگاه در یک دوره‌ای توانست گسترش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با گسترش و توسعه اما فعالیت از مدار اصلی خود خارج شد، در دوره بعدی توسعه کیفی مدنظر قرار گرفت، توسعه کیفی بدون رضایت امکان‌پذیر نیست، در برنامه جدید توسعه کیفی را در دستور کار قرار دادیم، نظارت بر امور مراکز، مدرسان و نظایر این موارد از اقدامات این مجموعه است.

امید عنوان کرد: ساماندهی‌ دانشگاه جامع علمی کاربردی محقق شده و تمامی مراکز موجود در کشور و استان دارای وضعیت مطلوب و اساس نامه شدند، مأموریت تمامی مراکز مشخص شده و مشاغل بسیاری در این زمینه معرفی شدند، دوره جدیدی از توسعه در دانشگاه‌های جامع کشور آغاز شده است.

صلاحیت 30 درصد مدرسان دانشگاه علمی کاربردی یزد احراز نشدمشهد|90 درصد مراکز علمی-کاربردی غیردولتی در کشور دارای اساسنامه هستندتنها 5 درصد عوارض از مراکز فرهنگی شهرکرد اخذ می‌شود

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر پنج مرکز علمی کاربردی آغاز به کار کردند، این مراکز امور خود را براساس نیازهای منطقه انجام داده و اقدامات این مراکز از سیاست‌های مورد نیاز جامعه است، در سطح کشور در سال جدید تحصیلی حدود 30 مرکز تحصیلی راه اندازی می‌شود که پنج مورد از آن در این استان است.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور گفت: ما فعالانه به سراغ بخش خصوصی می‌رویم، باید نیازها را شناسایی کرده و در جهت بهبود وضعیت اقدام کنیم، دانشجویان در مراکز آموزشی علمی کاربردی موارد آموزشی را به صورت کاربردی فرا می‌گیرند، آموزش تنها به صورت تئوری محقق نمی‌شود.

وی تصریح کرد: سحرخیز با 90 سال تجربه و سایر مؤسسات با چندین سال فعالیت می‌توانند در بخش‌های مختلفی موفق باشند، این مؤسسات به اندازه کافی سود با ارزش و با برکت دارند، مراکز باید در محل‌های مناسبی آغاز به فعالیت کنند، هر پنج مرکز در استان پیوند آموزش عالی کشور را دربرگرفتند.

انتهای پیام/ز

R41347/P/S6,1188/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۷۴۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، تفاهم نامه همکاری بین مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران و موسسه بهداشت عمومی ادوارد و سینتیای هند منعقد شد.

به گفته عباس استاد تقی زاده رئیس مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت، از آنجایی که موضوع تغییر اقلیم یک موضوع جهانی است و در راستای توسعه همکاری‌های بین المللی و بین المللی سازی دانشگااه، این تفاهم نامه امضا گردید. دکتر استاد تقی زاده اضافه کرد: این تفاهم نامه به منظور تبادل تسهیلات، دانشجویان و محققان، تدوین و اجرای تحقیقات مشترک، برگزاری برنامه‌های آموزشی مشترک، و توسعه شبکه‌های علمی در منطقه منعقد گردیده است.

وی افزود: مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت یکی از مراکز تحقیقاتی زیرمجموعه پژوهشکده محیط زیست دانشگاه علوم پزشکی تهران است که در سال ۱۴۰۲ با هدف مقابله با یکی از مهم‌ترین چالش‌های قرن حاضر – تأثیرات تغییرات اقلیمی بر سلامت انسان – تأسیس شده است. مأموریت اصلی این مرکز شناسایی، تحلیل و ارائه راهکار‌هایی برای مقابله با این تأثیرات است. با توجه به گستردگی و پیچیدگی موضوع، مرکز تلاش می‌کند تا با استفاده از داده‌های علمی و رویکرد‌های نوآورانه، به بهبود شرایط زیست‌محیطی و بهداشتی جوامع محلی، ملّی و جهانی کمک کند. این مرکز از متخصص‌ترین و خبره‌ترین اساتید و محققان دانشگاه علوم پزشکی تهران برای انجام ماموریت‌های خود بهره می‌گیرد.

رئیس این مرکز تاکید کرد: مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت بر این باور است که همکاری و مشارکت عمیق میان افراد، دانشگاه ها، مراکز تحقیقاتی، سازمان‌ها و سیاست‌گذاران می‌توان به راه‌حل‌های نوآورانه و پایدار برای مقابله با تغییرات اقلیمی دست یافت.

تقی زاده گفت: موسسه بهداشت عمومی ادوارد - سینتیا موسسه علمی در هند است که در حوزه‌های دانش و تحقیقات علمی در حوزه‌های سلامت جهانی، تغییر اقلیم و دیگر زمینه‌های مشترک فعال بوده و به واسطه شبکه دانشگاهی خود در کشور هند و دیگر کشور‌های جهان می‌تواند همکار مناسبی برای مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توسعه همکاریهای موسسات آموزش عالی با فرمانداری ارومیه
  • راهکارهایی برای به روزرسانی نقشه جامع علمی کشور
  • نیاز جدی جامعه به نظریات بومی و کاربردی حوزه علوم انسانی
  • ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند
  • نخبگان مهارتی استان اردبیل تسهیلات کم‌بهره دریافت می‌کنند
  • بسترسازی برای مشارکت بخش خصوصی در ایجاد پایگاه‌های بزرگ‌داده
  • بیش از ۸ هزار عضو هیئت علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند
  • دانشگاه صنعت ماشین‌سازی تاسیس می‌شود
  • سنجش سلامت ۲۱ هزار نوآموز کردستانی
  • سنجش سلامت گامی برای شناسایی به موقع کودکان دارای اختلال