Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز پنجشنبه وزارت صنعت، معدن و تجارت، «فرشاد مقیمی» در این نشست به اهمیت این صنعت در افزایش ارزآوری کشور پرداخت و افزود:

وی با اشاره به اتخاذ راهکارهایی برای رفع مشکلات تولیدکنندگان این صنعت و بهره‌مندی از سیاست های حمایتی وزارت صنعت در مسائل ارزی و گمرکی، گفت: با ایجاد شهرک تخصصی برای این صنعت می توان بستر را برای توسعه کارگاه های کوچک و توسعه خوشه صنعتی طلا فراهم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقیمی، تحقق این برنامه را نیازمند حضور فعال تشکل های صنعتی برشمرد و ادامه داد: تاسیس شهرک تخصصی برنامه ای میان مدت برای توسعه این هنر- صنعت است و با همکاری سازمان صنایع کوچک وشهرک های صنعتی ایران می توان بسترهای تحقق آن را فراهم کرد.

وی در ادامه بهبود وضعیت این صنعت در شرایط کنونی را نیازمند اعلام مهمترین چالش های این بخش از سوی تشکل های صنعتی عنوان کرد و گفت: با طرح مهمترین چالش ها و راهکارهای اجرایی می توان سیاستگذاری مبتنی بر نظر تولیدکنندگان تدوین و برای اجرا ابلاغ کرد.

معاون امور صنایع وزیر صنعت در ادامه، کسب شرایط دریافت مجوز صنعتی یا صنفی برای کارگاه های کوچک و متوسط را از برنامه های کوتاه مدت برای بهبود وضعیت این صنعت برشمرد و خاطرنشان کرد: علاوه بر سیاستگذاری های کلان، برنامه های کوتاه مدتی با همکاری دفاتر تخصصی برای امکان دریافت مجوز برای این کارگاه ها و بهره مندی از سیاست های حمایتی وزارت صنعت در نظر گرفته خواهد شد.

در این نشست تخصصی ایجاد شهرک صنعتی طلا، اصلاح ساختار صنفی و ایجاد بستری برای اخذ شرایط احراز دریافت مجوز صنعتی توسط بنگاه های کوچک و متوسط فعال در صنعت فلزات گرانبها و رفع برخی از مسائل گمرکی، ارزی و غیره مطرح و راهکارهای اجرایی برای بهبود وضعیت این هنر- صنعت اتخاذ شد.

بنگاه های کوچک و متوسط مستقر در سطح کشور در بخش مصنوعات طلا و جواهر، بطور عمده در داخل مراکز جمعیتی شهرها فعالیت می‌کنند که از ساختار صنعتی وصنفی مناسبی برخوردار نبوده و تولیدکنندگان این کارگاه ها نتوانستند شرایط دریافت مجوز را به دست آورند به همین دلیل وزارت صنعت با اتخاذ تدابیری سعی در ساماندهی این کارگاه دارد.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۷۷۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف کولر‌ها در ایران معادل مصرف برق یک کشور ۱۲۰ میلیون نفری است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ «مصطفی رجبی مشهدی» در گردهمایی مدیران دفاتر حقوقی شرکت‌های برق منطقه‌ای و توزیع نیرو به ناترازی صنعت برق در ٣ بخش مالی، سوخت و تولید و مصرف برق اشاره کرد که به طور مستقیم یا غیرمستقیم عملکرد بخش‌های تولید، انتقال و توزیع برق را تحت تاثیر قرار داده است.

وی رشد شتابان مصرف (٥.٧ درصد در سال گذشته) را از دیگر چالش‌های صنعت برق بیان کرد که با توجه به رشد یک تا ٢ درصدی مصرف در کشور‌های توسعه یافته، نیازمند تدبیر است.

به گفته سخنگوی صنعت برق، بخشی از رشد مصرف برق نامتعارف است که به پدیده‌های نوظهوری مانند ماینر‌های غیرمجاز یا استفاده از کولر‌های گازی در مناطق عادی اختصاص دارد.

کشف  ٨٠٠ مگاوات رمز ارز غیرمجاز

مدیرعامل شرکت توانیر از کاهش فعالیت تولید‌کنندگان مجاز رمز ارز از حدود ٣٥٠ مگاوات به کمتر از ٥٠ مگاوات خبر داد که به دلیل عدم بازدارندگی، راهکار‌های قبلی مربوط به استخراج غیرمجاز است.

وی ادامه داد: تاکنون ٨٠٠ مگاوات ماینر غیرمجاز کشف شده است.

رجبی مشهدی ٣٢ هزار مگاوات مصرف برق سامانه‌های‌ سرمایشی در کشور را معادل کل مصرف برق کشور مصر با ١٢٠ میلیون نفر جمعیت بیان کرد و گفت: این آمار نشان می‌دهد در کشور ما مقررات و مناسبات خوبی برای بهره‌وری انرژی و مهار هدر رفت برق در این حوزه حاکم نیست.

وی با اشاره به ممنوعیت تبلیغ کولر‌های گازی در مناطق عادی و معتدل که ٨٠ درصد مناطق کشور را شامل می‌شود، افزود: توان صنعت برق در این عرصه به ابزار‌های فنی و اجرایی محدود می‌شود و بدون بهره‌گیری از ظرفیت حوزه حقوقی، امکان جلوگیری از مصارف بی‌رویه یا اجرای طرح‌هایی مانند توسعه خطوط برق وجود ندارد، بنابراین درخواست دارم واحد‌های حقوقی صنعت برق وارد میدان شوند و کارشناسان این حوزه در تمامی موضوعات مبتلا به صنعت برق ورود کنند.

مدیرعامل شرکت توانیر، مستندسازی اقدامات را از ملزومات کار در بخش حقوقی بیان کرد که باید طی زمان بندی مشخص، مستندسازی اراضی و اسناد صنعت برق به انجام برسد.

دیگر خبرها

  • ایران دومین مصرف کننده لوازم آرایشی در خاورمیانه / کدام برندها حاوی فلزات سنگین هستند؟
  • راهکار رفع ناترازی سوخت، اصلاح زیرساخت‌ها به‌منظور مصرف بهینه است/ لزوم حمایت از احداث صنایع پالایشی کوچک
  • دریافت مجوز شهرک صنعتی زرند بعد از ۱۷ سال
  • بازخوانی پرونده توسعه برق هسته‌ای در ایران؛ از برجام تا مشارکت مردم
  • توافق برای ورود ۱۰۰ مگاوات برق برای تامین انرژی واحد‌های تولیدی
  • ساخت نخستین ابرترانسفورماتور ۵۰۰ مگاولت آمپر کشور در زنجان
  • شهرک انرژی در تهران احداث می‌شود
  • شکوفایی صنعت همدان با ایجاد بندر خشک
  • فرآیند تولید شلنگ آب در یک کارگاه کوچک پاکستانی (فیلم)
  • مصرف کولر‌ها در ایران معادل مصرف برق یک کشور ۱۲۰ میلیون نفری است