Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-30@20:09:29 GMT

ایران جزو ۷ کشور برتر تولید کننده فلزات گرانبها

تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۷۷۷۹۴

بررسی وضعیت صنعت فلزات گران‌بها و جواهرآلات با محوریت تبیین راهکار‌هایی برای رفع چالش‌های پیش روی توسعه تولید در این صنعت با حضور معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن وتجارت برگزار شد.

اخبار اقتصادی _ در این نشست تخصصی ایجاد شهرک صنعتی طلا، اصلاح ساختار صنفی و ایجاد بستری برای اخذ شرایط احراز دریافت مجوز صنعتی توسط SME‌های فعال در صنعت فلزات گرانبها و رفع برخی از مسائل گمرکی، ارزی و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. مطرح و راهکار‌های اجرایی برای بهبود وضعیت این هنر صنعت اتخاذ شد.

فرشاد مقیمی در این نشست که با حضور نمایندگانی از تشکل‌های تخصصی صنعت فلزات گرانبها و همچنین مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی تهران و برخی از دست اندرکاران خوشه صنعتی طلا برگزارشد، به اهمیت این صنعت در افزایش ارزآوری به کشورپرداخت و گفت: ایران جزو ۷ کشور تولید کننده فلزات گرانبها بوده و توجه به این هنرصنعت درایجاد رونق در صنعت کشور بسیار تاثیر‌گذار است.

معاون امور صنایع وزیر صنعت، معدن وتجارت در ادامه با اشاره به اتخاذ راهکار‌هایی برای رفع مشکلات تولیدکنندگان این صنعت و بهره‌مندی از سیاست‌های حمایتی وزارت صنعت، معدن وتجارت در مسائل ارزی وگمرکی گفت: با ایجاد شهرک تخصصی برای این صنعت می‌توان بستر را برای توسعه کارگاه‌های کوچک و توسعه خوشه صنعتی طلا فراهم کرد.

مقیمی تحقق این برنامه را نیازمند حضور فعال تشکل‌های صنعتی برشمرد و افزود: تاسیس شهرک تخصصی برنامه‌ای میان مدت برای توسعه این هنر صنعت است و با همکاری سازمان صنایع کوچک وشهرک‌های صنعتی ایران می‌توان بستر‌های تحقق آن را فراهم کرد.

وی در ادامه بهبود وضعیت این صنعت در شرایط کنونی را نیازمند اعلام مهمترین چالش‌های این بخش از سوی تشکل‌های صنعتی عنوان کرد و گفت: با طرح مهمترین چالش‌ها و راهکار‌های اجرایی می‌توان سیاستگذاری مبتنی بر نظر تولیدکنندگان تدوین و برای اجرا ابلاغ کرد.

معاون امور صنایع وزیر صنعت، معدن وتجارت در ادامه کسب شرایط دریافت مجوز صنعتی و یا صنفی برای کارگاه‌های کوچک و متوسط را از برنامه‌های کوتاه مدت برای بهبود وضعیت این صنعت برشمرد و گفت: علاوه بر سیاستگذاری‌های کلان، برنامه‌های کوتاه مدتی با همکاری دفاتر تخصصی برای امکان دریافت مجوز برای این کارگاه‌ها وبهره مندی از سیاست‌های حمایتی وزارت صنعت در نظر گرفته خواهد شد.

گفتنی است، SME‌های مستقر در سطح کشور در بخش مصنوعات طلا وجواهر، عمدتا در داخل مراکز جمعیتی شهر‌ها فعالیت می‌کنند ازساختار صنعتی وصنفی مناسبی برخوردار نبوده و تولیدکنندگان این کارگاه‌ها نتوانستند شرایط دریافت مجوز را بدست آورند به همین دلیل وزارت صنعت معدن وتجارت با اتخاذ تدابیری سعی در ساماندهی این کارگاه دارد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: ایران صنایع کوچک وزارت صنعت معدن فلزات گران بها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۷۷۷۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع آوری ۱۰۰ میلیون فوت مکعب گاز از مشعل‌های گازی کشور

مرتضی شاه میرزایی معاون وزیر نفت گفت: موضوع اصلی ما خوراک صنعت پتروشیمی ها است و ما وظیفه داریم راهبرد رهبر انقلاب به سرانجام برسد.

او افزود: صنعت پتروشیمی با سرمایه‌گذاری در بخش بالادستی توانسته خوب عمل کند چرا که در گذشته هیچ سرمایه‌گذاری انجام نشد،امروز ما بیش از ۷۵ مجتمع پتروشیمی در کشور به صورت فعال داریم که مجموع تولید این مجموعه‌ها بالای ۹۳ میلیون تن در سال است. امسال تلاش ما این است که با جهش بلندی از مرز ۱۰۰ میلیون تن تولید عبور کنیم.

معاون وزیر نفت اضافه کرد: حدود ۱۰۰ میلیون فوت مکعب تاکنون از مشعل‌ها جمع آوری شده و طی دو سال و نیم آینده دیگر هیچ مشعلی در پالایشگاه‌ها کشور نخواهیم دید. برای مشعل‌های صنعت پتروشیمی هم برنامه ریزی شده و در حال حاضر نیمی از مشعل‌های صنعت پتروشیمی خاموش است. باقی مانده نیز مطابق برنامه تا ۳ سال آینده جمع آوری شود.

مهمترین راهبرد صنعت پتروشیمی تکمیل زنجیره ارزش پتروشیمی‌ها است و از این لحاظ بی نیاز شویم.

وی با اشاره به تنوع سبد محصولات پتروشیمی ایران با بیش از ۵۵۰ گرید مختلف تصریح کرد: صنعت پتروشیمی ایران همکاری و سرمایه‌گذاری‌های مطلوبی با کشورهای همسو از جمله روسیه و کشورهای حوزه آسیای میانه در قطب‌های توسعه‌ای به‌ویژه در مناطق ماهشهر، چابهار و جاسک دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • برگزاری کارگاه فنی و تخصصی کاربری سامانه تیر الکترونیک e_TIR در تهران
  • مدرسه صادرات ایران افتتاح شد
  • صادرات ایران باید از خام فروشی عبور کند
  • جمع آوری ۱۰۰ میلیون فوت مکعب گاز از مشعل‌های گازی کشور
  • سرمایه‌گذاری ۱۵۰ همتی در صنعت و معدن خراسان رضوی
  • الماس‌هایی که دو ساعته تولید می‌شوند؛ دستاورد کیمیاگران مدرن چیست؟
  • احداث پروژه چند منظوره «اومااویا» در سریلانکا
  • ۱۱۱ فرصت سرمایه‌گذاری پیش‌بینی و معرفی شده است
  • حضور نمایندگان ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • حضور نماینده ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران