Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@02:32:00 GMT

استقبال سرمایه گذاران مازنی از هلدینگ سرمایه گذاری

تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۷۸۶۶۰

استقبال سرمایه گذاران مازنی از هلدینگ سرمایه گذاری

به گزارش خبرنگار ایرنا ، احمد حسین زادگان روز پنجشنبه درنشست هلدینگ سرمایه گذاری مازندران در بابلسر در گفت و گو با خبرنگاران افزود :  تاکنون نشست های خوبی با مشارکت سرمایه گذاران استانی برگزار شد و هر بار نیز آمار سرمایه گذاران برای مشارکت در این هلدینگ رو به افزایش است.

وی گفت که در نشست هلدینگ سرمایه‌گذاری که عصر امروز در بابلسر برگزار شد حدود ۵۰ سرمایه گذار شرکت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده عالی دولت در مازندران اظهارداشت : این هلدینگ قرار است در بیش از ۲۰ حوزه سرمایه گذاری اعم از گردشگری، صنایع تبدیلی گردشگری،معدن، واحدهای بزرگ صنعتی،بهداشت و درمان (گردشگری سلامت) و سایر حوزه های های اقتصادی سرمایه گذاری کند.

حسین زادگان اضافه کرد : این هلدینگ می تواند با جذب سرمایه های خرد مردمی آنها در حوزه های بزرگتر اقتصادی به کار بگیرد و با ارزش افزوده گره گشای برخی مشکلات استانی شود.

وی گفت: از حدود ۶ ماه قبل استارت این کار زده شد و پیش بینی می شود در آینده نزدیک به نقطه مطلوبی برای استارت زدن کار برسد.

راه اندازی هلدینگ سرمایه گذاری در مازندران را استان بومی این استان از اسفند ماه سال ۹۷ استارت زد و تاکنون چندین نشست برای تبیین موضوع و جذب سرمایه گذار برگزار شده است.گ

ایجاد هلدینگ یکی از سیاست های دولت تدبیر و امید بویژه وزارت صنعت، معدن و تجارت است و هدف آن نیز کاهش تصدیگری دولت از پایه ، جبران این کمبود سرمایه و جذب سرمایه های خرد مردمی در قالب هلدینگ و به کارگیری آن در تولید اعلام شده است.

مازندران از استعدادها و ظرفیت‌های بالایی در همه بخش‌های کشاورزی، صنعت و معدن، گردشگری و صنایع دستی برخوردار است و مرزی بودن استان هم شرایط مناسبی را برای تجارت خارجی فراهم کرده است تا چرخه سودآوری برای تشکیل هلدینگ سرمایه گذاری در این استان تکمیل شود.

شرکت هلدینگ (Holding company) به شرکتی گفته می شود که سرمایه های نقدی ریز و درشت را کنار هم قرار داده و در زمینه های سودآور سرمایه گذاری می کند . این سرمایه گذاری ممکن است خرید سهام دیگر شرکت ها و اعمال مدیریت در آنها تا تاسیس شرکت های جدید را شامل شود.

شرکت های هلدینگ دارای مزیت هایی چون کاهش ریسک، کنترل با مالکیت محدود و تفکیک حقوقی هستند. هم اکنون از شرکت توسعه صنایع بهشهر، سرمایه گذاری توکا فولاد، سرمایه گذاری غدیر، گروه صنعتی ملی و صنایع معدنی خاورمیانه (میدکو) به عنوان هولدینگ هایی نام برد که در بورس ایران فعالیت دارند.

۶۹۸۲/۱۶۵۴

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استاندار مازندران مازندران سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۷۸۶۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل رحیم یوسفی با اشاره به صدور ۱۰۷ فقره مجوز بهره‌برداری برای تولیدات گلخانه‌ای در استان اردبیل گفت: هم اینک یک هزار و ۷۰۴ هکتار زمین در هفت شهرک فعال استان آماده واگذاری به سرمایه‌گذاران این بخش است.
وی توسعه شهرک‌های گلخانه‌ای و کشت در محیط بسته را از اولویت‌های سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل عنوان کرد و افزود: در این راستا، سال گذشته بیش از ۱۰۰ هکتار به مجموع گلخانه‌های فعال استان اضافه شد.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل، تولید سالانه هشت هزار و ۵۰۰ تن گوجه فرنگی، سه هزار و ۲۰۰ تن قارچ خوراکی، ۵.۴ میلیون شاخه گل و گیاهان زینتی، ۲۶۰ تن توت فرنگی و ۲۵ هزار تن انواع سبزی و صیفی را از جمله تولیدات مهم گلخانه‌ای استان اردبیل اعلام کرد.
وی با اشاره به صادرات بخش زیادی از این محصولات به مقصد بازارهای خارجی اضافه کرد: سال گذشته در راستای حمایت از سرمایه‌گذاران کشاورزی بالغ بر یک هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال به تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران این بخش تسهیلات بانکی مورد نیاز پرداخت شد.
یوسفی همچنین گفت: حمایت سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل از سرمایه‌گذاران در شهرک‌های گلخانه‌ای ادامه دارد به طوری که زیرساخت‌های لازم از جمله آب، برق، گاز، تلفن و خدمات دیگر از جمله راه دسترسی در این شهرک‌ها تامین شده و سرمایه‌گذاران پس از اجرای سازه، می توانند از تسهیلات بانکی نیز بهره‌مند شوند.
وی با بیان این که استان اردبیل استعداد بالایی در ایجاد واحدهای گلخانه‌ای و تولیدات باغی دارد، تصریح کرد: شهرک گلخانه‌ای مغان با وسعت ۱۶۰۰ هکتار ظرفیت بزرگ تولید محصولات گلخانه‌ای محل مناسبی برای سرمایه‌گذاری در استان و کشور محسوب می‌شود.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل اضافه کرد: ۱۷۵ هکتار از این شهرک به زیر کشت و تولید محصولات رفته و هم‌اکنون بالغ بر یک هزار و ۷۰۰ نفر در این واحدها مشغول به کار بوده و در حال استحصال ارقامی مانند فلفل دلمه‌ای، خیار، گوجه فرنگی، بادمجان، گل رز، گلهای زینتی و حتی موز هستند.
وی اظهار کرد: عملیات ایجاد مجتمع گلخانه‌ای در ۴۰۰ هکتار از این شهرک نیز هم اینک با پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصد به بالا در حال تکمیل است که امسال با مرحله تولید محصول می رسد.
یوسفی اضافه کرد: با پایان و اتمام این واحدهای در دست احداث، ظرفیت اشتغال در شهرک گلخانه‌ای مغان از ۱۷۰۰ نفر کنونی به ۲ برابر افزایش خواهد یافت.






دیگر خبرها

  • توسعه اقتصادی مبتنی بر نوآوری؛ لازمه اقتصاد چین
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه در استان اردبیل
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه
  • پتروشیمی‌ها پول خوراک را به‌موقع پرداخت کنند
  • مجلس آینده آمیخته‌ای از تجربه و نگاه‌ نو است
  • ظرفیت‌های صادراتی سیستان و بلوچستان کانون توجه سرمایه گذاران
  • معرفی ۱۱۰ فرصت اقتصادی خراسان جنوبی به سرمایه‌گذاران
  • آب‌گیری دریاچه ارومیه در ایام گرم و کم بارش ادامه پیدا کند
  • دولت سیزدهم از سرمایه‌گذاران حمایت می‌کند
  • افزایش نقش چین برای استخراج معادن افغانستان