Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-04-27@00:05:56 GMT

مالک ایرتور: نسبت فامیلی با پوری‌حسینی ندارم

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۸۱۵۳۴

رویداد۲۴ در پی انتشار گزارشی در یکی از خبرگزاری ها با نام «واگذاری ایرتور روی میز قوه‌قضائیه/ منتقدان:پول ۱۵ توپولف را ندادند»، این شرکت هواپیمایی در توضیحاتی که ارسال کرده، بدون آنکه پاسخی به چند ابهام مطرح شده در زمینه واگذاری ایرتور بدهد، صرفا وجود نسبت فامیلی میان رئیس تبریزی سابق سازمان خصوصی سازی و خریدار تبریزی ایرتور را تکذیب کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن کامل توضیحات روابط عمومی ایران ایرتور به شرح زیر است:

پیرو نشر خبر با تیتر «نسبت فامیلی مالک شرکت هواپیمایی ایران ایرتور با آقای پوری‌حسینی» به اطلاع می‌رساند انتشار خبر یاد شده مصداق بارز نشر اکاذیب، تشویش افکار عمومی به قصد اضرار به غیر مصرح در قانون مطبوعات بوده، دستور فرمایید مطابق بند ۲۳ قانون مطبوعات، جوابیه این شرکت در اسرع وقت و همسان ارزش ردیف خبری در آن رسانه درج گردد.

متن جوابیه:

«هواپیمایی ایران ایرتور با اعلام عدم صحت و کذب محض بودن خبر نسبت فامیلی مالک شرکت هواپیمایی ایران ایرتور با آقای پوری‌حسینی، انتشار این خبر را مصداق بارز نشر اکاذیب، تشویش افکار عمومی به قصد اضرار به غیر مصرح در قانون مطبوعات می‌داند و خواستار انتشار هرگونه مستند دال بر اثبات این ادعا‌های واهی در ذیل این جوابیه است. همچنین حق خود در پیگیری موضوع از مجاری صالحه قضایی را محفوظ می‌دارد.

رضا رضایی

مدیر روابط عمومی

نظر به انتشار خبر تخفیف ۶ هزار میلیاردی در واگذاری شرکت هواپیمایی ایران ایرتور به تاریخ ۱۳۹۸/۰۵/۱۳ احتراماً دستور فرمایید جوابیه این شرکت مطابق ماده ۲۳ قانون مطبوعات در رده و ارزش همسان خبری برای تنویر افکار عمومی و مخاطبان آن خبرگزاری درج گردد.

بر اساس آنچه روابط عمومی شرکت هواپیمایی ایران ایرتور برای این خبرگزاری ارسال کرده، صرفا نسبت فامیلی رئیس سازمان خصوصی سازی با مالک این شرکت هوپمایی تکذیب شده و به سایر ابهامات موجود در روند واگذاری این شرکت پاسخی داده نشده است.

این در حالی است که در گزارش این خبرگزاری ، هیچ گونه موضع گیری در خصوص داشتن یا نداشتن نسبت فامیلی میان مالک ایرتور و رئیس سازمان خصوصی سای اخذ نشده و صرفا از زبان یکی از مدیران اسبق این شرکت در پیش از واگذاری ایرتور، موضوع نسبت فامیلی آقایان مجید شکاری به عنوان خریدار ایرتور و سید عبدالله پوری حسینی به عنوان رئیس سابق سازمان خصوصی سازی در زمان واگذاری این شرکت هواپیمایی مطرح شده است.

گذشته از مورد فوق، روابط عمومی ایران ایرتور درباره نامه‌هایی که از سوی تعدادی از نمایندگان مجلس در سال ۹۷ خطاب به رئیس سابق قوه قضائیه درباره ابهامات واگذاری تعدادی از شرکت‌های دولتی در دوره ریاست پوری حسینی بر سازمان خصوصی سازی مانند نیشکر هفت تپه و هواپیمایی ایرتور که نام آن‌ها در این نامه برده شده بود، هیچ توضیحی ارائه نداده است.

گفتنی است یکی از مهمترین موارد مذکور در این گزارش درباره واگذاری ایرتور، عدم بازپرداخت اقساط تسهیلاتی است که ایرتور بابت خرید ۱۵ فروند توپولف به ارزش ۸.۵ میلیون دلار از بانک مرکزی دریافت کرده بود؛ اما در پاسح ایرتور به گزارش مهر، این ابهام همچنان بی پاسخ باقی مانده است.

خاطرنشان می‌شود سید عبدالله پوری حسینی رئیس سازمان خصوصی سازی نیز اخیرا هر گونه داشتن نسبت فامیلی با خریدار ایرتور را رد کرده بود که این خبر نیز منعکس شد.

یکی از موارد عجیب مذکور در جوابیه ایران ایرتور، تیتری است که در این جوابیه برای این گزارش انتخاب شده است؛ در حالی که ایرتور با استفاده از ترفند «مصادره به مطلوب» سعی کرده تا مخاطب را گمراه کند، اعلام کرده که تیتر خبر، داشتن نسبت فامیلی میان مالک ایرتور و رئیس سازمان خصوصی سازی است؛ در حالی که این گزارش با عنوان «واگذاری ایرتور روز میز قوه قضائیه/ منتقدان: پول ۱۵ توپولف را ندادند» بوده و در تیتر این خبر هیچ اشاره‌ای به نسبت فامیلی پوری حسینی و مجید شکاری نشده است.

منبع: مهر خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 ایرتور واگذاری ایرتور بانک مرکزی سازمان خصوصی سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۸۱۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین سوخت کشاورزان جغتای با فناوری نوین

به گزارش قدس خراسان، علیرضا دلبری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جغتای گفت: در پی نارضایتی فعالان بخش کشاورزی مبنی بر اختصاص سهمیه سوخت اداوات کشاورزی و به کمک فناوری نوین و یک شرکت فناور و نصب نرم افراز میزان کارکرد (jps) که میزان ساعت کارکرد وسیله و قدرت موتور و میزان فشاری که برای انجام کار تحمل می‌کند سنجیده می‌شود و براین اساس سهمیه سوخت تراکتور طبق جدول محاسبه واختصاص می‌یابد.
مدیر عامل شرکت فناور و طراح فناوری هم گفت: که به جز اعلام میزان ساعت کارکرد وسیله درصورتی که در وضعیت سیستم سیم کشی و برق ویا فشار روغن و احتمالاً سرقت باطری توسط این نرم‌افزار پیامکی به تلفن همراه مالک تراکتور ارسال می‌شود تا مالک در صدد رفع مشکل براید.
سید مرتضی میرزایی افزود: ضمن اینکه با توجه به اعلام مشکل به مالک در جهت افزایش هزینه‌های خرابی تراکتورو در صورت سرقت ان با ردیابی محل انتقال تراکتور به مالک اعلام می‌شود.
مدیر عامل شرکت فناورگفت: ضمن اینکه در اینده باید تمامی ادوات کشاورزی به منظور جلوگیری از قاچاق سوخت و رعایت عدالت در توزیع سوخت کشاورزی به این سامانه ونرم‌افزار متصل شوند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

دیگر خبرها

  • تامین سوخت سه هزار و ۴۴۰ هواپیما از آبادان
  • تامین سوخت کشاورزان جغتای با فناوری نوین
  • شرکت مالک «تیک تاک» برنامه‌ای برای فروش آن ندارد
  • خصوص واقعی قبل از هیاهوی واگذاری!
  • واکنش تند بیروت به فرود یک هواپیما با عبارت حک‌شده «تل‌آویو»
  • فرود اضطراری بوئینگ ۷۳۷ در آفریقای جنوبی
  • چتر حمایت بهزیستی آذربایجان غربی بر سر بیش از ۹۰۰۰ زن سرپرست خانوار
  • تحولات خیره کننده حاصل از تلاقی فین تک با مدیریت درآمد شرکت های هواپیمایی
  • ◄ تـامـلی بر موضوع آزاد سـازی نرخ بلیت هواپیما باتوجه به تـجربه دیگر کشـورها
  • خطیر: تغییر حق مالک جدید است