Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیا با مقصران و عاملان نفوذ عده‌ای متهم به جاسوس و وابسته به فرقه‌های انحرافی، برخوردی صورت خواهد گرفت یا روند تصمیم‌سازی چنین افرادی در حوزه محیط زیست کشور ادامه خواهد یافت؟ ۲۵ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۴ اجتماعی محیط زیست نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار محیط زیست خبرگزاری تسنیم؛ چند روز پیش بود که "عیسی کلانتری" رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در نشست خبری که با حضور گزینشی خبرنگاران و سؤالات هماهنگ‌شده برگزار شد، طرح راه‌اندازی مدارس طبیعت را غیرقانونی و غیرشرعی و بنیانگذاران آن را از اعضای "حزب توده" اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طرحی که با روی کار آمدن دولت به اصطلاح محیط زیستی حسن روحانی و در زمان ریاست معصومه ابتکار در سازمان حفاظت محیط زیست کلید خورده و با وجود اینکه از سوی متخصصان حوزه محیط زیست، طرحی نادرست و پوششی برای زمین‌خواری دانسته شد، پس از تبلیغات و حمایت بسیار از سوی سازمان حفاظت محیط زیست چند سالی است در بسیاری از استان‌ها کشور به اجرا در‌آمده است.

ابتکار و کلانتری با سازمان محیط زیست چه کردند؟

بدین ترتیب طرحی که در چهار سال اول ریاست جمهوری حسن روحانی مایه فخر و مباحات دولت به شمار می‌رفت، حالا در چهار سال دوم ریاست جمهوری وی، غیرقانونی و غیرشرعی دانسته شد! جالب‌تر آنکه کلانتری در این نشست، دو بنیانگذار مدارس طبیعت را به استناد گزارش‌های وزارت اطلاعات، عضو حزب توده اعلام کرد!

کلانتری در حالی به نقل از وزارت اطلاعات، بنیانگذار مدارس طبیعت را فاقد صلاحیت فعالیت در حوزه مدارس طبیعت عنوان کرده و از حضور او در تلویزیون گلایه دارد که این فرد، علاوه بر بنیانگذاری مدارس طبیعت، مدیریت کلی دفتر مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست را در چهار سال نخست ریاست جمهوری حسن روحانی در کارنامه دارد و در این مدت به‌عنوان دست راست معصومه ابتکار در حوزه ریاست سازمان حفاظت محیط زیست به فعالیت مشغول بوده است!

اینکه چرا عضویت بنیانگذار مدارس طبیعت در حزب توده، پیش از انتصاب وی به عنوان یکی از مدیران ارشد معاون سابق رئیس‌جمهور(معصومه ابتکار) مورد توجه قرار نگرفته، پرسشی که ماجراهایی مشابه را تداعی می‌کند و البته پرسش‌هایی بی‌پاسخ را.

جریان انحرافی شکاردوست؛ بنیانگذار موسسه میراث پارسیان

بهمن 96 بود که اعضای یک انجمن خصوصی موسوم به موسسه حیات وحش میراث پارسیان به اتهام جاسوسی بازداشت شدند موسسه‌ای که دستکم پیشینه عملکرد محیط زیستی تاریکی دارد و موسسانش از مدافعان یا فعالان حوزه شکار به شمار می‌روند.

موسسه‌ای‌ حامی طرح مدارس طبیعت و بنیانگذارانش که از آغاز دوره اول ریاست جمهوری حسن روحانی پا گرفت و علی‌رغم نوپا بودنش به سرعت در سازمان حفاظت محیط زیست ریشه دواند، به‌گونه‌ای که در همان نخستین ماه‌های شکل‌گیریش از سوی معصومه ابتکار به عنوان شریک سازمان حفاظت محیط زیست و سازمان ملل در پروژه بین‌المللی حفاظت از یوز معرفی شد؛ موسسه‌ای که بازداشت اعضایش با واکنش‌های عجیب و عجولانه کلانتری مواجه شد! کلانتری بارها به استناد گزارش‌های وزرات اطلاعات، به جای آنکه تا زمان محاکمه متهمان منتظر بماند و اظهارنظر را به مراجع ذی‌صلاح در دستگاه قضا بسپارد، مدعی شد متهمان جاسوس نیستند و باید آزاد شوند!

بیشتر بخوانید:
شکارچی "قمارخانه‌ساز" صدرنشین جلسات سازمان محیط زیست
پای میراث پارسیان در غائله پارک ملی گلستان در میان است
فعالیت آزادانه عقبه رسانه‌ای "مؤسسه میراث پارسیان" با تمرکز بر حمایت از "قرق‌های خصوصی"
مدارس طبیعت، کلاهی بر سر اراضی ملی
مدارس طبیعت، تهدید یا فرصت؟
چه‌کسی حکم مأموریت بی‌باز‌گشت کاوه مدنی را امضا کرد؟
فرار "کاوه مدنی" وزیر اطلاعات را به مجلس کشاند
نامه‌ای با یک قربانی، 12 بی‌گناه و 700 شاهد
مشاورغیررسمی ابتکار در ازای سالانه نیم میلیون دلار چه می‌خواست؟

حمایت کلانتری از متهمان جاسوسی حوزه محیط زیست

حالا در صورتی که ادعای عیسی کلانتری، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست را حقیقت بدانیم و بپذیریم که وزارت اطلاعات، پس از 4 سال فعالیت کلیدی این فرد، حالا متوجه عضویت وی در حزب توده و عدم صلاحیتش شده است، این شبهه مطرح می‌شود که آیا ممکن است کلانتری، مدتی دیگر و با تاخیر، جاسوس بودن اعضای موسسه میراث پارسیان را در نشست‌های خبری خود اعلام و به اشتباه خود اقرار کند؟! آن هم در شرایطی که "کاوه مدنی" معاون نورچشمی منتخبش خود پس از متهم شدن به جاسوسی در حالی که ممنوع‌الخروج شده بود به شیوه‌ای ماهرانه و در قالب ماموریت از ایران فرار و از راه دور استعفای خود را به کلانتری تسلیم کرد!

فعالیت چهار ساله یک عضو حزب توده در حوزه ریاست سازمان حفاظت محیط زیست، تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی بی‌سابقه یک موسسه خصوصی که موسسانش را شکارچیانی با عقبه‌ای انحرافی تشکیل می‌دهند و معاونت یک متهم جاسوسی در این سازمان، مواردی است که در دولتی با ادعای دولت محیط زیستی شاهد آن هستیم!

سازمانی که همچنان از مشاوره وابستگان و ذی‌نفعان متهمان پرونده استفاده می‌کند؛ این موارد لزوم ورود جدی دستگاه‌های امنیتی و نظارتی را به حوزه محیط زیست گوشزد می‌کند و این پرسش‌ را طرح می‌کند که آیا با مقصران و عاملان نفوذ این افراد در قلب تنها نهاد متولی حفاظت از محیط زیست کشور برخوردی صورت خواهد گرفت یا روند تصمیم‌سازی فرقه‌های مختلف در حوزه محیط زیست کشور ادامه خواهد یافت؟!

انتهای پیام/

R7856/P/S2,23/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۸۲۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم

حسینی گفت: آمار‌ها حاکی از آن است که وقتی فرسایش خاک داریم معضلات بسیار زیاد را با از دست دادن اکوسیستم خاک به دست می‌آوریم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حلیا سادات حسینی، در چهارمین روز از هفته زمین پاک و در مراسم پیاده روی خانوادگی و پاکسازی، در تفرجگاه نرجس خاتون در منطقه ۱۵ در جمع فعالین محیط زیست به اهمیت و مشارکت مردم در قبال کاهش پلاستیک و نجات زمین و حفظ آن برای نسل‌های آینده اشاره کرد.

وی به معضلات محیط زیستی که منجر به عدم داشتن زمینی پاک می‌شود اشاره کرد و افزود: عواملی، چون توسعه شهرها، افزایش جمعیت، توسعه نامتقارن و عدم رعایت عدالت محوری در توسعه شهرها، منجر به بروز معضلات متفاوت و گریبان گیر زمین می‌شود.

حسینی در ادامه گفت: آمار‌ها حاکی از آن است که وقتی فرسایش خاک داریم معضلات بسیار زیاد را با از دست دادن اکوسیستم خاک به دست می‌آوریم؛ لذا می‌بایست حفاظت از خاک را به معنای واقعی جدی بگیریم و به مواردی، چون نقاط انفصال فاضلاب‌ها، استفاده از گیاهان بومی، مصرف آب‌های زیرزمینی، کاشت گیاهان همسو و هم جهت با شرایط اقلیمی توجه ویژه‌ای داشته باشیم تا بتوانیم خاک حاصلخیز و پویا را حفظ کنیم.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در ادامه به پاکسازی طبیعت اشاره کرد و گفت: در هفته زمین پاک و با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست، قصد داریم با انجام کار‌های نمادین این هفته را مهم جلوه بدهیم و حساسیت را در بدنه شهروندان ایجاد کنیم تا نسبت به محیط زیست پیرامون خود و حفظ زمین پاک، دغدغه‌مند شوند.

وی در پایان به موضوع فرهنگ سازی و توانمند سازی شهروندان اشاره کرد و افزود: آمار‌ها نشان می‌دهد که ۶ درصد از آلایندگی کره زمین مربوط به استفاده از صنایع شیمیایی و پلیمری است که منجر به تولید پلاستیک می‌شود. امیدواریم در آینده با فرهنگ سازی و دغدغه‌مند کردن شهروندان نسبت به کاهش مصرف پلاستیک و حفظ محیط زیست، شاهد هیچ نوع آلایندگی که حیات خاک را به خطر می‌اندازد نباشیم.

دیگر خبرها

  • معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • فصل زاد و ولد حیات وحش؛ به محیط زیست آنها نزدیک نشوید
  • رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: تنها ۲۰ حکم قانون هوای پاک اجرا شده است
  • خط و نشان محیط زیست و میراث فرهنگی در میانکاله برای یکدیگر
  • جنجال در منطقه میانکاله؛ ممانعت محیط بانان از ورود مصالح ساختمانی
  • بازگردان پرندگان به طبیعت به همت دوستدار محیط زیست
  • بد عهدی در تجهیز محیط‌بان‌ ها |‌ از هزار خودروی مورد نیاز محیط بان‌ها تنها 25 خودرو تحویل شد
  • حاشیه رودخانه جاجرود پاک‌سازی شد/ حال رودخانه خوب نیست
  • ممنوع شدن توزیع رایگان کیسه‌های پلاستیکی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای
  • محیط زیست عرصه تقویت بنیان‌های اجتماعی با بهره گیری از توان بانوان است