Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار اصفهان گفت: احترام متقابل شهر و شهروند در زیست گاه های فرهنگی و قابلیت پاسخ گویی دوسویه بسترساز خلاقیت فرهنگی و مشارکت‌جویی فرهنگی شده که پیامد آن بهزیستی فرهنگی در شهرهای تاریخی است.

به گزارش ایمنا و به نقل ازاداره ارتباطات رسانه ای شهرداری اصفهان، «قدرت الله نوروزی» در اجلاس شهرهای تاریخی جهان در شهر ریازان روسیه، با بیان اینکه اصفهان به عنوان یکی از کلانشهرهای مهم ایران در مرکز ایران واقع شده و مقصدی جذاب برای گردشگران داخلی و بین المللی است که صدها اثر تاریخی باشکوه و ثبت شده به عنوان میراث فرهنگی دارد، اظهار کرد: برخی از این آثار مانند میدان نقش جهان، به عنوان میراث جهانی ثبت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اصفهان دائره المعارفی از هنر و معماری قلمداد می شود. پیروان ادیان گوناگون با صلح و رفاه در شهر زندگی می کنند. مسلمانان، مسیحیان، یهودیان، زرتشتیان، همه در فضایی آرام و صمیمانه کنار هم هستند و یکی از عجایب جهان را خلق کرده اند.

شهردار اصفهان تصریح کرد: بیشتر صنایع سنگین و نیمه سنگین نظیر مجتمع های فولاد، پتروشیمی، نساجی و پالایشگاه و نیروگاه ها و هزاران صنایع سبک در اطراف شهر مستقر هستند.  

وی با بیان اینکه در کنش متعامل و مهربانانه انسان و طبیعت شهرهای تاریخی در فرآیند رشد مدنی تحقق یافته اند و در مسیر تلاش برای انطباق آشتی جویانه با زیست بوم، روابطی از ارزش های مشترک اجتماعی را صورت بندی کرده اند، گفت: این ارزش ها عرصه بروز سه شاخص زیست پذیری، انسان محوری و معناگرایی در شهرهای تاریخی و پر پیشینه شده است.  

شهر و شهروند فعال خالق و مولد زنجیره ارزشی است

نوروزی افزود: اجتماع این سه مولفه و تحقق منطقی آن در فضای کالبدی و شبکه ارتباطی باعث شد در متن و بطن تاریخی، زیست گاه های هویت محوری شکل گیرند که می توان از آنها با عنوان شهرهای فرهنگی یاد کرد و نام برد.  

وی ادامه داد: احترام متقابل شهر و شهروند در این قبیل زیست گاه ها و قابلیت پاسخ گویی دوسویه بسترساز خلاقیت فرهنگی و مشارکت جویی فرهنگی شد که پیامد آن بهزیستی فرهنگی در شهرهای تاریخی است.  

شهردار اصفهان با بیان اینکه از این رهگذر بود که حضور زبان نمادین در همه ابعاد و اضلاع زیست شهری، تداعی گر معناگرایی و پویایی بود که آفرینشگر شهر و شهروندی فعال شدند، گفت: شهر و شهروند فعال خالق و مولد زنجیره ارزشی است که در زمینه گفت و گویی به پشتوانه نهادهای مدنی هزینه های تعاملی را می کاهد و با ویژگی رویداد محور، به بازتولید خود در مقیاس زمان و مکان می پردازد.

وی اظهار کرد: به عنوان شهردار جهان شهر اصفهان ضمن ابراز خرسندی از برپایی چنین نشستی امیدوارم تا با درسنامه و دستمایه، از گذشته ای پرافتخار بتوانیم در دنیای مدرن و یکرنگ افسرده ساز، تجربه های سترگ خویش را به اشتراک بگذاریم و شهرهایی را پدید آوریم که عناصر متضاد را به تفاهم پدیده های متکثری تبدیل کنند که وحدتی بنیادین و هدفمند را تداعی کند.

کد خبر 385981

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سازمان بهزیستی شهرداری اصفهان شهر شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۸۹۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پسماند و پساب مشکل اصلی شهرهای ساحلی

ایسنا/مازندران رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان نور چالش اصلی این شهرستان را مانند دیگر استان‌های شمالی، پسماند دانست و گفت: متاسفانه به دلیل بالا بودن سطح آب در شهرهای ساحلی در حوزه پساب‌ها دچار چالش هستیم، البته پایش‌ها توسط همکاران به صورت مستمر انجام می‌شود و برای مکان‌هایی که دچار مشکل هستند جهت مدیریت پساب اخطار صادر می‌شود تا نسبت به سیستم تصفیه فاضلاب اقدام کنند.

یاسر سالار در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: شعار امسال هفته‌ی زمین پاک «مشارکت مردم ایران در برابر پلاستیک و نجات زمین» نامگذاری شده است.

وی با بیان اینکه هر ساله در هفته‌ی زمین پاک برای ایجاد فرهنگ‌سازی هر چه بیشتر در بین آحاد جامعه و خصوصا کودکان و نوجوانان برنامه‌های متنوعی انجام می‌شود، افزود: در روز جهانی زمین با مشارکت جوامع محلی و همکاران محیطبان به صورت‌ نمادین پاکسازی سواحل با هدف فرهنگ سازی انجام می‌شود تا محیط پیرامونی عاری از هرگونه زباله باشد.

رئیس اداره‌ حفاظت محیط زیست شهرستان نور به طرح یک ساعت با محیطبان در مدارس جهت آشنایی دانش‌ آموزان با محیط زیست و پیرامون آن به صورت مستمر را از برنامه‌های فرهنگی دانست و گفت: باید آینده‌ای به دور از زباله داشته باشیم.

سالار افزود: محیط زیست مختص یک اداره و یا نهاد خاصی نیست، بلکه بر اساس اصل ۵۰ قانون اساسی حفظ و حراست از محیط زیست وظیفه همگانی است و در همین راستا دوستداران محیط زیست و رسانه‌ها هم می‌توانند جهت تنویر افکار عمومی بین جوامع محلی برای داشتن زمینی پاک اطلاع رسانی و فرهنگ سازی‌لازم را انجام دهند.

رئیس اداره‌ حفاظت محیط زیست شهرستان نور یادآور شد: مردم می‌توانند با انجام کارهای کوچکی چون رها نکردن زباله در داخل رودخانه‌ها، جوی آب‌، جنگل، دریا و یا جایگزین کردم کیسه پارچه‌ای به جای کیسه نایلونی و خیلی از کارهای دیگر به داشتن محیط زیستی سالم کمک کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گلایه مددجویان بهزیستی از عدم تحویل کولر گازی
  • امیرعبدالهیان: روابط ایران با قاره آفریقا مبتنی بر احترام متقابل و منافع مشترک است
  • روابط ایران با قاره آفریقا مبتنی بر احترام متقابل و منافع مشترک است
  • امیرعبداللهیان: روابط با آفریقا مبتنی بر احترام متقابل است
  • شهروند خبرنگار،آلاینده های زیست محیطی کامیونها درپلدشت
  • میراث‌فرهنگی اصفهان باید دوباره زنده شود
  • حیدرآباد؛ اصفهانی نو در قلب هندوستان
  • نمایشگاهی از نیم قرن تلاش برای احیای جلفا
  • اجرای ۱۲ عنوان برنامه ویژه هفته فرهنگی اصفهان در پایانه‌های مسافربری
  • پسماند و پساب مشکل اصلی شهرهای ساحلی