Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@13:30:31 GMT

بیماران دچار تشنج یک گام به بهبودی نزدیکتر می‌شوند

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۹۶۷۹۶

بیماران دچار تشنج یک گام به بهبودی نزدیکتر می‌شوند

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز روز شنبه در نشست خبری آیین آغاز به کار سومین مدرسه تابستانی علوم اعصاب در شیراز از راه اندازی سیستم مغزنگاری و نقشه بردای از مغز در آینده نزدیک خبر داد و گفت: با استفاده از این سیستم در بیمارانی که دچار تشنج هستند، انواع تشنج شناسایی و درمان بهتر و استفاده از داروی بهتر برای آنان انجام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر یونس قاسمی با بیان اینکه در حال حاضر در مرکز علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی شیراز دو عضو هیات علمی پژوهشی فعالیت دارند افزود:  هشت عضو هیات علمی آموزشی دانشگاه از گروه های مختلف علوم پایه، نوروسرجری و نورولوژی بالینی نیز با مرکز علوم اعصاب دانشگاه همکاری دارند.

وی اضافه کرد: یکی از علومی که در حال حاضر در کنار علوم بیوتکنولوژی، نانوتکنولوژی و فناوری اطلاعات در دنیا به آن توجه زیادی می شود، علوم اعصاب است و بودجه حمایت‌ی بسیار خوبی در دنیا به حوزه علوم شناختی اختصاص یافته که تاثیر بسیاری بر سلامت و علوم شناختی دارد و زیربنایی برای بسیاری از کارهای کاربردی و بالینی شده است.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادامه داد: مغز یکی از شگفتی های خلقت است که بشر با موضوع علوم اعصاب به آن ورود کرده است و علوم اعصاب کانال ورودی برای شناخت بیشتر از مغز است تا بتوانیم اطلاعات بیشتری از مغز داشته باشیم؛ امروزه این اطلاعات در بعضی موارد به صورت کامل بالینی شده است، در شیراز نیز مانتیورینگ جراحی تومور و مانیتورینگ جراحی پارکینسون انجام می شود و اتفاقات خوبی در حوزه علوم شناختی انجام شده و می تواند کار درمان را روی بیماران علوم اعصاب به شکل بهتری انجام دهد.

دکتر قاسمی با اشاره به فراهم شدن زیرساخت های لازم برای تبدیل شدن به دانشگاه های نسل سوم و چهارم در مرکز علوم اعصاب شیراز، بیان کرد: این زیرساخت ها مرکز علوم اعصاب شیراز را به سمتی هدایت می کند که به عنوان دانشگاه نسل سه و چهار مطرح است؛ دانشگاه نسل سه دانشگاهی ست که می تواند کارآفرین باشد و این موضوع در مرکز علوم اعصاب در حال انجام است و کسانی که از این مرکز فارغ التحصیل می شوند، می توانند در آینده کارآفرین باشند.

او اضافه کرد: دانشگاه نسل چهار، دانشگاهی ست که می تواند مشکلات مردم در حوزه سلامت را برطرف کند و این دیدگاه نیز با رویکرد جدید در این مرکز در حال انجام است و زیرساخت هایی که در حوزه پژوهش ایجاد شده است به موضوع برطرف شدن مشکلات مردم، کمک می کند.

دکتر قاسمی با اشاره به حمایت دانشگاه و معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه از طرح های پژوهشی افزود: در دانشگاه علوم پزشکی شیراز نگاه ویژه ای به علوم اعصاب وجود دارد و تلاش می شود تا کارها به صورت کاربردی انجام و نتایج آنها در جامعه مورد استفاده قرار گیرد، همچنین طرح های پژوهشی در دانشگاه تصویب شده تا با استفاده از حوزه پژوهش، گامی رو به جلو برای برطرف شدن مشکلات مردم برداشته شود.

جراحی ‌های تومور و نخاع به شکل هفتگی در شیراز

رییس مرکز تحقیقات علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست  از انجام هفتگی چهار تا پنج جراحی تومور و نخاع با بهره گیری از دستگاه های مانیتورینگ‌ مربوطه در این مرکز، خبر داد و گفت: در گذشته تومورهای مغزی بدون شناخت برداشته می ‌شد، اما امروز متخصصان دانشگاه علوم پزشکی شیراز با مانیتورینگ، اقدام به جراحی تومورهای مغزی و پارکینسون کرده‌اند که باعث سرعت بخشیدن به امر درمان در حوزه علوم اعصاب، شده است.

دکتر مجیدرضا فرخی با اشاره به رونمایی از سیستم الکتروکورتیکوگرافی و مغزنگاری در آینده‌ نزدیک در مرکز تحقیقات علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دستیابی به این تکنولوژی و روش پیشرفته درمانی در شیراز را مهم برشمرد و افزود: این دستگاه در ماه‌های آینده در این مرکز علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی شیراز، رونمایی و آماده ارایه خدمات به بیماران می شود.

رئیس مرکز تحقیقات علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی شیراز اضافه کرد: این سیستم برای بیماران دچار تشنج استفاده می شود، به طوری که بیماران دچار تشنج با مانیتورینگ، تحت درمان‌ های دقیق و موثر در زمینه ارایه دارو و دیگر روش ‌های پیشنهادی و تکمیلی قرار می‌ گیرند؛ در این روش، تفسیری که از این دستگاه به دست می ‌آید، اهمیت بسیاری دارد و پزشک را به سمت درمان دقیق تر، هدایت می کند.

 سومین دوره مدرسه تابستانی با هدف ترویج و انتشار علم در حوزه علوم اعصاب با محوریت «تحریک مغزی» در شیراز از امروز بیست و ششم مرداد آغاز به کار کرد و تا بیست و هشتم مرداد ادامه دارد ،  این دوره از مدرسه تابستانه با حضور ۳۰ شرکت کننده از ۱۰ دانشگاه کشور از جمله تهران، اصفهان، جهرم، فسا و اهواز برگزار شده  و بررسی تحریک مغزی و نخاعی و کاربردهای آن در زمینه درمان و پژوهش، از مهمترین موضوعات ارایه شده در این دوره است.

۶۱۱۳

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۹۶۷۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واژگونی مینی بوس در جاده کاشمر ۹ مصدوم بر جا گذاشت

محمد علیشاهی مسئول روابط عمومی مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: این حادثه ساعت عصر امروز رخ داد که برای امدادرسانی به مصدومان چهار دستگاه آمبولانس اورژانس به محل حادثه اعزام شد.

وی ادامه داد: تمامی مصدومان توسط اورژانس به بیمارستان حضرت ابوالفضل_چ (ع) کاشمر منتقل شدند.

مرکز اورژانس پیش‌بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ۱۶۴ پایگاه عملیاتی شامل ۱۰۰ پایگاه شهری، ۶۲ پایگاه جاده‌ای و یک پایگاه امداد هوایی، ۲ دستگاه اتوبوس آمبولانس، ۱۰ دستگاه موتورلانس و مرکز ارتباطات و فرماندهی عملیات با تحت پوشش داشتن ۱۵ شهرستان به صورت شبانه روزی و رایگان در حال ارائه خدمات فوریت‌های پزشکی به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • درمان بیماری‌های صرع و تشنج کودکان در ایران
  • تسریع در اجرای قانون جوانی جمعیت نیازمند همراهی جدی دستگاه‌هاست
  • یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد پلمب شد
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک
  • پلمب یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط‌ جنین در یزد
  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • واژگونی مینی بوس در جاده کاشمر ۹ مصدوم بر جا گذاشت