Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-05-04@04:43:00 GMT

هدف از اصلاح ساختار بودجه، تغییر منتج به بهبود است

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۹۹۰۸۳

هدف از اصلاح ساختار بودجه، تغییر منتج به بهبود است

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از خبرگزاری مهر، محمدباقر نوبخت در دومین جلسه ستاد تهیه و تدوین لایحه بودجه سال ۱۳۹۸ کل کشور، اظهار داشت: غایت اصلی و اساسی ما در اصلاح ساختار بودجه، تغییر منتج به بهبود است و ما از تمام دیدگاه‌ها، حتی دیدگاه‌های متفاوت که در این امر مهم کمک کند، استقبال می کنیم.

وی افزود: از تمام معاونان و مدیران سازمان برنامه و بودجه کشور می خواهم که ساختار اصلاح بودجه را به‌ درستی و با دقت افزون‌تری مرور کنند و توجه داشته باشند که در این روند ملاک ما اسناد بالادستی خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نوبخت تصریح کرد: یکی از اسناد بالادستی، قانون برنامه ششم توسعه است و بی تردید اگر هدف‌گیری ما متناسب با برنامه‌ها باشد، پشتیبانی افکار عمومی را هم به عنوان سرمایه‌ای ارزشمند توشه راه خواهیم داشت.

همچنین در این جلسه، آرا افلاکی معاون بودجه هزینه‌ای امور هماهنگی و تلفیق بودجه سازمان برنامه و بودجه کشور در مورد ساختار و اهداف کمیته بازبینی هزینه‌ها، گزارشی ارایه کرد و گفت: کمیته بازبینی و سامان‌دهی آن بر اساس حذف خروجی های زاید، برون‌سپاری خدمت و کاستن از تعداد ردیف‌ها با توجه به قیمت تمام‌شده انجام خواهد پذیرفت.

در ادامه نیز گزارش دستگاه‌های سیاست‌گذار هم توسط مشاور معاونت اقتصادی و هماهنگی برنامه و بودجه سازمان برنامه و بودجه کشور ارایه شد.

رحمتی در این گزارش اظهار داشت: رویکرد ما در این روند، برنامه‌محوری و نظارت‌محوری است که جایگزین دستگاه‌محوری می شود و این امر به تقویت توان نظارت سازمان برنامه و بودجه کشور منتهی می شود و نهاد سیاست‌گذار هم در جایگاه واقعی و ایده‌آل خود واقع خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: لایحه بودجه اصلاح ساختار بودجه بودجه کل کشور سازمان برنامه و بودجه محمدباقر نوبخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۹۹۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشنهادات مهم دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور

دیوان محاسبات کشور برخی از موارد پیشنهادی این‌ نهاد نظارتی برای اصلاح ساختار نظام بودجه‌ریزی را منتشر کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور ببن الملل دیوان محاسبات کشور، لزوم شفاف سازی در منابع و مصارف، قابلیت نظارت و منطقی کردن هزینه های دولت، اجرای حسابداری بهای تمام شده و اجرای نظام بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد، پوشش کامل احکام پیشنهادی در قوانین بودجه سنواتی، ساماندهی طرح های تملک دارایی سرمایه ای نیمه تمام ملی، کاهش ناترازی بودجه با استفاده از ابزارهای اجرای بودجه نظیر استقرار کامل حساب واحد خزانه، استفاده کامل از ساز و کار پرداخت مستقیم به ذینفع نهایی(اجرای ماده ۶۵ قانون محاسبات عمومی)در خصوص کلیه مصارف دولت، فراهم شدن امکان استفاده از سیستم فاکتورینگ در تامین منابع پروژه های عمرانی برای استقراض مسئولانه با نظارت عملیاتی، عدم انتقال کامل وجوه مصرف نشده عمرانی به سالهای آتی، تفکیک بودجه جاری و ارزی، ارایه گزارش عملکرد بودجه تعهدی در مقایسه با بودجه نقدی از موارد پیشنهادی دیوان محاسبات کشور برای اصلاح ساختار نظام بودجه ریزی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده خاص کادر درمان
  • تغییر رئیس مرکز آمار ایران
  • دور دوم انتخابات بسیار تعیین‌کننده است/ لزوم اصلاح ساختار بودجه
  • پیشنهادات مهم دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه ریزی کشور
  • رئیس مرکز آمار ایران تغییر کرد
  • رئیس مرکز آمار تغییر کرد
  • پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • پیشنهادات مهم دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • پیشنهادات مهم «دیوان محاسبات» برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟