Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-همزمان با انتشار اخباری از پیوستن اوباما به کمپین انتخابات بایدن، چنی نیز به کمپین ترامپ پیوست.

اخبار انتخاباتی روز گذشته آمریکا از اولین خیز اوباما به سمت انتخابات خبر داد. این در حالی است که امروز نیز دیک چنی معاون اول جربج بوش و حامی اصلی حمله نظامی به عراق، نیز از ترامپ حمایت کرد.

گمانه زنی ها حاکی از آن است که احتمال می رود با این حمایت های تازه چهره های سیاسی مطرح امریکا با برنده شدن هرکدام از نامزدها این دو نفر به پست های سیاسی مهمی برسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی گفته های حاکی از ان است که جوزف بایدن در صورت پیروزی اوباما را معاون اول خود قرار اعلام کند و درباره ترامپ نیز گفته می شود اگر حمایت دیک چنی تا لحظه آخر ادامه داشته باشد شاید او هم قرار است معاون اول شود!

در اینباره وب سایت روزنامه واشنگتن پست نوشت: دیک چنی معاون اول رئیس جمهوری دوران جورش دبلیو بوش و دخترش لیز چنی که اکنون عضو مجلس نمایندگان آمریکا است، برای یک برنامه حمایتی از دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۰ دعوت شده‌اند.

این نشست قرار است روز دوشنبه برگزار شود که هم کارزار انتخاباتی ترامپ و هم کمیته ملی جمهوریخواهان است.

واشنگتن پست اظهار کرد بانی این نشست از ایوانکا ترامپ و جرد کوشنر به عنوان مشاوران ترامپ و همچنین مایک ملونی سرپرست ریاست دفتر ترامپ، میهمانان ویژه خواهند بود.

در این دعوتنامه‌ها از عناوین رسمی دختر و داماد ترامپ و رئیس دفتر وی استفاده نشده‌است چرا که براساس قانون فدرال، مقامات رسمی نمی‌توانند با جایگاه اداری خود در کارزارها شرکت کنند.

سخنگوی لیز چنی تایید کرده است که او در این نشست شرکت می‌کند و افتخار دارد که حامی انتخاب دوباره دونالد ترامپ باشد.
گفته می شود شرکت متعلق به دیک چنی از زمان اشغال عراق تا کنون بالغ بر ۴۰ میلیارد دلار درآمد کسب کرده است.

واشنگتن پست این گزارش را پس از گزارش نیویورک تایمز مبنی بر حمایت اوباما از بادین در انتخابات 2020 منتشر کرد.

وب سایت روزنامه نیویورک تایمز روز گذشته گزارش داد:  باراک اوباما ماه گذشته میلادی ناهاری را با جو بایدن که در زمان ریاست جمهوری به عنوان معاونش خدمت کرده، صرف کرده است.

بر اساس این گزارش، اوباما اعضای ارشد کمپین ریاست جمهوری بایدن را چند وقت پیش و قبل از آغاز به کار رسمی فعالیت این کمپین به خانه‌اش در واشنگتن دی.سی فراخوانده و با آنها درباره راهبردهای انتخاباتی بایدن در رسانه‌های اجتماعی و ارتباطات صحبت کرده است.

با این حال در گزارش نشریه نیویورک تایمز تصریح شد، اوباما در حال حاضر از نزدیک کمپین انتخاباتی بایدن را رصد می‌کند و چندین بار به این کمپین مشاوره داده است.

یکی از توصیه های این رئیس جمهور سابق آمریکا به بایدن ظاهراً این بوده که در کمپینش مشاوران جوانتری را به خدمت بگیرد. به نوشته نیویورک تایمز، اوباما همچنین نسبت به فعالیت برخی از نزدیک‌ترین مشاوران بایدن  اظهار نارضایتی کرده چرا که به اعتقاد او این افراد قادر به ارتباط برقرار کردن با پایگاه حامیان جوانتر حزب دموکرات نبوده‌اند.

بر اساس این گزارش، اوباما از دو تن از دستیاران بایدن شامل کیت بدینگفیلد، سخنگوی وی و آنیتا دان، مشاور سابق کاخ سفید در حوزه ارتباطات خواسته بود تا در ماه مارس دیداری را با او به منظور ارائه توضیح درباره راهبرد این کمپین داشته باشند. نیویورک تایمز نوشته که اوباما بعد از این دیدار به این دستیاران گفته آنها باید اطمینان حاصل کنند که بایدن در ضمن نامزدی برای ریاست جمهوری "خودش را شرمسار و به میراثش آسیب وارد نکند".

اوباما در حالی این توصیه را به بایدن کرده است که او نیز روز گذشته در سخنرانی انتخاباتی خود وعده همکاری با جمهوریخواهان در صورت رسیدن به ریاست جمهوری را داد.

جو بایدن بر وعده‌اش در خصوص همکاری با جمهوریخواهان در صورت رسیدن به ریاست جمهوری تاکید کرده و در این خصوص به سوابق همکاری‌های موفقیت‌آمیزش به عنوان معاون رئیس جمهور سابق با جمهوری خواهان اشاره کرد.

وب سایت پایگاه خبری هیل که اخبار کنگره و سنا را پوشش می دهد گزارش داد: جو بایدن، نامزد ریاست جمهوری حزب دموکرات آمریکا در اظهاراتی در یک مراسم جلب کمک‌های مالی در ماساچوست آمریکا گفت: تعداد قابل توجهی از جمهوریخواهان واقعا خوب در بیرون از اینجا هست. شاید گفتن این حرف موجب شود که من با دموکراتها به مشکل بر بخورم اما واقعیت این است که در زمان دولت قبلی هر دفعه که مشکلی پیش می‌آمد، به یاد دارید که برای رفع مشکل چه کسی را به کنگره می‌فرستادند؟ خود من. چون آنها می‌دانند که من به تیم مقابل احترام می‌گذارم.

جو بایدن گفت، اگر چه جمهوریخواهان و دموکراتها نسبت به اکثر مسائل در واشنگتن در ظاهر اختلاف نظر دارند اما بسیاری از محافظه‌کاران از روی ترس و ارعاب است که از دونالد ترامپ، رئیس جمهور فعلی پیروی می‌کنند.

او خاطر نشان کرد: آنها انسانهای شریفی هستند. آنها صرفا به این خاطر که به مسائل اهمیت می‌دهند برای سمتهایشان نامزد شدند اما در حال حاضر آنها را مرعوب ساخته‌اند.

این اظهارات بایدن در حالی مطرح شدند که سابق بر این اظهاراتی مشابه در خصوص همکاری با جمهوریخواهان باعث عصبانیت دموکراتهای مترقی که به دنبال یک کاندیدای قادر به مبارزه موثر با دونالد ترامپ و دستور کار جمهوریخواهان هستند، شده بود؛ کسانی که بایدن را به خاطر حرفش در خصوص تمایل جمهوریخواهان کنگره به همکاری، متهم به ساده‌لوحی کرده‌اند.

بایدن پیش از این با اتکا به چند دهه خدمتش در سنای آمریکا تلاش کرد که خود را به مذاکره‌کننده ارشد دولت باراک اوباما در کنگره بدل کند. او در اظهاراتش تاکید کرد، برای اجرای تغییرات پایدار و بلند مدت لازم است که دست همکاری به سوی تمامی گروه‌های سیاسی دراز شود.

بایدن در ماه ژوئن گفته بود: اگر قرار باشد همان اول کار فکرتان این باشد که شما هیچ کاری نمی‌توانید انجام دهید پس چرا همه شما به خانه هایتان برنمی‌گردید؟ یا این که وقتی شما درباره یک انقلاب فیزیکی واقعی حرف می‌زنید پس بیایید آن را آغاز کنیم. چون که ما باید بتوانیم عملکردمان در درون نظاممان را تغییر دهیم.

منبع: خبرآنلاین

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۰۳۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم

«غلامرضا نوری قزلجه» در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به آرایش سیاسی مجلس دوازدهم، اظهار کرد: در مجلس آینده حتماً فراکسیونی تحت عنوان فراکسیون «مستقلین» خواهیم داشت؛ البته مستقلین نام پیش‌فرض و آن چیزی است که طی چند سال اخیر در ادبیات سیاسی ما مطرح شده، اما اعضا هر اسم دیگری را برای این فراکسیون انتخاب کنند، همان خواهد شد.

وی ادامه داد: رایزنی‌های اولیه بین منتخبان مجلس دوازدهم اعم از نمایندگان ادوار، نمایندگان فعلی و نمایندگان جدید انجام و قرار بر این شده است که افرادی با مشی اصلاح‌طلبی، میان‌رو و همچنین اصولگرایان معتدل و مستقل همگی در یک فراکسیون سیاسی تحت عنوان «مستقلین» یا هر نام دیگری که اعضا درباره آن به توافق برسند، باشیم.

رئیس فراکسیون مستقلین مجلس تصریح کرد: بدون احتساب افرادی که در دور دوم انتخابات به مجلس دوازدهم راه می‌یابند، فعلاً حدود ۸۰ نفر از افرادی که به مجلس دوازدهم راه یافته‌اند، مشی سیاسی مستقل یا میانه‌رو دارند. امیدوارم نتایج در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم به گونه‌ای باشد که تعداد نمایندگان مستقل مجلس دوازدهم به ۱۰۰ نفر برسد.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس دوازدهم درباره آرایش سیاسی احتمالی اصولگرایان در مجلس آینده، گفت: در مجلس یازدهم یک فراکسیون تحت عنوان فراکسیون «اکثریت» یا فراکسیون «انقلاب اسلامی» داشتیم که در نیمه دوم مجلس یازدهم تا حدودی به اختلاف برخوردند.

نوری قزلجه تصریح کرد: آنطور که زمزمه آن به گوش می‌رسد و بر اساس کاندیداهایی که برای ریاست مجلس آینده مطرح هستند، به احتمال بسیار زیاد اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت و پیش‌بینی می‌کنم دو یا حتی ۳ فراکسیون سیاسی داشته باشند.

منتخب مجلس دوازدهم درباره رئیس احتمالی مجلس دوازدهم، گفت: افراد میانه‌رو و مستقل مجلس آینده، این موضوع را منوط به شکل‌گیری فراکسیون کرده‌اند و در اولین مجمع فراکسیون به دنبال آن هستیم که این موضوع را مطرح کنیم. البته برای پست‌ها و ارکان دیگر مجلس و اعضای هیأت‌رییسه هم بحث و تبادل نظر خواهیم داشت.

وی ادامه داد: گزینه ما برای ریاست مجلس به این موضوع بستگی دارد که ببینیم تعامل فراکسیون‌های روبرو چگونه خواهد بود و آیا آنان با هم متحد می‌شوند یا آنکه اصولگرایان تعدد فراکسیونی پیدا می‌کنند. به هر صورت در اولین مجمعی که قبل از انتخابات هیأت‌رییسه برگزار خواهیم کرد، حتماً بنا داریم این موضوعات را مطرح کنیم.

رئیس فراکسیون مستقلین مجلس درباره گزینه‌های که برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح هستند، گفت: افراد زیادی مطرح هستند و بنده نمی‌خواهم اسم ببرم؛ در واقع افرادی برای ریاست مجلس مطرح هستند که یا خودشان با ما صحبت کردند یا از طرف آنان کسانی با ما صحبت کردند یا در رسانه‌ها شنیدیم؛ حدود ۶ یا ۷ نفر برای ریاست مجلس دوازدهم فعال هستند.

نوری قزلجه تاکید کرد: قطعاً هیچیک از این گزینه‌ها الان نمی‌توانند به طور قطع خود را رئیس مجلس آینده بدانند؛ در واقع هیچیک نمی‌توانند با ضریب اطمینان و احتمال بالا بگویند که رئیس مجلس دوازدهم می‌شوند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا گزینه‌های ریاست مجلس دوازدهم برای کسب این کرسی شانس برابر دارند، گفت: خیر؛ شانس این افراد متفاوت است اما اینکه بگوییم یکی از این افراد، شانس قطعی یا احتمال بیشتری برای ریاست مجلس دارد، این‌گونه هم نیست؛ این موضوع یک مقدار پیچیده است.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نمایندگان مردم در انتخاب رئیس مجلس حتماً بازخوردهایی را که از انتخابات گرفتند، باید لحاظ کنند و باید علی‌القاعده نظرات افکار عمومی و وضعیت آرای انتخابات در این موضوع دخیل باشد و مجلس نباید بدون توجه به این موارد تصمیم بگیرد.

نوری قزلجه تصریح کرد: بر این اساس، بحث هیأت‌رییسه به خصوص رئیس مجلس یک موضوع پیچیده و چالشی خواهد بود و رقابت‌ها برای آن هم جدی خواهد بود.

کد خبر 6093069 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • رابرت کندی به بایدن: کنار بکش تا ترامپ را شکست بدهم
  • درخواست عجیب نامزد مستقل انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا از جو بایدن
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم
  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • نظرسنجی| پیشتازی اندک بایدن نسبت به ترامپ
  • خزعلی ابعاد «طرح زیست عفیفانه» را تشریح کرد
  • ترامپ: من تجربه بدی با نتانیاهو دارم
  • عدم مشارکت جبهه نجات ملی تونس در انتخابات