Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش آموزش و پرورش، علیرضا کاظمی روز یکشنبه در نشست سرپرست وزارت آموزش‌وپرورش با مدیران و کارکنان این معاونت افزود: این در شرایطی است که ۶۰ برنامه ملی و ۱۲۰ برنامه اختصاصی به همراه توسعه فعالیت‌های فرهنگی داریم.

وی خاطرنشان کرد: تنها بخشی از آموزش‌وپرورش که مصوبه مجلس دارد، معاونت پرورشی و فرهنگی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با همه این تأکیدها حوزه پرورشی و فرهنگی جایگاه حداقلی در ساختار منابع مالی و انسانی دارد و این مورد یکی از مهم‌ترین چالش‌های ما است.

کاظمی خاطر نشان کرد: تکیه کلام مقام معظم رهبری در تمام دیدارهای خود با جامعه فرهنگیان توجه به تربیت‌ معلم به‌عنوان مزرعه مادر و توجه به نیروی انسانی و معاونت پرورشی و فرهنگی است.

معاون پرورشی و فرهنگی درباره سیر ساختار و محتوای معاونت پرورشی و فرهنگی خاطرنشان کرد: امور تربیتی سابقه طولانی دارد. سال‌های ۵۸ تا ۶۳ این نهاد انقلابی با تدبیر شهیدان رجایی و باهنر شکل گرفت و در سال ۶۴ معاونت و دفاتر ایجاد شد. در سال‌های ۶۷ تا ۶۹ ساختار مدرسه‌ای پیش‌بینی شد و در سال ۷۹ طرح جامع تربیت شکل گرفت و معاونت حذف شد، اما مخالفان این قانون را در سال ۸۶ احیا کردند.

به گفته کاظمی، ازنظر محتوا برنامه‌ها قبل از انقلاب به‌ صورت فوق‌برنامه، سرود و اردو بود، اما در دهه اول انقلاب دو هدف تربیت دینی، تعمیق معارف دینی و حفظ انقلاب، در دهه دوم بحث سازندگی، زیرساخت‌ها، توسعه اردوگاه‌ها و توسعه امکانات و تجهیزات، دهه سوم توسعه تربیت سیاسی و اجتماعی دانش آموزان و در دهه چهارم توجه به آسیب‌های اجتماعی، مشاوره و توسعه فضائل اخلاقی از برنامه‌های معاونت پرورشی بوده است.

کاظمی گفت: در حوزه ساختار بزرگ‌ترین مشکل آموزش‌وپرورش که اجازه تحقق اهداف تربیتی را نمی دهد، ساختار آموزش‌وپرورش کشور است. آموزش را با رویکرد دانش‌افزایی و حافظه محوری پیش بردیم که چهار فرآیند یادگیری در مرحله اول متوقف می‌شود و این موضوع در تضاد مأموریت اصلی آموزش‌وپرورش است و با ساخت انسان تراز قرآن و اجتماعی تداخل دارد.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش یادآور شد: تحولات محیطی و فضای مجازی در تربیت، اغنای کافی برای دانش آموزان ندارد، از این رو آنان به سمت محتوای خارج از چارچوب پرورشی گرایش دارند.

معاون پرورشی و فرهنگی از نیاز به ۴۰ هزار نیرو با وجود ۱۲ هزار مشاور خبر داد و خواستار توجه سرپرست وزارت آموزش‌وپرورش در این موضوع شد.

کاظمی توسعه فعالیت‌های فرهنگی، هنری و اردویی را برای کاهش آسیب‌های اجتماعی مهم دانست، زیرا دانش آموزان را در برابر آسیب‌ها واکسینه می‌کند.

** ۱۷ میلیون نفر روز اردو در سال گذشته

وی از  ۱۷ میلیون نفر روز  اردو دانش آموزان در سال گذشته خبر داد و گفت: امنیت اردوها برای ما همیشه یک چالش بوده که با تأسیس مرکز کنترل تا حدودی این موضوع حل‌شده است.
کاظمی گفت: دستورالعمل اردویی در سال جاری با نظر معاونان نهایی و به استان‌ها ابلاغ می‌شود.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش‌وپرورش طراحی ۲۰ برنامه در حوزه آسیب‌های اجتماعی را ذکر کرد که یکی از این برنامه‌ها میز خدمت نماد و ترویج فعالیت‌های مشاوره‌ای در حوزه آسیب‌های اجتماعی است.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بودجه آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۰۸۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت صنایع نظامی آمریکا به هزینه اوکراین

یک مقام وزارت دفاع آمریکا اعتراف کرد که ایالات متحده با تخصیص بودجه اضافی برای کمک نظامی به اوکراین، در واقع می‌تواند پایگاه صنایع دفاعی خود را با این هزینه تقویت کند و این واقعیتی است که قبلاً وزارت خارجه روسیه به آن اشاره کرده بود. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «نووستی»، بیل لاپلانت، معاون وزیر دفاع آمریکا در زمینه خرید و تامین فنی و لجستیکی در نشستی در مرکز مطالعات استراتژیک و بین‌المللی در واشنگتن، اعلام کرد که تخصیص بودجه برای ارائه کمک‌های نظامی بیشتر به اوکراین به ایالات متحده اجازه می‌دهد تا پایگاه صنعتی دفاعی خود، از جمله در عرصه افزایش تولید مهمات را به طور قابل توجهی گسترش دهد.

لاپلانت سرعت فشرده بازسازی پایگاه صنایع نظامی ایالات متحده با کمک بودجه اختصاص داده شده برای کمک به اوکراین را مورد توجه قرار داده و افزود: «اکنون کارخانه‌های تولید مهمات در سراسر کشور، به عنوان مثال در تگزاس، بودجه لازم را دارند تا فعالیت خود را گسترش دهند و این در سایه بودجه مضاعفی است که ما توانستیم از کنگره برای اوکراین بدست آوریم.»

به گفته معاون وزیر دفاع آمریکا هم اکنون از 30 هزار تا 40 هزار مهمات 155 میلی متری در ماه تولید می‌کند. او همچنین یادآور شد که لایحه امضا شده توسط جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده برای تخصیص بودجه اضافی برای کمک به کی‌یف، تولیدکنندگان سلاح آمریکایی را قادر می سازد تا به نرخ تولید حدود 100 هزار مهمات در ماه برسند.

شب گذشته جیک سالیوان، مشاور رئیس جمهور آمریکا در امور امنیت ملی گفت که پول اختصاص داده شده توسط کنگره به مبلغ 61 میلیارد دلار برای حمایت از کی‌یف تا پایان سال کافی خواهد بود. 

روز سه شنبه مجلس سنای آمریکا لایحه های مربوط به ارائه کمک به اوکراین و اسرائیل که ماه‌ها موضوع بحث‌های داخلی در ایالات متحده بود، را تصویب کرد. 79 نفر به این پروژه رای داده و 18 نفر مخالف بودند. این اسناد بلافاصله توسط جو بایدن امضا شد. 

پیش از این ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه نیز در خصوص تخصیص کمک‌های جدید برای اوکراین گفته بود، از دید حزب دموکرات، بدین ترتیب ارتش اوکراین حداقل می‌تواند تا انتخاب ریاست جمهوری آمریکا در ماه نوامبر، بدون تخریب  وجهه جو بایدن مقاومت کند. به گفته او،  جمهوریخواهان نیز منافع خود را در مشارکت بیشتر در درگیری اوکراین دارند. در واقع آنها به نفع صنایع نظامی بزرگ آمریکا لابی می‌کنند، که سهم بزرگی از بودجه اختصاص یافته برای اوکراین به جیب آنها سرازیر خواهد شد.

هشدار مسکو درباره شکست تحقیرآمیز آمریکا در اوکراینتحولات اوکراین| کاخ سفید: روند اوضاع به نفع کی‌یف نیستتحولات اوکراین| استفاده آمریکا از کی‌یف برای اهداف نظامی

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد
  • مدرسه سازی در سیستان و بلوچستان با مشارکت خیران
  • مربیان باید موضوعات را با ارزش‌های دینی تبیین و تشریح کنند
  • مسیر و راه نسل توانمند از مدارس دخترانه می‌گذرد
  • تقویت صنایع نظامی آمریکا به هزینه اوکراین
  • خزعلی، معاون رئیسی: آموزش زیست عفیفانه به مربیان در دستور کار است/ در زمینه حجاب، دنبال فرهنگ‌سازی هستیم
  • تصویب نخستین آیین‌نامه سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش پس از ۱۲ سال
  • بودجه دانشگاه شاهد ۳۰ درصد افزایش یافته است
  • پیش‌بینی ۱۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم