Web Analytics Made Easy - Statcounter

خسرو دهقان منتقد سینما در گفت‌وگو با خبرنگار برنا، درباره انتخاب فیلم سینمایی «در جستجوی فریده» به عنوان نماینده ایران در آکادمی اسکار گفت: به نظر من در آکادمی اسکار انتخاب فیلم خوب ملاک نیست و ما نباید بر اساس نظر شخصی یک فیلم را انتخاب کنیم. قطعاً انتخاب یک فیلم برای اسکار باید بر اساس سلیقه این آکادمی باشد و برای یک انتخاب درست باید ذائقه آکادمی اسکار را بشناسیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دهقان خاطرنشان کرد: همانطور که یک فروشنده باید ذائقه خریدار را بشناسد و محصولی که مورد پسند او است را به وی بدهد، کشور ما نیز باید ذائقه این آکادمی را بشناسد و وقتی این ذائقه‌شناسی انجام نشود و انتخاب‌های خود را داشته باشیم احتمال موفقیت‌مان بسیار کم می‌شود. برای ما مسائلی ارزشمند است و به عنوان ارزش به حساب می‌آید که به آنها توجه می‌کنیم و فیلمی که حاوی این ارزش‌ها باشد را به آکادمی فرستاده و این منجر به اتفاقی می‌شود که خیلی وقتها آن‌ها حتی فیلم‌های ما را نمی‌فهمند و فیلم نادیده گرفته می‌شود.

وی افزود: ما باید مشخص کنیم که به دنبال چه هدفی هستیم و بر اساس آن تصمیم بگیریم. به هر حال هر انتخابی سخت است و نمی‌توان گفت که «در جستجوی فریده» انتخاب درستی بوده یا یک انتخاب غلط، اسکار در سال‌های اخیر به فیلم‌های ملودرام با موضوعاتی تلخ و مباحثی چون نژادپرستی و ... نگاه ویژه‌ای داشته و می‌بینیم که مثلاً فیلم «جدایی نادر از سیمین» که در این جشن موفق به دریافت جایزه شد فیلم تلخی بود. صحنه حمامی که در این فیلم بود و نادر در حمام مشغول شستن پدر است را به یاد بیاورید، اینگونه صحنه‌ها و سکانس‌ها، صحنه‌هایی هستند که با ذائقه اسکار هماهنگ بوده و مورد پسند این آکادمی هستند.

این منتقد در ادامه این بحث گفت: فیلم سینمایی «در جستجوی فریده» نیز فیلم ضد اسکاری نیست و در مجموعه انتخاب نسبتاً معقولی به حساب می‌آید اما به هر حال هر انتخابی با مخالفت و از طرفی ریسک شکست همراه است و البته فیلم‌های دیگری که گزینه معرفی به اسکار بودند نیز بعید می‌دانم آثاری قطعاً موفق به حساب بیایند.

دهقان در پایان اظهار داشت: فیلم سینمایی «متری شیش و نیم» با توجه به موضوعی که دارد و قصه‌ای که درباره اعتیاد و مواد مخدر تعریف می‌کند به نظر من گزینه مناسبی برای معرفی به آکادمی اسکار بود.

خبرنگار: علی ناصری

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران فیلم سینمایی برنا انتخاب آکادمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۰۹۲۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئولین استان نسبت به کتابخانه‌ها متفاوت عمل کنند

به گزارش جام جم آنلاین زنجان، محسن افشارچی، در جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی استان زنجان گفت: طی دوسال اخیر نحوه مدیریت و رویکرد کتابخانه‌های عمومی استان زنجان متحول شده و یکی از ویژگی‌های مسئولین این دستگاه پیگیری مداوم امور است.

افشارچی با بیان اینکه ترویج کتاب و کتابخانه منشا خیر و به نفع مردم است، افزود: از فرمانداران و مسئولین استان در رده‌های مختلف خواستارم به مقوله کتابخانه‌‌ها به عنوان یک دستگاه فرهنگی تاثیرگزار بنگرند و در این راستا عمل کنند.

این مسئول ادامه داد: در کشور، پایگاه‌های فرهنگی بسیاری داریم اما در این میان کتابخانه های عمومی وضعیت منحصر به فردی دارد؛ کتابخانه یک پایگاه فرهنگی عمومی است و طیف مخاطبان گسترده‌ای را دربر می‌گیرد.

رئیس انجمن کتابخانه‌های عمومی استان زنجان تصریح کرد: ترویج کتابخوانی از اهداف مهم ما است و ترویج کتاب و کتابخانه و تربیت فرهنگی منشا خیر و به نفع مردم است.

وی خاطرنشان کرد: کتابخانه محل مناسبی برای آموزش امور شهری به کودکان و نوجوانان در حوزه‌هایی مانند آموزش تفکیک زباله، باید و نبایدهای حقوق شهروندی و... است. در استان نیروهای انسانی توانمندی در حوزه فرهنگ داریم و باید از این ظرفیت‌ها در کتابخانه‌های عمومی بهره ببریم.

استاندار زنجان ضمن اشاره به برگزاری سلسله جلسات ادبیات و زندگی در کتابخانه‌های استان، گفت: جلسات خوانش و شرح مثنوی، عطار و حافظ بسیار ارزشمند است و باید چنین برنامه‌های تداوم داشته باشد.

وی در پایان ضمن تاکید بر استفاده از بستر رسانه‌های اجتماعی و صدا و سیما برای ترویج فعالیت‌های کتابخوانی و معرفی خدمات کتابخانه‌های استان عنوان کرد: مکان‌های پر رفت و آمد مانند فرودگاه، راه آهن و ترمینال محل مناسبی برای ترویج کتابخوانی است و می‌توان استندهای ویژه برای دریافت کتاب صوتی برای مسافرین ایجاد کرد.

دیگر خبرها

  • دو نفر در رودخانه نازلوچای ارومیه غرق شدند/ آغاز جستجوی غرق‌شدگان توسط تیم غواصی
  • پیشنهاد به ژاوی: دستیار پپ را جای برادرت بیاور!
  • مناظره داغ روی کین و ایان رایت؛ آیا برونو فرناندز کاپیتان مناسبی برای منچستریونایتد است؟
  • بعد از «اسکار» مدیری با «پدر قهوه» در شبکه نمایش خانگی
  • تعامل پلیس و دستگاه قضایی در سطح بسیار مناسبی قرار دارد
  • ساخت یک موشک جدید برای جستجوی حیات در سیاره زهره
  • چطور بهار را به بالکن خانه ها ببریم؟ | ایده های برای نگهداری گیاهان در بالکن‌های۲ متری
  • مسئولین استان نسبت به کتابخانه‌ها متفاوت عمل کنند
  • بروزرسانی قوانین اسکار ۲۰۲۵؛ از اهدای جایزه بهترین موسیقی فیلم به ۳ آهنگساز تا تغییر نام برخی از جوایز
  • به کارگیری ۵۲۱ نفر از کارجویان ثبت‌نام شده در سامانه جستجوی شغلی توسط مراکز کاریابی