Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-26@01:26:43 GMT

فعالیت ۲۰۰ خانه جوان تا پایان سال آینده

تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۱۲۶۷۳

به گزارش گروه اجتماعی برنا؛ محمدمهدی تندگویان در بزرگداشت روز جهانی جوانان با بیان این که یکی از شاخصه‌های توسعه‌یافتگی تشکیل سازمان‌های مردم‌نهاد است، گفت: در کشورهای توسعه‌یافته به ازای هر پنج تا هفت نفر یک سازمان مردم‌نهاد وجود دارد و ما نیز با همین نگاه موضوع تشکیل سازمان‌های مردم‌نهاد را پیگیری کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به این که در ابتدای دولت تعداد سازمان‌های مردم‌نهاد ۷۰ مورد بود، اظهار کرد: تعداد تشکل‌ها تا این لحظه به حدود ۲۷۰۰ مورد رسیده است که برای آنها مجامع استانی و انتخابات داخلی برگزار شده و این مجامع رئیس، دبیر و اعضای مشخصی دارند.

معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با بیان این که برای اولین در کشور برای این مجامع انتخابات کشوری برگزار شده است، تصریح کرد: در حال حاضر مجمع ملی سازمان‌های مردم‌نهاد در کشور تشکیل شده که نهاد غیر دولتی با ساختار تشکیلاتی مشخص دارد. از همین فرصت استفاده می‌کنم تا همه جوانان را برای عضویت در این تشکل‌ها دعوت کنم.

تندگویان با بیان این که از سال گذشته شبکه تخصصی تشکل‌ها در کشور شکل گرفته است، افزود: در حال حاضر به‌دنبال همکاری با سازمان هلال‌ احمر برای تشکیل شبکه تخصصی امداد و نجات در کشور هستیم. همچنین شبکه‌های تخصصی گردشگری و کارآفرینی در کشور شکل گرفته و در استان سیستان و بلوچستان نیز شبکه تخصصی گروه‌های جهادی تشکیل شده است.

وی افزود: نمود واقعه فعالیت تشکل‌ها در کنار فعالان هلال‌ احمر در روزهای وقوع سیل خود را نشان داد که اعضای این تشکل‌ها برای کمک به مردم حاضر شدند. امیدواریم تا فعالیت این تشکل‌ها به شکل تخصصی ادامه پیدا کند؛ چراکه این تشکل‌ها به هر جای کشور که دولت نیاز به کمک داشته باشد، وارد عمل خواهند شد.

معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با اشاره به این که امسال برای اولین بار پایش تشکل‌ها را آغاز کردیم، توضیح داد: بر این اساس به فعالیت تشکل‌ها امتیاز می‌دهیم و بر اساس رتبه‌بندی آنها از تشکل‌ها استفاده خواهیم کرد.

وی با بیان این که در ابتدای تشکیل دولت تعداد خانه‌های جوان تنها هفت مورد بود، افزود: امیدواریم تا پایان سال آینده ۲۰۰ خانه جوان در کشور تشکیل شود.

در ادامه این همایش حجت‌الله ایوبی، مدیر کل کمیسیون ملی یونسکو در ایران با بیان این که نگاهی وجود دارد که بعضاً جوانان را به‌مثابه مشکل نگاه می‌کند، گفت: تجربه نشان داده است که هر جا به جوانان فرصت دادیم آنها مشکل نبودند بلکه راه‌ حل بودند. در دوران دفاع مقدس، عرصه‌های علم و فناوری و غیره افتخار آفریدند.

وی با تاکید بر این که جوانان هرگز به عنوان مشکل نیستند، افزود: در حوزه مدیریت فرهنگی نیز آنها هر جا وارد شدند، راه‌ حل بودند. از زمان حضورم در حوزه مدیریت فرهنگی تجربه نشان داد که در اوایل دهه ۹۰ که فیلم‌ها فروش خوبی نداشتند، آنها با ورودشان تنفس دوباره‌ای برای سینما شدند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان سیستان و بلوچستان ایران دولت گردشگری وزارت ورزش و جوانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۱۲۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایدئال‌گرایی برای فرزندآوری بین مردم زیاد شده است/جامعه جوان پویا آینده کشورمان را می‌سازد

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، فرهاد بشارتی بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون درباره رویداد ملی جایزه جوانی جمعیت عنوان کرد: در سال‌های اخیر جمعیت به سمت میانسالی سوق پیدا کرده است و این شاید از جهتی خوب باشد، اما منفی هم محسوب می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه مردم فرزندآوری در ذهنشان سخت شده و به نوعی ایده آل گرا شده‌اند، گفت: کاهش جمعیت نسل جوان در بلندمدت اثرات منفی خود را می‌گذارد. شرایط باید به گونه‌ای باشد که اذهان نسبت به فرزندآوری سهل گیر‌تر شوند. بشارتی در ادامه افزود: مردم نسبت به فرزندآوری باید خوش بین شوند چرا که جامعه اگر به سمت کهنسالی سوق پیدا کند، آسیب‌هایش زیاد است. جامعه جوان پویا است و آینده کشور را می‌تواند بسازد، وگرنه در آینده باید به فکر این باشیم که چه کسانی و چطور از سالمندان نگهداری کند و چه کسانی به فکر ساختن مملکت باشند.

این هنرمند شناخته شده اظهار داشت: الان مدتی است که در آثار تلویزیونی شاهد انعکاس توجه به فرزندآوری هستیم منتها فقط با تبلیغات کار پیش نمی‌رود، اثرش باید در جامعه دیده شود و در کنارش تبلیغات هم صورت بگیرد. هنرمند هم دراین زمینه نقش موثری دارد. وی با اشاره به سیاست‌های تشویقی دولت برای جوانی جمعیت گفت: اینها باید عملی شود، هنوز اول سال هستیم و گرانی اجناس، کرایه خانه‌ها، ماشین و احتیاجات مردم سر به فلک کشیده دراین زمینه باید خیلی مراقبت شود تا مردم بتوانند به فرزندآوری فکر کنند. دولت می‌بایست تمهیدات عملی را جلوی پای خانواده‌ها بگذارد

دومین جایزه ملی جوانی جمعیت به همت ستاد ملی جمعیت در بخش‌های خانواده، رسانه، سازمان‌های مردم نهاد، دستگا‌های اجرایی، شرکت‌ها و موسسات خصوصی، مدیران و نخبگان اردیبهشت سال جاری با شعار سهم من از جوانی ایران برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت jameyat.ir مراجعه فرمایند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمایت ویژه مدیریت شهری از تشکل‌های مردم‌نهاد
  • تشکیل ستاد وصال شیرین در راستای تسهیل ازدواج جوانان در کشور
  • مشکلات مردم تا پایان برنامه هفتم توسعه کشور مرتفع خواهد شد
  • مشارکت بیش از ۳۰۰ سازمان مردم نهاد در طرح ملی مشارکت اجتماعی
  • توجه به نیروی انسانی رویکرد قوه قضائیه است
  • ایدئال‌گرایی برای فرزندآوری بین مردم زیاد شده است/جامعه جوان پویا آینده کشورمان را می‌سازد
  • برگزاری ۷۵۰۰ نفر ساعت آموزش توانمندسازی برای تشکل‌های ایثارگری
  • توسعه کتابخانه‌های سیار در دستورکاراست/ایجادزنگ کتابخوانی درمدارس
  • احداث کتابخانه در10 شهر استان در آینده ای نزدیک
  • دهه نود بدترین دهه زندگی مردم بود