Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت با بیان اینکه باید بپذیریم که طب سنتی با طب جدید متفاوت است و نباید پا جای پای طب جدید بگذاریم، گفت: ادغام خدمات طب ایرانی در شبکه بهداشت و درمان کشور در برنامه ششم از وظایف وزارت بهداشت برشمرده شده است. ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۱ اجتماعی پزشکی نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه بهداشت و درمان خبرگزاری تسنیم؛ در جلسه‌ای که به‌منظور بررسی نحوه ادغام خدمات طب ایرانی در نظام شبکه بهداشت و درمان کشور در دانشکده طب ایرانی یزد برگزار شد، دکتر «محمدرضا شمس اردکانی» مشاور وزیر و مدیر کل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت با اشاره به اینکه طب ایرانی، مولفه بسیار تاثیرگذار در حوزه سلامت، از یک سو و بخشی از فرهنگ و تمدن مردم ایران‌زمین از دیگر سو است، اظهار کرد: ادغام خدمات طب ایرانی در شبکه بهداشت و درمان کشور در برنامه ششم توسعه مورد توجه قرار گرفته و به‌عنوان یکی از وظایف وزارت بهداشت برشمرده شده است که باید مبنای عملکرد قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شهرستان اردکان دارای قدیمی‌ترین و کامل‌ترین نظام شبکه‌های کشور بوده و یکی از شبکه‌های موفق استان با شاخص‌های بهداشتی مناسب است که با توجه به دارا بودن دانشکده طب ایرانی، می‌تواند به عنوان پایلوت طرح ادغام خدمات طب ایرانی و مکمل در شبکه بهداشت و درمان کشور، مطرح شود.

مشاور وزیر بهداشت، برخورداری از یک ویژگی مهم را برای دانشکده‌های طب ایرانی ضروری دانست و گفت: دانشکده طب ایرانی باید پژوهش‌محور بوده و ساختار ذهنی دانشجو، از ابتدا به سوی پژوهش و فعالیت‌های پژوهشی معطوف شده و از حضور استادان متبحر و مجرب برای تقویت بنیه پژوهشی دانشجویان استفاده شود.

وی بر تهیه استانداردهای ویژه در طب ایرانی تاکید و تصریح کرد: باید بپذیریم که طب سنتی با طب جدید متفاوت است و نباید پا جای پای طب جدید بگذاریم بلکه باید استانداردهای خودمان را درست و نهادینه کنیم.

گفتنی است، در پایان این جلسه که با حضور مشاور وزیر بهداشت در امور بهداشتی، نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی، رییس دانشگاه علوم پزشکی یزد، رییس دانشکده داروسازی و هیئت رییسه دانشگاه، رییس نظام پزشکی استان یزد، فرماندار اردکان، رییس شورای شهر اردکان و رییس دانشگاه آزاد اردکان، برگزار شد، طرح ادغام طب ایرانی در شبکه بهداشت و درمان اردکان مصوب و برنامه‌ریزی دقیق در خصوص نحوه اجرای آن، انجام شد.

آیا منابع طب سنتی مصرف "نمک دریا" را تأیید و توصیه می‌کنند؟!تیزر/ الزامات احیای طب سنتی در ایران؛ استاد حسین خیراندیشضرورت تصویب "قانون جامع طب سنتی" مستقل از طب مدرنطب سنتی چه راهکاری برای "سنگ کیسه صفرا" و تسکین درد آن دارد؟"احیای علمی طب سنتی" افزایش اعتماد به نفس ملی را به‌دنبال داردطب سنتی|مصرف این غذای خوشمزه "کبد" شما را از کار می‌اندازد!

انتهای پیام/

Rsaadati/P/S2,24,1302/CT12 واژه های کاربردی مرتبط طب سنتی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: طب سنتی طب سنتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۱۴۴۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل بیمارستان رازی کوهدشت تا پایان سال ۱۴۰۴

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش در راستای بازدید از زیرساخت‌های بهداشت و درمان کوهدشت و رومشکان در جمع خبرنگاران، گفت: یکی از اتفاقات خوب در شهرستان کوهدشت تعیین تکلیف و اتمام طرح‌های درمانی شهرستان است، دو طرح اصلی شامل ستاد شبکه و هم‌زمان درمانگاه شماره یک شهری و آزمایشگاه اصلی شهرستان است، امروز تصمیم گرفته شد تا پایان سال به اتمام برسد.

بهروز رحیمی افزود: طرح مرکز جامع سلامت تا یک ماه آینده پس از تجهیز و افتتاح خواهد شد و یکی از مهم‌ترین طرح‌های وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی رازی است که یکی از طرح‌های اولویت‌دار است و ۵۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و در مصوبات دور اول سفر رئیس‌جمهور قرار دارد و خوشبختانه طرح فعال است.

معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی عنوان کرد: برای تکمیل و بهره‌برداری بیمارستان رازی کوهدشت ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است و تا پایان سال ۱۴۰۴ به اتمام می‌رسد.

وی تصریح کرد: بیمارستان رومشکان بایستی مالکیت زمین آن تعیین تکلیف شود، قبلاً نیز در زمینه ماده ۲۳ و حصار کشی آن اقداماتی انجام‌شده است، اختلاف نظرات را امروز حل می‌کنیم که طرح فعال شود و تا پایان دولت سیزدهم همه طرح‌های بهداشتی به اتمام خواهند رسید.

دیگر خبرها

  • اهدا آمبولانس به بیمارستان جاسک
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • درمان رایگان کودک مشروط بر داشتن بیمه پایه
  • درمان رایگان کودک با داشتن بیمه پایه
  • راه کار‌های اساسی در زمینه حفظ سلامت دهان و دندان در جامعه/ برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دندان چیست؟
  • خدمات درمانی رایگان برای کودکان؛ نمایش یا واقعی؟
  • ایران در سایه تهدید بحران سالخوردگی
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود
  • تکمیل بیمارستان رازی کوهدشت تا پایان سال ۱۴۰۴