Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیئت فقهی حقوقی سازمان اوقاف با بیان اینکه اداره‌ اوقاف در خدمت شرکت‌های دانش‌بنیان برای ساخت کالاهای اساسی است گفت: اوقاف می‌تواند با در نظر گرفتن نیت واقفین، در ایده‌هایی که کشور را از تنگناها در می‌آورد مشارکت داشته و حامی این ایده‌ها باشد. ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۴ استانها کرمان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، حجت‌الاسلام حسین روحانی‌نژاد صبح امروز در آئین تودیع و معارفه مدیرکل اوقاف و امورخیریه استان کرمان که با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسن علیدادی‌سلیمانی نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه کرمان برگزار شد با بیان اینکه در آستانه‌ یکی از بزرگترین اعیاد مسلمین قرار داریم اظهار داشت: باید این روز را در تاریخ اسلام به صورت ویژه‌ای برگزار کرده و به آن توجه خاصی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در گذشته غفلت‌هایی در مورد غدیر صورت گرفته و کارهای لازم برای تبیین واقعه غدیرانجام نشده‌ است گفت: امروز شاهد این هستیم که کارهای خوبی در این حوزه در حال انجام است و در سراسر دنیا در جاهایی که امکانش فراهم باشد برنامه‌هایی برای غدیر برگزار می‌شود.

رئیس هیئت فقهی حقوقی سازمان اوقاف و امورخیریه با اشاره به اینکه اگر ارتباط امامت با مردم قطع شده است بجای آن ارتباط مردم با نماینده‌های ولی فقیه که پرچم آن در حال حاضر در دست مقام معظم رهبری است بیشتر شده است افزود: تمامی موفقیت‌های ما در سایه‌ امامت و ولایت شکل گرفته است.

ظرفیت بقاع متبرکه کرمان در جذب خیران به‌کارگیری شودطرح افق در بقاع متبرکه و امامزادگان کرمان اجرا می‌شودآیت‌الله علوی گرگانی: موقوفات باید در جای خود مصرف شود

وی با بیان اینکه امروز شاهد عمق استراتژیکی جمهوری اسلامی ایران در منطقه و دنیا هستیم گفت: امروز انقلاب اسلامی ما در دل مردم دنیا هم نفوذ پیدا کرده است.

روحانی‌نژاد با اشاره به اینکه پیامبر بزرگوار اسلام عمودی را برای سراسر تاریخ و نه برای مقطعی خاص از زمان بنا نهاده است بیان کرد: اگر پیامبر اسلام(ص)، حضرت علی را منصوب نمی‌کرد ماموریتش پایان نمی‌یافت.

وی با اشاره به سخن مقام معظم رهبری که جوانان بیشتر در صحنه‌های انقلاب حضور پیدا کنند افزود: وقف باید در جامعه گسترش پیدا کند و در این حوزه تمام آحاد ملت به ویژه جوانان باید تلاش انجام دهند.

رئیس هیئت فقهی حقوقی سازمان اوقاف و امورخیریه با بیان اینکه در گذشته غفلت‌هایی در حوزه موقوفات صورت گرفته و یا عناصری سودجو بخشی از موقوفات را چپاول کرده‌اند گفت: باید وقفیات را حفظ کرد و بخشی که از دسترس خارج شده‌اند را دوباره بازگرداند.

وی با بیان اینکه اداره‌ اوقاف در خدمت شرکت‌های دانش‌بنیان برای ساخت کالاهای اساسی است گفت: اوقاف می‌تواند با در نظر گرفتن نیت واقفین، در ایده‌هایی که کشور را از تنگناها در می‌آورد مشارکت داشته و حامی این ایده‌ها باشد.

روحانی‌نژاد با اشاره به اینکه استان کرمان استان کریمان است و همیشه وقف در آن‌جاری بوده است افزود: وقف صدقه‌ جاریه است و باید به صورت ملموس برای مردم قابل مشاهده باشد و این وظیفه‌ اداره اوقاف است.

در این آئین حجت‌الاسلام علی جلالی مدیرکل جدید اوقاف و امورخیریه استان کرمان اظهار داشت: امروز طبق توصیه‌ مقام معظم رهبری حضور فعال، پرشور و انقلابی همه در صحنه ضروری است.

مدیرکل جدید اوقاف و امورخیریه استان کرمان با بیان اینکه امروز شاهد این هستیم تمام نهادهای استان کرمان در کنار اداره‌ اوقاف و امورخیریه پای کار هستند گفت: از همگان انتظار دارم بیشتر از گذشته در کنار اداره‌ اوقاف حضور داشته باشند تا در پویایی فرهنگ وقف در جامعه اثرگذاری بیشتری داشته باشیم.

انتهای پیام/ ت

R7860/P/S6,67/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۱۷۶۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، ذبیح‌الله اعظمی ساردوئی درباره فعالیت شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی، گفت: یکی از قوانین خوبی که مجلس یازدهم به تصویب رساند قانون جهش تولید دانش‌بنیان بود. از سه سال گذشته یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان روی پروژه کاهش مصرف آب و کشاورزی هوشمند با استفاده از هوش مصنوعی، داده‌های هواشناسی، اطلاعات خاک مزرعه و نوع کشت فعالیت می‌کند.   نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه امیدواریم طی سال‌های آینده در زمینه کشت گیاهان زراعی و درختان میوه توسط شرکت‌های دانش بنیان اتفاقات خوبی رخ دهد، ادامه داد: بیش از یک دهه است که در دنیا موضوع پایش سلامت باغات و مزارع آغاز شده و با استفاده از هوش مصنوعی و تصویر برداری هوایی مزارع را پایش می‌کنند.   وی با تاکید بر اینکه در برنامه هفتم توسعه استفاده از بازچرخانی آب و پساب در بخش صنعت و کشاورزی مصوب شده است و با توجه به قانون جهش تولید شرکت‌های دانش بنیان، این شرکت‌ها امیدوار شده و در این حوزه سرمایه گذاری کرده اند، عنوان کرد: مجلس شورای اسلامی ریل گذاری خوبی را انجام داده و اثرات آن را در فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در تمامی بخش‌ها خصوصا بخش کشاورزی شاهد هستیم و اکنون دولت باید از شرکت‌ها حمایت کند و با آنها قرارداد ببندد.   اعظمی با بیان اینکه یکی از مشکلات وزارت جهاد کشاورزی پهنه بندی‌ها بوده تا بر اساس آن مشخص شود چه میزان از اراضی هر منطقه زیرکشت چه محصولی رفته است، گفت: درحال حاضر پهنه‌بندی‌ها توسط کارشناسان انجام می‌شود که علی رغم زمان‌بری به صورت کامل دقیق نیست، در این حوزه نیز شرکت‌های دانش‌بنیان با استفاده از تصویربرداری هوایی ورود کرده‌اند.   عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: در بخش کشاورزی می‌توانیم طی سال‌های آینده خبر‌های خوشی را از بومی سازی تکنولوژی و خلاقیت توسط شرکت‌های دانش‌بنیان را شاهد باشیم.

دیگر خبرها

  • قیمت کالاهای اساسی؛ گوشت چند شد؟ +جدول
  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • دانش‌بنیان‌ها برای توسعه قدرت فناورانه چه امکاناتی نیاز دارند؟
  • ساخت دستگاه ديتالاگر درون‌چاهی قابل حمل با همکاری دانش‌بنیان‌ها
  • ساخت دستگاه ديتالاگر درون چاهی قابل حمل با همکاری دانش‌بنیان‌ها
  • سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌