Web Analytics Made Easy - Statcounter

مربی پیشین تیم ملی فوتبال ایران با اشاره به دلایل افت لژیونرها در تیم های خارجی گفت: شیوه تربیت بازیکن در آکادمی ها غیر استاندارد است و باعث شده تا بچه پولدارها رشد پیدا کنند. ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۵ رسانه ها خواندنی نظرات - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، ناصر ابراهیمی در گفتگو با مهر، در خصوص ضعف فنی لژیونرهای ایرانی در فوتبال اروپا که منجر به بازگشت آنها به لیگ برتر ایران و یا انتقال به تیم‌های ضعیف تر شده گفت: بازیکنی که از کودکی شرایط حرفه ای را درک نکند نمی تواند در بزرگسالی به بلوغ لازم برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناس فوتبال ایران درباره حضور کوتاه مدت فوتبالیست های ایرانی در کشورهای اروپایی تاکید کرد: این ضعف در فوتبال ایران بنیادی است که بازیکنان‌ ایرانی در دو دهه اخیر نتوانستند خودشان را در قامت ستاره نشان دهند. آخرین لژیونرهای موفق، کریم باقری و مهدی مهدوی کیا بودند که به خاطر شرایط جسمانی مناسب و زندگی سالم توانستند سال ها در اروپا بازی کنند. بازیکنی که نتواند خودش را با علم روز فوتبال دنیا وفق دهد قطعا دچار ضعف می شود. فوتبال حرفه ای تنها به مستطیل سبز ختم نمی شود بلکه یک بازیکن نیاز به استراحت کافی و زندگی صحیح دارد.

وی با بیان اینکه مشکل اصلی به باشگاه ها بر می گردد تاکید کرد: یک بازیکن یا در آکادمی باید پیشرفت کند یا در همان دوران خردسالی جذب باشگاه شود تا رشد پیدا کند. وقتی باشگاه های ما به هیچ وجه توجهی به فوتبال پایه نمی کنند همین مشکل به وجود می آید که حالا فقر ستاره داریم.

ابراهیمی درباره شیوه تربیت بازیکن در آکادمی های خصوصی فوتبال نیز گفت: فوتبال در حال حاضر بدتر از قبل هم شده است. در گذشته استعدادهایی بودند که از خانواده‌های نه چندان پولدار به فوتبال وارد می شدند اما این روزها آکادمی های غیر استاندارد پول های آنچنانی می گیرند تا به زور بچه پولدارها را فوتبالیست کنند. بازیکنی که احتمال دارد تا حدی هم پیشرفت کند اما سقف فوتبالی او خیلی کوتاه است و آنها هرگز نمی توانند به فوتبال روز دنیا خودشان را نزدیک کنند. همین افراد هم باعث لطمه زدن به پرورش بازیکن با استعداد می شوند.

مربی پیشین پرسپولیس درباره عدم توجه روی مسائل اخلاقی بازیکن اظهار داشت: آموزش صحیح برای تربیت فوتبالیست حرفه ای وجود ندارد. حتی همین بازیکنان فعلی هم که می خواهند از سایر تیم های لیگ برتری به استقلال تهران و پرسپولیس می آیند جنبه شهرت و معروف شدن را ندارند. آنها خودشان را گم می کنند. چون شخصیت حرفه ای را بعضی از آنها ندارند. حالا شما تصور کنید این بازیکن برای زندگی حرفه ای در فوتبال اروپا چقدر نیاز به تربیت دارد. بدون شک اگر همین فرمول در فوتبال ایران وجود داشته باشد افت فاحشی در سطح باشگاهی و ملی خواهیم داشت.

انتهای پیام/

بازگشت به صفحه رسانه‌ها

R41383/P/S9,1299/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۱۸۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فاجعه در بازی پیشکسوتان استقلال - تهرانجوان ؛بازیکن پیشکسوت ایران جوان وسط بازی با استقلال فوت کرد

در یکی از محلات تهران مسابقات پیشکسوتان فوتبال زیر نظر شهرداری آن منطقه برگزار می‌شود. اما با توجه به عدم نظارت هیات فوتبال تهران در این مسابقات خبری از حضور آمبولانس نیست و این درحالی است که باید هیات فوتبال استان تهران به این مسابقات هم نظارت کند.

در یکی از مسابقه‌های فوتبال بین دو تیم پیشکسوتان استقلال و تهرانجوان پس از پایان نیمه اول و بین دو نیمه، محمد اشرفی بازیکن حدودا 64 ساله تیم تهرانجوان دچار حمله و ایست قلبی شد. پس از این اتفاق ناگوار به علت عدم حضور به موقع آمبولانس در محل مسابقه یک پزشکیار برای رسیدگی به وضعیت این بازیکن بالای سر او رفت اما متاسفانه تا هنگام رسیدن آمبولانس و رساندنش به بیمارستان، متاسفانه به دلیل وخامت حال بازیکن 60 ساله تیم تهرانجوان وی در آمبولانس از دنیا رفت.

نکته قابل تامل در این اتفاق ناگوار که منجر به مرگ یکی از بازیکنان و ورزشکاران پیشکسوت شد می‌تواند عدم وجود آمبولانس با دستگاه شوک در محل انجام مسابقات با پزشکان و دستیاران متخصص باشد. رسانه‌ها بارها در این باره بارها به مسئولان برگزاری مسابقات هشدار داده‌اند که خروجی رعایت نکردن برخی تمهیدات برگزاری مسابقه می‌تواند اتفاقات تلخی را به همراه داشته باشد. این درحالی است که مسئول کمیته پزشکی هیات فوتبال استان تهران، به عنوان پزشک تیم ملی فوتسال ایران در رقابتهای قهرمانی آسیا حضور دارد. سال گذشته هم در یکی از رقابتهای رده پایه استان هم به دلیل همین ماجرا جان خود را از دست داد.

اما سوال این است که چرا داور بازی، بدون حضور آمبولانس و دستگاه شوک بازی را شروع کرده است؟ آیا پیشکسوتان پیش از شروع مسابقات معاینه و آزمایش قلبی می‌دهند؟ با توجه به سن و سال بالای بازیکنان این تیم‌‌ها، حضور آمبولانس و تیم پزشکی در این مسابقات ضرورت بیشتری دارد.

با توجه به اینکه برخی از تیم‌های مطرح و پیشکسوتان فوتبال ایران در این مسابقات حاضر می‌شوند چرا هیات فوتبال تهران نظارتی در برگزاری این مسابقات ندارد؟ چرا قوانینی از سوی فدراسیون فوتبال و هیات فوتبال تهران برای برگزاری چنین مسابقاتی وضع نمی‌شود تا در کنار جریان این مسابقات شاهد این اتفاقات تلخ نباشیم؟ قطعا اگر این موارد رعایت می‌شد چه بسا که الان یک انسان زنده بود. امیدواریم مسئولان مربوطه برای تخلفات صورت گرفته دلایل قانع کننده‌ای برای افکار عمومی داشته باشند.

دیگر خبرها

  • ایران‌پوریان: تراکتور همیشه در نقل‌وانتقالات بازنده است
  • کنایه تلخ فوتبالیست دوست‌داشتنی سابق درباره قیمت دلار | فیلم
  • (ویدئو) تجربه فریدون زندی از اقتصاد ایران
  • مژده رئیس رسانه ملی درباره حق پخش فوتبال
  • بازیکن پیشکسوت ایران جوان وسط بازی با استقلال فوت کرد
  • فاجعه در بازی پیشکسوتان استقلال - تهرانجوان ؛بازیکن پیشکسوت ایران جوان وسط بازی با استقلال فوت کرد
  • درس‌هایی از فوتبال اروپا؛ تبریک به قهرمان
  • خسرو حیدری ۱۱ بازیکن برتر تاریخ ایران را انتخاب کرد | از فامیل بازی تا حضور عجیب برخی از هم تیمی ها
  • یازده بازیکن برتر تاریخ ایران از نگاه خسرو حیدری
  • دلال‌ها آفت فوتبال کشور هستند/ضرورت شناسایی استعدادهای جوان تبریز