Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا رزم حسینی روز دوشنبه در نشست ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در شهرستان های سبزوار و جوین افزود: مسئولان دستگاه های دولتی در خراسان رضوی تا جایی که امکان دارد از اختیارات خود برای حل مشکلات بنگاه های اقتصادی استفاده کنند.

وی اظهار داشت: در صورتی که مسئول اجرایی اختیارات کافی برای حل مشکلات بنگاه های اقتصادی نداشته باشد، استانداری با همکاری دستگاه ها و مکاتبه با وزیر مربوطه موضوع را برای رفع مشکلات پیش روی سرمایه گذاران حل می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: تاکنون نشست اقتصاد مقاومتی در ۲۸ شهرستان این استان برگزار شده که به زودی در دو شهرستان دیگر نیز این نشست برگزار می شود.

علی رسولیان افزود: جلسات اقتصاد مقاومتی در شهرهای مختلف این استان توانسته برای توسعه منطقه ای گام اساسی بردارد و مشکلات سرمایه گذاران را رفع کند.

وی با اشاره به مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی نیز اظهار داشت: با اجرای "الگوی مثلث توسعه اقتصادی" تاکنون ۷۵۴  تفاهمنامه سرمایه گذاری در این استان امضا شده است.

وی گفت: بیش از ۹۲۰ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری در این استان در قالب الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی در حال انجام است.

رسولیان افزود: اجرای طرح مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی خراسان رضوی با همراهی تمام ارکان آن و پیگیری مستمر فرمانداران شهرستان ها شکل گرفته و ضمن ایجاد تعامل حداکثری و سازنده، بستر امید آفرینی را فراهم کرده است.
وی اظهار داشت: حوزه اقتصادی به عنوان بازوی عملیاتی و اجرایی الگوی مثلث توسعه اقتصادی - فرهنگی باید نقش آفرینی اساسی در تمام شهرستان های خراسان رضوی ایفا کند از این رو باید با یک طرح نو و بهره گیری حداکثری از توان مردم، در مسیر اقتصاد مردمی گام برداشت.

در این نشست مشکلات برخی بنگاه های اقتصادی در حال ساخت در شهرستان های سبزوار و جوین بررسی شد.

بیشترین مشکلات این واحدها نبود زیر ساخت های مناسب از جمله راه، برق و گاز است که برخی از آنها در این نشست رفع یا از طریق وزارتخانه های مربوطه پیگیری می شود.

۷۵ نشست اقتصاد مقاومتی در خراسان رضوی از ابتدای سال ۱۳۹۷ تاکنون برگزار شده که برخی از آنها برای رفع مشکلات بنگاه های اقتصادی و سرمایه گذاران بخش خصوصی بوده است.

۴۱ جلسه از این تعداد با حضور علیرضا رزم حسینی استاندار خراسان رضوی بوده که بیشتر این نشست ها در راستای طرح مثلث توسعه اقتصادی انجام شده است.

بر اساس طرح ابتکاری استاندار خراسان رضوی موسوم به "مثلث توسعه اقتصادی" این استان به ۱۲ منطقه تقسیم شده تا با تعیین معین اقتصادی و جذب سرمایه برای هریک از این مناطق رونق و آبادانی در منطقه افزایش یابد.

در طرح مثلث توسعه اقتصادی سه ضلع نمایندگان مجلس شورای اسلامی، کارگزاران حکومت و سرمایه گذاران و کارآفرینان تعریف شده و ائمه جمعه نیز به عنوان ناظران عالی در این مثلث قرار گرفته اند.

۸۰۰۵/۶۰۵۳

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار حقوق زنان نقل و انتقالات لیگ برتر اقتصاد مقاومتی برق خراسان رضوی سرمایه گذاری بخش خصوصی گاز قیمت خودرو قیمت دلار حقوق زنان نقل و انتقالات لیگ برتر امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۲۱۵۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه فراوری معدنی عامل تحقق رشد اقتصادی ۵.۷ درصدی در استان سمنان

ایسنا/سمنان استاندار سمنان گفت: فرآوری معادن یکی از مولفه‌های اصلی تحقق رشد اقتصادی ۵.۷ درصدی در استان سمنان در سال گذشته بود که این مهم در امسال نیز با جدیت دنبال خواهد شد.

سید محمدرضا هاشمی، ۱۷ اردیبهشت در بازدید از معادن و واحدهای فرآوری سرکویر دامغان و طرود شاهرود با بیان اینکه در سال‌های ۱۴۰۱ و ۴۰۲ در تحقق شعار سال حائز رتبه‌های اول و دوم کشور شدیم، اظهار کرد: استان سمنان یک استان معدنی و صنعتی بوده و بالغ بر ۶۵۰ معدن در استان فعالیت دارند که طی سه سال گذشته فرآوری معادن رشد مطلوبی و ارزشمندی در استان تجربه کرده است.

وی به غنای موادمعدنی در استان پرداخت و افزود: از ۷۰ نوع ماده معدنی شناخته شده در کشور بالغ بر ۴۰ ماده معدنی در استان سمنان وجود دارد. 

هاشمی ادامه داد: جلوگیری از خام فروشی و استقرار فرآوری در محل معادن از تاکیدات رئیس جمهور است که رویکرد ما در استان نیز بر این مهم خواهد بود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرد: در منطقه سرکویر در حوزه شهرستان های شاهرود و دامغان موارد مرتبط با گازرسانی در دستور کار قرار داشته و در سفر رئیس جمهوری نیز این مهم مورد تاکید قرار گرفت.

استاندار سمنان تصریح کرد: در راستای تحقق شعار سال و مشارکت مردم، از حوزه معدن حمایت خواهیم کرد.

وی با اشاره به بازدید از چند معدن با هدف آشنایی با مشکلات این بخش گفت: امروز در همین راستا هشت واحد معدنی در شهرستان‌های دامغان و شاهرود مورد بازدید قرار گرفت. 

استاندار سمنان با بیان اینکه معادن استان و خصوصا سرکویر آلایندگی چندانی ندارند ادامه داد: باید مشکلات معادن در حوزه زیرساختی از جمله برق، آب و گاز و... رفع شود.

هاشمی بر فراهم کردن زمینه دسترسی تمامی معادن استان تاکید و اظهار کرد: تامین سوخت بر اساس میزان تولید و نیاز واحدهای معدنی و فرآوری جز مواردی است که امروز در سفر به منطقه سرکویر و بازدید از واحدهای معدنی و فرآوری در دو شهرستان شاهرود و دامغان مطرح و پیگیری شد.

استاندار سمنان در پایان گفت: رعایت موارد و مسائل زیست محیطی در حوزه معادن و تامین برق پایدار برای معادن جنوب استان نیز از دیگر مواردی است که در حوزه معدنی در دستور کار استان قرار دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فعالان اقتصادی به کنسرسیوم توسعه اقتصادی امیرکبیر ملحق شوند
  • توسعه فراوری معدنی عامل تحقق رشد اقتصادی ۵.۷ درصدی در استان سمنان
  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • بررسی آخرین وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه
  • همایش معرفی فرصت های سرمایه گذاری در کرمان
  • دانشگاهها در راستای رفع مشکلات توسعه ای مازندران پای کار بیایند
  • جلسه رفع موانع تولید استان در واگن های زرند
  • برگزاری همایش سرمایه‌گذاری «کرمان آیدکس ۲۰۲۴»
  • صندوق سرمایه‌گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود