Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - پنجمین جلسه عمومی مجمع سالیانه تولیدکنندگان آثار شنیداری، 26 مردادماه سال جاری با حضور اعضای مجمع در سالن کنفرانس وزارت کشور برگزار شد. در این جلسه گزارش سالیانه‌ی هیات مدیره توسط بازرس قرائت و انتخاب روزنامه رسمی و همچنین انتخاب بازرس اصلی و علی البدل انجام شد.
در این جلسه اعلام شد که با نظارت نماینده وزارت کشور و هیات رئیسه (موقت) که به انتخاب مدیران حاضر در نشست این مسئولیت را بر عهده گرفتند، اقدام به رأی‌گیری و اعلام نتایج خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


غلام علمشاهی (رئیس جلسه)، مجید طوسی (ناظر جلسه)، ستاره ترابی (ناظر جلسه) و آترین صیادی (منشی جلسه) به انتخاب مدیران حاضر به‌عنوان هیات رئیسه پنجمین جلسه سالیانه مجمع صنفی تولیدکنندگان آثار شنیداری به روی صحنه آمدند تا با رأی‌گیری از اعضای حاضر در جلسه، بازرس قانونی انتخاب و روزنامه کثیرالانتشار تعیین شود.
چهارده سال است که آرزوی چهل ساله‌مان را دنبال می‌کنیم
در ابتدای جلسه «محسن رجب پور» گفت: «زمانی به زبان آوردن کلمه «موسیقی» کار سختی بود و ما برای انتخاب عنوان مجمع مجبور به استفاده از کلمات «تهران» و «شنیداری» بودیم که طی درخواستی از کمسیون خواستار حذف کلمه «تهران» و اضافه شدن کلمه «موسیقی» شدیم تا بتوانیم تمامی موسسات فرهنگی هنری سراسر کشور را زیر پرچم این مجمع داشته باشیم. البته کمسیون منع قانونی دارد و باید بعد از رای مجلس و تائید شورای نگهبان مجددا فعالیتش را آغاز و سپس درخواست ما را بررسی و تائید کند.»
مدیرعامل مجمع صنفی ادامه داد: «ما تا سال 1393 به مدت 9 سال تلاش کردیم که بتوانیم این مجمع را ثبت کنیم یعنی امروز پس از پنج سال فعالیت مجمع، چهارده سال است که داریم آرزوی چهل‌ساله‌مان را دنبال می‌کنیم.»
او درباره قدرت این مجمع توضیح داد: «هرکدام از شرکت‌های تولیدکننده آثار شنیداری از پنج تا صد و پنجاه عضو دارند. از طرفی هرکدام از اعضای این مجمع حداقل متولی یک و حداکثر چندین هنرمند مطرح کشور است که هرکدام از آن‌ها چند میلیون دنبال‌کننده دارند؛ یعنی جمع حاضر در این مجمع می‌توانند بر روی سی میلیون گوش شنیداری مملکت تاثیرگذار باشند. هرکدام از ما یک تاثیر متفاوت داریم به طور مثال تهیه‌کننده‌ای با پنج خواننده مطرح کشور در این جمع حضور دارد که اگر هرکدام از این خوانندگان سه میلیون دنبال کننده داشته باشد؛ این مدیرعامل با پانزده میلیون دنبال کننده اینجا حاضر است. این مجمع از نظر تعداد اعضا زیاد نیست؛ اما به لحاظ تاثیرگذاری، ازبرخی مجامع صنفی کشورتاثیر بیشتری دارد. اگر ما در کنار یکدیگر اراده کنیم؛ می‌توانیم کلامی را امروز ساعت 9 شب به گوش هشتاد درصد ایرانیان برسانیم.»
رجب پور که معتقد است دیگر زمان حضور تهیه کنندگان جوان در این عرصه است، بیان کرد: «تاریخ مصرف ما گذشته است و جوانان باید وظایف صنفی را یاد بگیرند و در جلسات گوناگون ما شرکت و در کنار افراد با تجربه تمرین کنند. چرا که نصفی از اعضای هیات مدیره نمی‌توانیم در دوره بعدی کاندید شویم و مجمع صنفی که چهل سال آرزویش را داشتیم، 9 سال برای ثبتش تلاش کردیم و 5 سال زحمتش کشیدیم را بدون انتقال تجربه رها کنیم. »
تصویب قانون ده درصدی و فرایند اعتراض و تعامل مجمع به صورت همزمان
در ادامه محسن رجب پور به عنوان مدیرعامل مجمع صنفی از تشکیل هیات پیشکسوتان برای احترام و کسب تجربه از همکاران قدیمی و باتجربه این صنف خبر داد و درباره نحوه عملکرد این دوره هیات مدیره گفت: «بزرگ‌ترین و اصلی‌ترین دغذغه ما در چندین ماه اخیر تا همین امروز کنش و واکنش قانون ده درصدی برداشت از فروش کنسرت‌های موسیقی است.»
 تشکیل شورای ده درصدی/ ممنوع‌الکاری برای پیگیری یک قانون
رجب پور بزرگ‌ترین دغدغه و مهم‌ترین گزارش هیات مدیره را برگزاری جلسات متعدد با همراهی خانه موسیقی در راستای این قانون عنوان و بیان کرد: «با همراهی مدیرکل اسبق و حال حاضر دفتر موسیقی و معاون وزیر به مجموعه‌ای به نام «شورای ده درصدی» رسیدیم که در این شورا برای نحوه دریافت درصد با ما همفکری خواهد شد کاری که پیش از این باید صورت می‌گرفت. البته این پیگیری‌ها باعث شد محدودیت‌هایی برای من ایجاد شود که امروزه حل شده است. »‌
از تشکیل شورای حا اختلاف تاعضویت در مجمع جهانی یونسکو
مدیرعامل مجمع صنفی از رتبه بندی شرکت‌ها از امسال خبر داد و گفت: «با همت مدیرکل دفتر موسیقی رتبه بندی شرکت‌های موسیقی برای فعالیت‌های هنری رخ می‌دهد. از طرفی ما شورای حل اختلاف تشکیل دادیم و تاکنون بسیاری از اختلافات درون صنفی را با این شورا حل کردیم و هر شرکتی که به مشکل برمی‌خورد می‌تواند پیش از شکایت در دادگاه رسانه با ارسال نامه‌ای به مجمع، مشکلاتش را حل کند چراکه ما عضو کارشناسی دادگاه رسانه هستیم و به هرحال در آنجا نیز همان نظر را خواهیم داد پس بهتر است که مشکلات را در بین خودمان برطرف کنیم.»
او از حضور نماینده مجمع در شوراهای ارزشیابی موسیقی و جشنواره‌های مرتبط همچون فجر و همچنین عضویت این مجمع در مجمع جهانی یونسکو خبر داد و افزود: «اردوان جعفریان به عنوان نماینده این صنف اکنون کاندیدای هیات مدیره یونسکو هست و امیدواریم با کسب آرا بتوانند عضو هیات مدیره مجمع جهانی یونسکو شوند.»
رجب پور مشکلات مالیاتی را از دیگر دغدغه‌های هیات مدیره خواند و بیان کرد: «اگر هر شرکتی اظهار نامه مالیاتی و دفاتر مالیاتی را به موقع ارائه دهد از مالیات بر درآمد معاف خواهد شد که در این زمینه یکسری کلاس‌های آموزشی برگزار کردیم. همچنین با موافقت وزارت اقتصاد و دارایی توانستیم موافقت حذف مالیات ارزش افزوده برای فروش بلیت.های کنسرت، تئاتر و سینما را دریافت کنیم و در تلاش هستیم تا معافیت از ارزش افزوده عملکردمان از سال 98 به بعد را نیز بگیریم.»
او در پایان درباره گزارش مالی مجمع توضیح داد: «تمامی هزینه‌هایی که تاکنون برای مجمع انجام شده است به عنوان هدیه از سمت ما بوده و ریالی از حق عضویت‌ها تاکنون خرج نشده است. »
بابک چمن آرا بازرس اصلی مجمع در گزارش خود با تایید صحبت‌های مجسن رجب پور گفت: «گزارش ثبت شده‌ای تاکنون از روند کارهای مجمع در دسترس نیست و یا تا امروز من آن را ندیده ام و پیشنهاد می‌شود تا این عملکردها مکتوب شوند. همچنین ثبت و راه‌اندازی وب‌سایت مجمع از دیگر عملکردهای موفق این دوره بود و باید این وب‌سایت برای استناد اعضا، به روز رسانی شود. از طرفی هیات مدیره می‌توانند با مشورت با اعضا و سپردن وظایفی به آن‌ها در حوزه تخصصی‌شان به روند کارها سرعت بخشند.»
پس از ارائه گزارش های مدیرعامل و بازرس مجمع صنفی، با رأی‌گیری از 27 عضو حاضر در جلسه در حضور هیات‌رئیسه پنجمین نشست سالیانه مجمع صنفی و نماینده رسمی وزارت کشور، بازرس اصلی و بازرس علی البدل انتخاب و روزنامه کثیرالانتشار تعیین شد.
روزنامه کثیرالانتشار «حمایت» به‌عنوان روزنامه رسمی جهت درج آگهی و اعلامیه‌ها انتخاب شد و سپس با شمارش آرا در حضور نماینده قانونی وزارت کشور، «رضا خانزاده» به‌عنوان بازرس اصلی و «میلاد ماهان راد» به‌عنوان بازرس علی‌البدل برای مدت یک سال انتخاب شدند.
گفتنی است محسن رجب پور، اردوان جعفریان، امیرعباس ستایشگر، مهدی کاشی و صدرالدین حسین خانی دومین هیات مدیره مجمع ناشران را تشکیل می‌دهند.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۲۳۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از دلنوشته غم‌انگیز آقای پژوهشگر تا قصه یک پل موسیقایی در روسیه!

خبرگزاری مهر-گروه هنر-علیرضا سعیدی: فرآیند تولید و ارایه آثار و محصولات موسیقایی و حاشیه‌های ریز و درشت دنیای موسیقی طی سال‌های اخیر تبدیل به «فرصت» و «چالش» مهم و جالب توجهی شد که بسیاری از دست‌اندرکاران و فعالان عرصه موسیقی را بر آن داشت تا فارغ از رسانه‌های رسمی به ارائه و انعکاس فعالیت‌های موسیقایی خود در بسترهای متنوع «فضای مجازی» بپردازند و در این مسیر بسیار مهم و مؤثر بر افکار عمومی جامعه، حضور چشمگیری داشته باشند. حضوری که بعضاً برای آن‌ها دربرگیرنده اتفاقات مبارک و ارزشمندی در جهت معرفی خود و محصولات موسیقایی‌شان شد و در برخی موارد هم باعث دردسرهای زیادی شد که می‌تواند در ابعاد مختلف اجتماعی و فرهنگی‌اش مورد بررسی و واکاوی بیشتری قرار گیرد.

شرایطی دارای اهمیت که اکنون نمی‌توان به راحتی از آنچه در این بستر رسانه‌ای روی می‌دهد، بی‌تفاوت گذشت. چارچوبی دارای چالش و پر از فراز و نشیب‌های عجیب و غریب که تبدیل به اقیانوس پهناور و بی‌انتهایی شده که هر چه قدر در آن حضور داشته باشیم، بیشتر متوجه ابعاد پیچیده آن می‌شویم. شرایطی که در دنیای موسیقی فرآیند بسیار پررنگی دارد و تقریباً تمامی فعالان موسیقی را برآن داشته تا در این راه پر پیچ و خم اما جذاب برای مخاطب، به معرفی و به اصطلاح بیگانه «پرزنت» محصولات و دیدگاه‌های خود بپردازند. شرایطی که شاید بیان بسیاری از آنها در قالب رسمی خبرگزاری‌ها و رسانه‌های رسمی کشور جایگاهی نداشته باشد اما دربرگیرنده ابعادی است که می‌تواند برای طرفداران و دوستداران موسیقی مشتمل بر رویدادهای مکتوب و تصویر جالب توجهی باشد.

اتفاقاً ظهور و بروز چنین شرایطی است که هم موجب رشد و تولید اخبار و نوشتارها و تصویرهای به اصطلاح «زرد» و «غیرقابل انتشار در رسانه‌های رسمی» شده و هم ایجاد کننده فضای رقابتی بین رسانه‌های رسمی و رسانه‌های فعال در فضای مجازی شده است که این مسایل نیز دربرگیرنده ملاحظات فراوانی است. ملاحظاتی که رجوع به آنها می‌تواند ویترین حواشی و اظهارنظرهایی باشد که رجوع به آنها با در نظر گرفتن ملاحظات و باید و نبایدهایش امری اجتناب ناپذیر است.

«یک هفته با فضای مجازی موسیقی» عنوان سلسله گزارش‌های هفتگی سرویس هنر خبرگزاری مهر برای مرور متن و حاشیه منتخب رویدادهای موسیقایی از پنجره فضای مجازی است که روزهای پایانی هر هفته با استفاده از مطالب منتشر شده هنرمندان و فعالان عرصه موسیقی کشورمان در بسترهای مختلف فضای مجازی پیش روی مخاطبان قرار می‌گیرد.

هوشنگ جاوید؛ کجایند مردان بی‌ادعا؟

هوشنگ جاوید از جمله هنرمندان پیشکسوت موسیقی کشورمان است که طی سال‌های گذشته خدمات و آثار ارزشمندی را در حوزه موسیقی نواحی ایران پیش روی مخاطبان قرار داده است. هنرمندی که خود از جانبازان شیمیایی دوران دفاع مقدس محسوب می‌شود و در این سال‌ها به عناوین مختلف با این شرایط مبارزه کرده است.

این پژوهشگر و مدرس موسیقی که در این مدت عمده تمرکز فعالیت‌های موسیقایی خود را معطوف به پژوهش در موسیقی نواحی ایران کرده و در این مدت آثار قابل توجهی را هم به مخاطبان ارایه داده است، چندی پیش بود که با انتشار تصویری در کانال شخصی خود که با یکی از آثار موسیقایی رضا ملک‌زاده خواننده موسیقی پاپ همراه بود و در آن رزمندگان جان برکف دوران دفاع مقدس از تدارکات گروهان خود فقط قرص نانی را برای رفع گرسنگی دریافت می‌کردند، با حالتی کنایه‌آمیز نوشت:

«کجایند مردان بی‌ادعا؟ نسلی که برای دفاع از حیثیت کشور به نانی قانع بود. بعضی‌ها باید یاد بگیرند، یا بیادشان بیاوریم».

علی جعفری پویان؛ قصه پل موسیقایی سن پترزبورگ-تهران

علی جعفری پویان از نوازندگان شاخص موسیقی کشورمان در عرصه نوازندگی ویولن که طی این سال‌ها در بسیاری از پروژه‌های موسیقایی کشورمان حضور موثری داشته و پروژه «سال نوای موسیقی ایران» هم از جمله پروژه‌های تحت طراحی و مدیریت او است، در تازه‌ترین پست فضای مجازی خود به حضورش در سن‌پترزبورگ روسیه اشاره کرده و نوشته است:

«پل موسیقایی سن پترزبورگ-تهران حاصل همکاری مستقل و و مشترک بخشی از نوازندگان سازهای زهی ایران با نوازندگان ارکستر مجلسی جوانان و ارکستر فیلارمونیک سن‌پترزبورگ است. پروژه‌ای که باعث شد تا خاطره ارزشمندی ثبت شود و همکاری صمیمانه‌ای بین نوازندگان ایران و روسیه شکل بگیرد.

از لطف دوستان عزیز و هنرمندم دیمیتری یاننکو سولیست ویولنسل و یاروسلا زابوریاکین رهبر ارکستر بسیار سپاسگزارم. از دوستان با ارزش و هنرمندم که به بهترین شکل پاسخگوی اعتمادم بودند و با آرامش و متانت و تمرکز و تلاش باعث شدند تا آثار «سرناد برای ارکستر زهی» از پیتر ایلیچ چایکوفسکی، «واریاسین‌های روکوکو برای ویولنسل و ارکستر» از میخاییل گلینکا، «شُلیل و ویرانه» اثر ثمین باغچه‌بان و «رقص دایره» اثر حشمت سنجری را در تالار بزرگ آکادمی فیلارمونیک سن‌پترزبورگ را در کنار دوستان‌مان اجرا و در مهد موسیقی از موسیقی کلاسیک لذت ببریم نهایت تشکر و قدردانی را داریم.»

بابک جهانبخش؛ آن که تو را بفهمد، صدای سکوتت را می‌شنود

بابک جهانبخش خواننده موسیقی پاپ که از او می‌توان به عنوان یکی از فعال‌ترین هنرمندان در فضای مجازی نام برد، در تازه‌ترین پست فضای مجازی خود کمی از حال و هوای فعالیت‌های موسیقایی خود خارج شده و به انتشار یک دلنوشته اکتفا کرده است.

جهانبخش نوشته است:

«گاهی فکر می‌کنی تمام عمرت را صرف ترجمه قلبت کردی، ولی آن که تو را بفهمد ... صدای سکوتت را می‌شنود.

اگرکسی را یافتی که در لبخندت غمت را دید، در سکوتت حرف‌هایت را شنید و در خشمت محبتت را فهمید بدان که او بهترین دارایی زندگی توست.»

امیرحسین مدرس؛ یک قدردانی کوتاه از استاد موسیقی

امیرحسین مدرس مجری و بازیگر شناخته‌شده تلویزیون که طی این سال‌ها علاوه بر بازیگری و اجرا در عرصه موسیقی نیز حضور مستمر و فعالی داشته و در این چند سال قطعات و آلبوم‌های مختلفی را هم پیش روی مخاطبان قرار داده است، در تازه‌ترین مطلب نوشته‌شده فضای مجازی خود از یکی از هنرمندان و استادان موسیقی‌اش قدردانی کرده و نوشته است:

«به جان، سپاسگزارم از استاد بزرگوارم، جناب محمد ابراهیم ذوالقدر که به این شاگرد قدیمی، اظهار محبت و التفات فرمودند. نخستین استادم که ردیف آوازی را از محضرشان آموختم. خداوند متعال، وجود ارجمند و پربرکت‌شان را محفوظ بدارد.»

انجمن موسیقی تئاتر؛ تصمیم‌گیری درباره کنسرت‌های پژوهشی

صفحه رسمی انجمن موسیقی تئاتر هم به انتشار خبری درباره تازه‌ترین جلسه هیات‌مدیره این انجمن اشاره کرده و نوشته است:

«هشتمین جلسه هیات‌مدیره این انجمن ساعت ١۵ روز یکشنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ با حضور سعید ذهنی، سحر لطفی، شروین عباسی، ریچارد عیسی‌پور و بازرس انجمن علی المعی در عمارت تئاتر برگزار شد.

در این جلسه جزییات کنسرت پژوهشی جدید مورد بررسی قرار گرفت و با تایید هیات‌مدیره مقرر شد، سیاوش لطفی از اعضای با سابقه انجمن موسیقی، رهبری گروه کُر و تنظیم قطعات رپرتوار را عهده‌دار شود. پس از بررسی تاریخ پیشنهادی با تصویب هیات‌مدیره مشخص شد اجرای این رپرتوار هفته پایانی خرداد ماه ۱۴۰۳ باشد.

در این جلسه با تاکید بر اینکه امروز انجمن موسیقی بعنوان یک تشکل صنفی پویا به وجهه صنفی و هنری خوبی دست پیدا کرده، مقرر شد شروین عباسی دبیر انجمن موسیقی تئاتر به عنوان نماینده این انجمن به شورای هماهنگی رویداد «صدای نمایشنامه‌نویس» معرفی شود.

هیات‌مدیره برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست‌های تخصصی موسیقی را در دستور کار قرار داد. همچنین مصوب شد، انجمن موسیقی هزینه‌های مربوط به کوک و رگلاژ پیانوی خانه تئاتر را عهده‌دار شود و با توافق صورت‌گرفته با هیات‌مدیره مرکزی هر گونه استفاده از پیانو با هماهنگی و تایید انجمن موسیقی انجام شود.»

کد خبر 6087471 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • محسن رضوانی عضو هیات رییسه ورزش‌های آبی جهان شد
  • جلسه هیات رئیسه فدراسیون دوومیدانی تشکیل شد
  • از دلنوشته غم‌انگیز آقای پژوهشگر تا قصه یک پل موسیقایی در روسیه!
  • برگزاری مجمع هیات ژیمناستیک استان سمنان
  • (عکس) محسن رضایی در جمع اعضای شریان
  • ترکیب سهامداران پرسپولیس در هیات مدیره مشخص شد
  • برگزاری مجمع هیات ژیماستیک استان سمنان
  • درویش و تمامی اعضای هیات مدیره پرسپولیس ماندنی شدند+فیلم
  • آخرین خبر از تغییرات مدیریتی در استقلال بعد از واگذاری سهام
  • نظارت بر هزینه کرد اعتبارات حق آلایندگی در خوزستان