Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-26@12:01:56 GMT

بیشتر دانش‌آموزان المپیادی تهرانی و پسر هستند

تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۲۳۴۲۳

بیشتر دانش‌آموزان المپیادی تهرانی و پسر هستند

رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان با اشاره به اینکه جشنواره من و آینده برای کاستن از روند مهاجرت دانش‌آموزان مدارس سمپاد طراحی شد، گفت:بیشتر دانش‌آموزان المپیادی تهرانی و پسر هستند. ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۷:۳۵ اجتماعی فرهنگیان و مدارس نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، فاطمه مهاجرانی رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش‌پژوهان جوان در نشست با سرپرست وزارت آموزش‌وپرورش اظهار‌کرد: سازمان پرورش استعدادهای درخشان پس از تصویب ادغام سمپاد و باشگاه دانش‌پژوهان به مرکز تنزل یافته است و با اینکه ازنظر حقوقی مجموعه کوچک شد اما دو کار طرح ملی شهاب و جشنواره جوان خوارزمی به مجموعه مرکز اضافه‌ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در دو معاونت مرکز، مرکز سیاست‌گذاری مدارس استعدادهای درخشان، المپیادهای دانش‌آموزی و اجرای طرح‌ها بر اساس سند تحول بنیادین را بر عهده‌داریم و به‌طور مشخص انجام می‌دهیم.

مهاجرانی با اشاره به اینکه مدارس سمپاد در اجرایی سازی سند تحول پیشگام هستند، خاطرنشان کرد: یکی از مهم‌ترین کارهایی که انجام داده‌ایم بازطراحی همه برنامه مدارس سمپاد با رویکرد سند تحول بنیادین بوده است و هیچ برنامه‌ای نداریم که پیوست سند تحول مرتبط با آن مشخص نشده باشد.

مرکز مشاوره مدارس سمپاد در هفته دولت افتتاح می‌شود

رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان تصریح کرد: یکی دیگر از مهم‌ترین اقدامات تأسیس مرکز مشاوره‌ای است که دانش آموزان مدارس سمپاد و المپیادی درخواست راه‌اندازی آن را داشته‌اند و این مرکز مشاوره در هفته دولت افتتاح خواهد شد که اولین مرکز نخبگانی است که آموزش ‌و پرورش متولی آن خواهد بود.

جشنواره من و آینده برای کاستن از روند مهاجرت سمپادی‌ها

وی با اشاره به برگزاری جشنواره من و آینده اظهارکرد: برای این‌که مهاجرت دانش‌آموزان سمپادی از کشور کمتر شود یکی از کارهایی که در دست اقدام داریم این است که ظرفیت‌سازی کنیم تا دانش‌آموزان تصویر خود را در آینده ببیند و این جشنواره این کار را انجام می‌دهد و برای برگزاری جشنواره با بسیج مهندسی کار را شروع کرده‌ایم.

مهاجرانی بر گسترش تعاملات بین دستگاهی تأکید کرد و گفت: با حوزه‌های مختلف نخبگانی مانند پژوهشگاه وزارت علوم، وزارت نفت و ستاد علمی فناوری ریاست جمهوری تعاملاتی داشته‌ایم وکار سوق‌هایی را برای همکاری بیشتر تعریف کرده‌ایم.

بیشتر دانش‌آموزان المپیادی تهرانی و پسر هستند

مهاجرانی با اشاره به اینکه بیشتر دانش‌آموزان المپیادی‌ تهرانی و پسر هستند، گفت: سند تحول بنیادین به‌شدت بر روی دانش آموزان با نیازهای ویژه تأکید دارد و به علت اینکه مدارس استعدادهای درخشان، مدارس خاص هستند، در استان‌ها مدارس معین معرفی‌ شده‌اند و کتاب‌های تکمیلی با محتوای مورد نیاز به دانش آموزان داده می‌شود و این کتاب‌های تکمیلی به نیازهای دانش آموزان استعدادهای درخشان پاسخ خواهد داد.

مهاجرانی بابیان اینکه هدایت استعدادهای برتر به رشته‌های علوم انسانی مدنظر است، گفت: به جهت اثرگذاری بسیار بالای این رشته در تصمیم‌گیری‌ها، در چند سال گذشته توجه ویژه‌ای به رشته‌های علوم انسانی شده است و در مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان برنامه‌هایی در دست اقدام داریم.

مهاجرانی با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری در دیدار هرساله با دانشگاهیان اظهار‌کرد: برنامه‌های جدیدی در مرکز کلید خورده‌اند که یکی از برنامه‌ها توجه به علوم پایه در متوسطه دوره اول است لذا خانه علوم پایه برای گسترش روابط دانش‌آموزان استعدادهای درخشان با سایر دانش‌آموزان راه‌اندازی خواهد شد که در آن توجه به افزایش تعاملات دانش‌آموزان استعدادهای درخشان با سایر دانش‌آموزان پیگیری می‌شود.

رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان در ادامه اضافه کرد: اردوهای علمی و جهادی برنامه‌ای با رویکرد افزایش تعامل دانش‌آموزان استعدادهای درخشان با سایر دانش‌آموزان است تا در مسیر بهبود وضعیت علمی دانش‌آموزان دیگر کمک کنند.

وی با بیان اینکه توجه به سمپاد مهارتی مدنظر است، گفت: تکنولوژی و فناوری در سه سطح پایین، میانی و برتر تقسیم می‌شوند و کار سوق‌هایی به‌عنوان پودمان معرفی شوند که در ارتباط باهم افرادی با توانایی کار در حوزه‌های هایتکت تربیت می‌شوند.

مهاجرانی با اشاره به اینکه اقتدار علمی درگرو گسترش دیپلماسی علمی است، گفت: کشورهای دیگر در دوره‌های آمادگی دانش آموزان المپیادی خود از مدال‌آوران ایرانی استفاده می‌کنند که امسال افتخار میزبانی کشور آذربایجان برای دو دوره آمادگی المپیاد ریاضی و زیست‌شناسی را در راستای تحقق ایران 1404 داشتیم.

76 درصد دانش‌آموزان "مدارس غیردولتی" فرزندان کارمندان دولت هستند!رتبه‌های برتر کنکور مدیون "نوع مدرسه" یا استعداد دانش‌آموزان؟!مسیر هدایت تحصیلی دانش‌آموزان در مدارس صحیح نیستالمپیادها از انحصار مدارس خاص خارج شود

انتهای پیام/

R1014132/P/S2,22/CT12 واژه های کاربردی مرتبط فاطمه مهاجرانی سمپاد دانش‌آموزان

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سمپاد دانش آموزان سمپاد دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۲۳۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همزمانی کنکور فرهنگیان با کنکور نوبت اول نقطه قوت است

ایسنا/مازندران استاد دانشگاه فرهنگیان گفت: همزمانی کنکور فرهنگیان با نوبت اول کنکور نقطه قوت است.

اسفندیار نظری در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به برگزاری مرحله اول کنکور انسانی که روز پنج شنبه ۶ اریبهشت برگزار شد و کنکور تجربی که فردا جمعه ۷ اردیبهشت انجام می‌شود، اظهار کرد: داوطلبان آزمون دانشگاه فرهنگیان را همزمان با کنکور سراسری پاسخ می‌دهند و ۳ دفترچه دریافت می‌کنند اما آزمون فرهنگیان یک مرحله‌ای و فقط در اردیبهشت برگزار می‌شود. 

این استاد دانشگاه گفت: دانش آموزان برای قبولی در کنکور اختصاصی دانشگاه فرهنگیان باید مجموعه ای از عوامل و امتیازات را دریافت کنند تا داوطلب به عنوان قبول نهایی معرفی شود و در این راستا تاثیر آزمون سراسری، ۱۵ درصد، آزمون اختصاصی تربیت معلم ۱۰ درصد، سوابق تحصیلی ۵۰ درصد و ارزیابی شایسته معلمی ۲۵ درصد است.

نظری در پاسخ به این سوال که همزمانی کنکور فرهنگیان با نوبت اول کنکور نقطه قوت است یا ضعف اظهار کرد: چون جذب در دانشگاه فرهنگیان ازمون تخصصی، عمومی و گزینش دارد کارخوبی است که تکلیف دانش اموز مشخص شود و تا خردادماه نتیجه به دانش اموز اعلام شده تا در تیر ماه تعیین تکلیف شوند.

وی افزود: دو مرحله‌ای بودن کنکور فرصت خوبی است و پس از اعلام نمرات خام و درصدها فرصت دوباره‌ای برای داوطلبان ایجاد می‌شود.

مدرس دوره‌های ضمن خدمت نومعلمان در دانشگاه فرهنگیان، با اشاره به اینکه تراز نمرات در قبولی تاثیر مهمی دارد، ادامه داد: تراز برای انتخاب رشته نباید زیر ۶ هزار باشد؛ تراز بر اساس نمرات معدل و سوالات کنکور است که پس از آن تراز نهایی برای قبولی اعلام می‌شود.

نظری در پاسخ به این سوال که دلیل سخت بودن ازمون شبه نهایی چه بود، گفت: دانش آموزی که در سوالات مفهومی دچار مشکل است در تست زدن هم با مشکل مواجه می‌شود، پس لازم است معلمان مهارت پاسخ دادن به سوالات تشریحی را به دانش آموزان بیاموزند.

وی به دانش‌آموزان توصیه کرد، فرصت طلایی امتحان نهایی را از دست ندهند و معلمان باید سبک تدریس را تغییر داده و دانش‌اموزان به جای کتاب تست، کتاب کار بخوانند.

مدرس دوره‌های ضمن خدمت نومعلمان در دانشگاه فرهنگیان، ادامه داد: کنکوری‌ها انتخاب رشته را بر اساس میزان استعداد، علاقه، توانایی و آینده شغلی انجام دهند.

نظری در پاسخ به این سوال، آیا علت عدم حضور دانش آموزان پایه دوازدهم در مدارس کاهش کیفیت آموزشی است؟ اظهار کرد: بزرگترین عامل افت تحصیلی حضور نیافتن دانش آموز در کلاس‌های درس است. در این راستا مدیران مدارس می‌توانند این مهم را مدیریت کنند به طور مثال، کلاس‌های ورودی پایه دوازدهم از ۱۵ اردیبهشت انجام شود، همچنین مدیران برای تابستان دانش‌اموزان نیز می‌توانند برنامه داشته و درس‌های سال‌های گذشته را تکمیل کنند نه اینکه تدریس سال دوازدهم تحصیلی را در تابستان آغاز کنند که این آسیب زننده است.

ضعف مدیران مدارس در برنامه ریزی

وی با تاکید بر اهمیت حضور دانش اموزان در کلاس درس افزود: غیبت دانش اموزان در پایه دوازدهم بیشتر در مدارس استعدادهای درخشان و نمونه دولتی به چشم می‌خورد؛ دانش آموزان پایه دوازدهم مدارس دولتی و شاهد بیشتر در کلاس‌ها شرکت می‌کنند و این تبعیض است.

این استاد دانشگاه گفت: وقتی برنامه‌ای اصولی برای دانش‌آموز وجود ندارد دانش آموز کلاس را ترک‌ می‌کند و این ضعف مدیران مدارس در برنامه ریزی است. همچنین معلمان می‌توانند به علت عدم حضور دانش اموز در مدرسه طبق مقررات عمل کرده و درس مورد نظر را حذف کنند و دانش آموزان باید این مسئله را جدی بگیرند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • همزمانی کنکور فرهنگیان با کنکور نوبت اول نقطه قوت است
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • رقابت ۲۸۵ دانش‌آموز مدارس سمپاد در مسابقات ورزشی کردستان
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت مدارس شهرستان رزن
  • برگزاری کلاس های آموزشی در مدارس شهرستان بوکان به مناسبت هفته زمین پاک
  • اجرای طرح ایمن سازی مدارس در شهر جورقان
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • اجرای طرح فلورایدتراپی دانش آموزان مقطع ابتدایی شیراز
  • مدارس سمپاد در مناطق عشایری راه‌اندازی می‌شود