Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، فاطمه فرزام روز دوشنبه در جلسه کارگروه میراث فرهنگی و گردشگری شهرستان که با حضور تعدادی از سرمایه گذاران بخش خصوصی با هدف بررسی مطالبات و مشکلات آنان در فرمانداری برگزار شد، اظهار داشت: اولویت شهرستان در حوزه گردشگری بر اساس سند توسعه شهرستان صورت می گیرد و تلاش داریم تا تمامی شرایط را برای حضور گردشگران و سرمایه گذاران فراهم کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یکی از مشکلات عمده سرمایه گذاران بخش گردشگری را تغییر کاربری اراضی کشاورزی به گردشگری با هدف کسب جواز جهت ساخت و تجهیز امکان اقامتی، بوم گردی، رستوران و ... دانست و گفت: عمده کاربری اراضی در طرح گردشگری، کشاورزی است و با توجه به اینکه برای تغییر کاربری با موانع بسیاری روبرو خواهند شد، همین امر موجب کندی کار می شود.

این مقام مسئول از دیگر مشکلات این بخش را محدودیت منابع آبی در شهرستان دانست و خاطرنشان کرد: یک سایت گردشگری برای تامین آب خود نیازمند حفر چاه است که امکان تحقق این مهم مقدور نبوده و با توجه به اینکه عمده این سایت ها در مناطق روستایی هستند، مشکلاتی به لحاظ کمبود آب شرب برای سایر اهالی به همراه خواهد داشت که برای تحقق این امر نیازمند مجوزهای لازم است.

معاون اداری، مالی و برنامه ریزی فرمانداری دماوند از دیگر مشکلات این بخش را تامین گاز و برق و همچنین دریافت تسهیلات دانست و افزود: در صورت رفع مشکل مجوز احداث سایت گردشگری، مشکلات دیگراین بخش نیز قابل حل است.

فرزام با اشاره به اینکه هم اکنون در شهرستان ۱۶ منطقه بوم گردی در حال فعالیت است، گفت: دماوند پتانسیل و قابلیت بسیاری در حوزه تقویت بخش گردشگری دارد که برای تحقق این مهم نیازمند تعامل بیشتر نهادهای مربوطه در سطح استان و شهرستان هستیم.

وی تصریح کرد: دماوند با توجه به شرایط کنونی در بخش محدودیت منابع آبی و نبود زیرساخت های لازم، امکان توسعه کشاورزی را ندارد که امیدواریم در این زمینه با توجه به ارزش افزوده بالایی که در بخش اشتغال و اقتصاد دارد، موفق عمل کنیم.

برای توسعه گردشگری دماوند باید زیرساخت های لازم مهیا شود

شهرام شریفی، رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان دماوند با اشاره به حضور پنج سرمایه گذار بخش گردشگری در این جلسه و بررسی مطالبات آنان، اظهار داشت: سایت گردشگری تیزآب دماوند یکی از مهمترین سایت های گردشگری شهرستان است که با مشکل نبود راه دسترسی مناسب روبروست.

وی از دیگر مشکلات این سایت را نداشتن سرویس بهداشتی دانست و گفت: میراث فرهنگی و گردشگری شهرستان به دلیل نداشتن اعتبارات لازم تنها در حوزه سیاست گذاری می تواند ورود کند و ما از مسئولان امر در حوزه شهر دماوند می خواهیم نسبت به تسریع این بخش نقش آفرین باشند.

این مقام مسئول با بیان اینکه سایت گردشگری تیزآب دماوند قابلیت توسعه را دارد، خاطرنشان کرد: باید زیرساخت های لازم در بخش گردشگری را مهیا کرد و مهمانپذیر خوبی برای گردشگران باشیم چرا که توسعه این بخش به نفع منطقه بوده و از نابودی باغات به ویلاسازی جلوگیری می کند.

شریفی طرح دهکده ایران را نیز از دیگر طرح های مطرح شده در این جلسه دانست و خاطرنشان کرد: این طرح در فضای حدود ۵ هکتار و پیش بینی اعتبار ۱۵ میلیارد تومانی زمینه اشتغال ۱۵۰ نفر را فراهم می کند؛ در آن فرهنگ، آداب و رسوم، غذاهای محلی و سکونتگاه های سنتی ایجاد خواهد شد.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری دماوند به مشکلات مطرح شده مجتمع پیشینه برای توسعه بخش رستوران و ایجاد اقامتگاه و طرح دریاچه تار با ایجاد کمپ های عشایری اشاره کرد و گفت: از تیرماه سال ۹۷ تا تیرماه امسال تنها "مزرعه خورشید" شهرستان ۶۵ هزار گردشگر داشته که اگر دیگر سایت های گردشگری را تقویت و حمایت کنیم، شاهد تحول بزرگی در منطقه خواهیم بود.

تهرام/۷۲۴۶//۶۱۳۹

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار حقوق زنان نقل و انتقالات لیگ برتر برق تغییر کاربری دماوند سرمایه گذاران کشاورزی قیمت خودرو قیمت دلار حقوق زنان نقل و انتقالات لیگ برتر امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۲۴۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدوراخطار توقف عملیات برای ۱۰ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در تنگستان

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد مشایخی اظهار کرد: از جمله چالش‌های حوزه کشاورزی تغییر کاربری‌های بی رویه که گاهی به دلیل عدم آگاهی کشاورزان و مالکان اراضی کشاورزی از اثرات زیانبار و نقش آن در تهدید امنیت غذایی اتفاق می‌افتد و در بسیاری موارد توسط افراد سودجو که به دنبال سود و منفعت می‌باشند، این تغییر کاربری‌ها موجب خرد و تفکیک اراضی کشاورزی می‌شود.

مدیر امور اراضی جهاد کشاورزی استان بوشهر افزود: زیر بنای تولید داخلی از ناحیه خردی و پراکندگی اراضی کشاورزی دچار تهدیدات جدی می‌شود.

مشایخی افزود: تغییر کاربری اراضی کشاورزی را می‌توان بعد از کم آبی به عنوان یکی از مشکلات اساسی دانست که باید در حفاظت از آن برنامه ریزی های جامع و کاملی داشت.

وی با اشاره به اهمیت استمرار پایش و رصد اراضی کشاورزی اظهار داشت: واحد گشت شهرستان تنگستان در جهت حفاظت از اراضی ۱۰ مورد ساخت و ساز غیر مجاز شناسایی و اخطار توقف عملیات صادر کرده است که برای طی مراحل قانونی پرونده به واحد حقوقی ارجاع داده شده است.

کد خبر 6098760

دیگر خبرها

  • صدوراخطار توقف عملیات برای ۱۰ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در تنگستان
  • ۱۷۵هکتار اراضی کشاورزی چهارباغ آزاد سازی شد
  • رفع تصرف بیش از ۲ هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • قلع و قمع ۱۲ فقره تغییر کاربری غیرمجاز در آمل
  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه
  • گردشگری نخستین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین است
  • رفع تصرف بیش از دو هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • برای جلوگیری به موقع از تغییر کاربری نیاز به کمک مردم داریم + ویدئو
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی در استان آذربایجان غربی
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی