Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@05:53:01 GMT

دولت کالاهای اساسی مردم را در انبارها ذخیره کرده است

تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۴۴۵۳۲

دولت کالاهای اساسی مردم را در انبارها ذخیره کرده است

اسحاق جهانگیری عصر چهارشنبه در راه اندازی نخستین پایانه بین المللی برنج کشور در شهرستان آمل اظهار کرد: دولت بر حسب نیاز مردم به کالاهای اساسی، واردات کرده و در انبارها نگهداری می‌کند.

وی با بیان اینکه دولت برای تامین نیاز مردم در هر زمان که لازم باشد واردات انجام می دهد، افزود: دولت برای تعادل در قیمت‌ها ارز دولتی به میزان نیاز تامین کرده و خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اول رئیس جمهوری همچنین به فصل برداشت برنج و موضوع واردات نیز اشاره کرد وگفت: واردات برنج بر حسب نیاز مردم امری طبیعی است، اما دولت برای حمایت از کشاورزان زحمتکش در زمان برداشت محصول به ویژه در استان‌های تولید کننده برنج عرضه نخواهد نکرد.

جهانگیری انعکاس خبر واردات برنج را اشتباه توصیف کرد و گفت: سیاست اصلی دولت حمایت از کشاورزی است و هیچ اقدامی در جهت تضعیف کشاورزان انجام نمی‌شود.

او تاکید کرد: اکنون دولت از میزان نیاز مردم به برنج و دیگر کالاهای اساسی آگاه است و نخواهد گذاشت زحمت کشاورزان نیز هدر رود.

معاون اول رئیس جمهوری همچنین افزود : کشاورزان نیز باید این مساله را درک کنند که خبر کمبود و واردات برنج به دلیل کمبود تولید در داخل ممکن است برای مصرف کنندگان این شوک را وارد کند که قیمت برنج با توقف واردات افزایش می یابد.

جهانگیری خطاب به مصرف کنندگان گفت: دولت در کنار حمایت از تولیدکنندگان باید منافع مصرف کنندگان را نیز در نظر بگیرد و نگرانی را از آنها دور کند.

دولت از توسعه پایانه بین المللی برنج حمایت می‌کند

معاون اول رئیس جمهوری با اشاره به اینکه مازندران استان مهم و استراتژیک در زمینه کشت و تولید محصول برنج است گفت:  برنج مازندران به دلیل کیفیت و مرغوبیت هم در داخل کشور و هم در خارج مشتریان بسیاری دارد .

جهانگیری با اشاره به اینکه ایجاد پایانه بین المللی برنج بدون حمایت بانکی و دولتی و با سرمایه بخش خصوصی و تولید کنندگان و تجار کاری بزرگ و قدمی مهم است، افزود: دولت برای توسعه فاز دوم پایانه بین الملل برنج چه در زمینه صنایع وابسته و چه در زمینه بانکی کمک خواهد کرد

وی افزود: این نخستین اقدامی است که یک مجموعه بزرگ شامل تاجر، تولید کننده و صنعتگر دور یکدیگر جمع شدند و بورسی برای یک محصول راهبردی ایجاد کرده اند.

/۱۸۹۹/۷۳۳۵

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مازندران اسحاق جهانگیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۴۴۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی

به گزارش خبرگزاری مهر، پاکستان کشوری با جمعیت ۲۳۵ میلیون از بین کشورهای همسایه ایران بازار بزرگی برای بحث صادرات دارد. به طوری که آمار واردات محصولات کشاورزی این کشور سال گذشته بیش از ۱۱ میلیارد دلار بوده و سهم ایران از این بازار ۴۳۷ میلیون دلار بود.

با توجه به اقداماتی که وزارت جهاد کشاورزی انجام داده، صادرات سال گذشته محصولات کشاورزی و صنایع غذایی به پاکستان رشد ۲۶ درصدی تجربه کرد. ظرفیت بخش کشاورزی ایران ظرفیت بالایی در صادرات محصولات کشاورزی و صنایع غذایی داشته و می‌توان سالانه تا سقف یک میلیارد دلار صادرات به پاکستان داشت.

علیرضا پیمان پاک، معاون وزیر جهاد کشاورزی حضور پررنگ در رویدادهای تجاری و نمایشگاه‌های بزرگ مرتبط اصلاح روش‌های بازگشت ارز حاصل از صادرات و نیز توسعه زیرساخت‌های گمرکی و تجهیز زنجیره سرد لجستیک حمل و نقل کالای کشاورزی را از جمله برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی برای دستیابی به این هدف صادرات برشمرد و گفت: با توجه به اینکه پاکستان کشور اسلامی است، می‌توان بحث واردات گوشت و دام زنده از آن کشور را بررسی و پیگیری کرد.

وی افزود: از سوی دیگر ذرت دامی که در این کشور کشت می‌شود از کیفیت مطلوب و قیمت مناسب برخوردار بوده و جز نهاده‌های مورد نیاز ایران است.

وی ادامه داد: اقتصاد ایران و پاکستان تا حدودی مکمل یکدیگر بوده که می‌تواند منجر به گسترش تعاملات شود.

گفتنی است؛ از جمله مواردی که در سفر ریاست جمهوری در سفر پاکستان پیگیری شد بحث کشت قراردادی، تهاتر کالاهای اساسی و سایر اقدامات زیرساختی بود.

کد خبر 6087611

دیگر خبرها

  • حدود ۳٫۵ میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی
  • رشد ۲۶ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱
  • بانک مرکزی اعلام کرد: تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • دولت از بخش خصوصی حمایت کند/ تعویق ۸ ماهه مطالبات واردکنندگان برنج
  • تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • بازار برنج را بدون حمایت دولت نمی‌توانیم مدیریت کنیم
  • تحریم‌های جدید اروپا تأثیری بر تجارت خارجی ایران نخواهد داشت/ افزایش قیمت کالاهای اساسی گران‌فروشی است
  • تداوم آرامش و ثبات بازار برنج کشور با حمایت دولت
  • بدون حمایت دولت نمی‌توانیم بازار برنج را مدیریت کنیم