Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا دراصفهان،علیرضا تابش درباره این نمایشگاه گفت: برگزاری این نمایشگاه‌ها کمک می‌کند که صنعت سرگرمی کودک و ‌نوجوان رشد پیدا کند و تولیدکنندگان آثار فرهنگی مثل ناشران و تهیه‌کنندگان آثار سینمایی و وب سری‌ها، اهمیت این موضوع را درک می‌کنند. البته تشویق بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری در تولید این نوع آثار که در پیوند با صنایع فرهنگی است ضرورت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تابش ادامه داد: کودکان و ‌نوجوانان مصرف‌کننده مهم فیلم و سریال‌ها هستند، می‌توان بر اساس شخصیت‌ها و قهرمانان فیلم‌ها، اسباب بازی، عروسک و سرگرمی‌های فکری تولید کرد که برای کودکان و نوجوانان جذاب باشد.

وی تاکید کرد: نمایشگاه نخست را گام اول می‌دانیم و این اتفاق از آن حیث اهمیت دارد که این نمایشگاه به فرهنگیان، فعالان رسانه و هنرمندان توجه می‌کند، تولید و عرضه اسباب بازی و سرگرمی‌های ایرانی، بااهمیت است و باید به این مقوله توجه کرد.

دبیر سی و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان خاطرنشان کرد: کالاها و وسایل بازی، که در این نمایشگاه عرضه شده، تولید اصفهان و ایران است. شاید در مقایسه با نمونه‌های خارجی، ضعف‌هایی هم داشته باشد اما به خود بالیدم که در ایران، متناسب با فرهنگ خودمان اسباب بازی‌هایی تولید می‌شوند که منطبق با ذائقه و فرهنگ ایرانی است.

وی ادامه داد: ذائقه مخاطبان به خصوص کودکان و نوجوانان دائما در حال تغییر است و در جهان امروز بازی‌، سرگرمی فکری و اسباب بازی‌ها با حوزه ادبیات، سینما و هنرهای نمایشی ارتباط معناداری دارند. چرا که ارتباط این محصولات با هم به مثابه یک زنجیره است.

تابش در پایان گفت: محصولات عرضه شده در نمایشگاه، کیفیت متفاوتی داشتند اما این محصولات تولید ایران بوده و به کودکان و نوجوانان روحیه خودباوری و غرور ملی می‌دهند که از این حیث حائز اهمیت‌اند.

نخستین نمایشگاه ترویجی، تخصصی اسباب بازی و بازی‌های فکری به منظور رونق و حمایت از تولید ملی و همچنین ترویج و هدایت سازنده کودکان و نوجوانان در بهره‌گیری از بازی و سرگرمی‌های سازنده با مشارکت شرکت سامان گستر اصفهان و معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری ۲۸ مرداد افتتاح شد و تا ۴ شهریور ادامه دارد.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اسباب بازی اصفهان صنعت کودکان کودکان و نوجوانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۴۵۰۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ درصد شرکت‌های خلاق مرتبط به کودک و نوجوان است

مسعود حسنلو، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در گفت‌وگو با خبرنگار علم و فناوری خبرگزاری آنا، ۴۰ درصد شرکت‌های حوزه صنایع خلاق را درارتباط با مقطع سنی کودک و نوجوان دانست و گفت: حوزه کودک و نوجوان حوزه عامی است؛ زیرا حوزه آموزش و یادگیری، حوزه اسباب بازی، پلتفرم‌ها، انمیشین و به طور کلی حدود ۴۰ درصد شرکت‌های خلاق در حوزه کودک و نوجوان فعالیت می‌کنند. 

وی با اشاره به ظرفیت خوب کشورمان در زمینه انیمیشن سازی افزود: در حوزه انمیشن سازی شرکت‌های خوبی داریم که محصولات آن را علاوه بر اینکه روی پرده‌ی سینما می‌رود؛ ظرفیت صادرات به کشور‌های دیگر را نیز دارد و برخی از این صادرت گرفته است. 

حسنلو ادامه داد: در حوزه اسباب بازی جریان تولیدی خوبی در کشور شکل گرفته است، اما به دلیل نقل و انتقالات مالی آمار شفافی در این زمینه وجود ندارد. انمیشن پسر دلفینی در بازار روسیه و ترکیه نزیک به ۲ میلیون دلار فروش داشته است که اینها اعداد قابل توجهی هستند. 

دبیر ستاد فناوری‌های فرهنگی و نرم معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری با اشاره به صادرات اسباب بازی افزود: در حوزه اسباب بازی ۲۰ تا ۳۰ میلیون دلار صادرات در سال انجام می‌گیرد که این عدد در اقتصاد اسباب بازی بسیار کم است ولی ظرفیت کشور بیشتر است. 

وی با اشاره به نقص در زیرساخت حوزه بازی‌های رایانه‌ای گفت: در حوزه گیم نیز صادرات خوبی داشتیم، اما مسئله اصلی این است که در حوزه صنایع خلاق هنوز زیر ساخت کافی برای جهش وجود ندارد. ما وقتی می‌توانیم از صادرات صحبت کنیم که زیر ساخت تولید در کشور به خوبی فراهم شده باشد و شرکت‌ها سرریز تولیدات را صادر کنند تا بتوانند در ادامه برای کشور ارز آوری داشته باشند. 

حسنلو در آخر صادرات را یکی از زنجیره‌های مهم صنایع خلاق دانست و گفت: در حوزه صنایع خلاق سرمایه گذاری جدی حاکمیتی نداشتیم، این مسیر در حال شکل گیری است. هدف جدی ما در این حوزه صادرات است، زیرا اقتضای صنایع خلق همین است و بدون صادرات زنجیره این صنعت کامل نمی‌شود؛ صادرات باید در اولویت باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فعالیت‌های کانون پرورش فکری همدان، در راستای ترویج فرهنگ حجاب
  • مراکز سیار کانون امسال توسعه می یابد
  • بیمه تکمیلی بازنشستگان با شاغلین همتراز می شود
  • کانون پرورشی با ۱۰۰۰ کتاب به نمایشگاه بین‌المللی کتاب رفت
  • منتخبان نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی کودکان و نوجوانان تجلیل می‌شوند
  • ۴۰ درصد شرکت‌های خلاق مرتبط به کودک و نوجوان است
  • آموزش پشتکار به کودکان با هنر نمایش و سرگرمی
  • ترویج و آموزش مالکیت معنوی به کودکان و نوجوانان
  • لزوم راه اندازی مرکز فرهنگی هنری در مسکن مهر رشت
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت