Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، علی بهادر در آئین نکوداشت دکتر ملک زاده که هم اکنون در تالار اجتماعات سینا و صدرا در حال برگزاری است، با اشاره به سروده‌ای از شاعر ایران زمین، فردوسی که «توانا بود هر که دانا بود»، دکتر ملک زاده را مصداقی برای این سروده خواند و گفت: توانائی را در بزرگ مردی دیدم که با حاذق بودن در رشته خود، موجب ارتقای دانش پزشکی شد و برنائی نیز در طول حیات او به چشم می‌خورد، چرا که در سال‌هایی که دکتر ملک زاده را می‌شناسم، همواره فعال، امیدوار، نوید دهنده و محرک بوده و با درآمیختن کوشش و تجربه، کماکان موثرتر از گذشته، به مسیر خود در عرصه دانش و خدمت ادامه می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او تربیت دانشجویان در طول این سال‌ها و ارائه خدمات کارآمد و مفید به دیگر دست اندرکاران عرصه پزشکی را از جمله خدمات دکتر ملک زاده برشمرد و افزود: دکتر ملک زاده را نمی‌توان با ارائه آمار و ارقام توصیف کرد؛ هر چند که در این زمینه هم داده‌های فراوانی موجود است، اما آثار او در اقصی نقاط ایران، بیشمار است؛ پزشکی مانند او، علاوه بر خدمت به نجات بیماران، با تحقیقاتش نیز به جهانیان خدمت کرده است؛ چرا که او همتی والا دارد.

بهادر، راه اندازی دوره‌های دکترا، افتتاح و تاسیس دانشکده‌های دندانپزشکی شیراز و پزشکی بندرعباس، ایجاد آزمایشگاه ها، خرید کتب و مجلات علمی، ایجاد خوابگاه‌های دانشجویی، دستگاه‌ها و تجهیزات پزشکی و ایجاد بخش‌های پزشکی را از دستاورد‌های حضور دکتر ملک زاده در منصب ریاست دانشگاه در سال‌های گذشته برشمرد و ادامه داد: در کنار این خدمات، ثمره مهم حضور او، تربیت اساتیدی برای پیوند اعضا است که با همکاری دکتر ملک حسینی، منشا راه اندازی بخش پیوند شد که امروز از افتخارات ایران و رکورددار جهان است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در بخش دیگری از صحبت‌های خود با بیان علاقه مندی دکتر ملک زاده به شیراز و اینکه در خاطراتش عنوان کرده که در این دانشگاه تربیت شده و تلاش کرده تا دانشگاه علوم پزشکی شیراز، جایگاه خود را حفظ کند، گفت: او همه تلاش خود را برای دانشگاه علوم پزشکی شیراز و دانشگاه شیراز و استان فارس به کار بسته و همه مدیون او هستند، اما باید بگویم آثار دکتر ملک زاده در تمامی دانشگاه‌های کشور به چشم می‌خورد و همه از دانش و راهنمایی او بهره‌مند شده اند، همواره تلاش کرده تا ایران برای همه باشد و کسی دلسرد نشود.

او افزود: دکتر ملک زاده، با سفر‌های دوره‌ای به شیراز، پزشکان و اساتید را گرد خود جمع می‌کند و ایده‌های خود را به آنان انتقال می‌دهد که بی شک نتایج آن، سال‌ها بعد معلوم می‌شود و به عقیده من، عمر پربرکت او، سرشار از این خدمات است.

بهادر تاکید کرد: امثال دکتر ملک زاده می‌توانند ما را از مشکلات و تنگنا‌های اقتصادی برهانند و مفتخرم که به واسطه این آئین، جوانان می‌توانند اساتیدی، چون دکتر ملک زاده را بشناسند و مسیر او را ادامه دهند.

این آئین با حضور مسوولان کشوری و استانی، هم اکنون در تالار اجتماعات سینا و صدرا در حال برگزاری است.
انتهای پیام/م

آئین نکوداشت دکتر ملک زاده در شیراز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: علوم پزشکی اخبار سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۵۰۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح نخستین پایگاه اورژانس بانوان در سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: نخستین پایگاه اورژانس بانوان استان سیستان و بلوچستان و پنجمین پایگاه اورژانس بانوان کشور در زاهدان افتتاح شد.

دکتر حبیب غزنوی در گفت وگو با ایسنا- افزود: ۷ تکنسین شامل ۵ خانم و ۲ راننده تکنسین آقا در این اورژانس فعالیت می کنند.

وی بیان کرد: این پایگاه نقش مهم و موثری در ارائه خدمات فوریت‌های پزشکی در محل به بانوان دارد و از بسیاری از ارجاعات به بیمارستان‌ پیشگیری می‌شود.

دکتر رضا شریفی معاون سیاسی و اجتماعی استاندار در مراسم افتتاحیه نخستین پایگاه اورژانس بانوان و مرکز ارتباطات اورژانس زاهدان نیز به خبرنگار ایسنا گفت: خدمات حوزه سلامت سیستان و بلوچستان بسیار مطلوب است و این خدمات باید برای مردم تبیین و معرفی شود.

وی افزود: راه اندازی اورژانس بانوان جزو نیازهای اصلی استان و کاری ماندگار است و برای راه اندازی سایر پایگاه ها در استان و زاهدان با دانشگاه علوم پزشکی جهت خرید آمبولانس و تامین فضای فیزیکی همکاری خواهیم کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افتتاح دفتر همکاری‌های وزارت تندرستی جمهوری تاجیکستان و دانشگاه علوم پزشکی شیراز
  • نجات جان ۱۰ بیمار در کمتر از یک هفته با تلاش تیم پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • افتتاح دفتر همکاری‌های وزارت تندرستی جمهوری تاجیکستان و دانشگاه علوم‌ پزشکی شیراز
  • افتتاح نخستین پایگاه اورژانس بانوان در سیستان و بلوچستان
  • مرکز آثار مفاخر و اسناد دانشگاه فردوسی، دیگر دانشگاه‌ها را به تقلید از ما واداشته است
  • بررسی راه‌های توسعه همکاری علوم پزشکی شیراز با دانشگاه پزشکی تاجیکستان
  • بررسی راه‌های توسعه همکاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز با دانشگاه پزشکی تاجیکستان
  • بارش شدید تگرگ در شیراز /آمادگی تمام دستگاه‌های خدمات‌رسان
  • رایگان شدن خدمات سرپایی و بستری کودکان زیر ۷ سال
  • انواع شیرخشک در تمام داروخانه‌های قم موجود است