Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا آشناگر روز پنجشنبه در آیین افتتاحیه ششمین جشنواره ملی پسته ایران- دامغان در سالن همایش دانشگاه دامغان گفت: استان سمنان با وجود ۲ هزار و ۲۰۰ واحد صنعتی و ۶۰۰ واحد معدنی فعال از تولید و ظرفیت های قابل توجهی برخوردار است.
وی تصریح کرد: استان سمنان با توجه به سرزمین وسیع، از لحاظ موقعیت اقتصادی در شرایط مطلوبی قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: از نظر اقتصادی، استان سمنان نقش عمده ای در اقتصاد کشور ایفا می کند و در سال های اخیر با پویایی خود نشان داد که کمترین تاثیر را از تحریم ها داشته است.
آشناگر، به معادن غنی در استان سمنان اشاره کرد و گفت: استان با ۶۰۰ واحد فعال معدنی بیش از ۴۲ ماده معدنی استخراج می کند که تعدادی از آن ها در کشور منحصر به فرد است.
وی اظهار داشت: امروز تنها ۲ درصد اقلیم استان سمنان به کشاورزی اختصاص دارد که با توجه به میزان کم، شرایط اقتصادی خوبی را ایجاد کرده است.
آشناگر اضافه کرد: شهرستان دامغان از نظر معدنی، صنعتی و کشاورزی موقعیت خوبی دارد و با محصول پسته و معادن مس، زغال سنگ، سنگ آهن و فیروزه، از شرایط اقتصادی مطلوبی برخوردار است.
وی، به مهمترین مشکل واحدهای معدنی دامغان اشاره کرد و گفت: امروز تنها استخراج و خام فروشی محصولات معدنی انجام می شود که با ایجاد زیرساخت ها و فرآوری محصولات معدنی می توان این تولید ثروت را به میزان قابل توجهی افزایش داد.
آشناگر، به شرایط سرمایه گذاری در استان سمنان اشاره کرد و گفت: کشاورزان و تاجران شهرستان دامغان با گردش مالی سالانه ۳۰ هزار میلیارد ریال از پسته باید به سمت سرمایه گذاری و تحول بخش های مختلف شهری توجه بیشتری داشته باشند.
استاندار سمنان تصریح کرد: هم اکنون متوسط برداشت پسته در دامغان ۳.۵ تن در هکتار است در حالی که تعداد بسیاری از کشاورزان با اقدامات خود این میزان را به ۲۰ تن در سطح افزایش داده اند، باید این دست رویکردهای بهبوددهنده برداشت به عنوان الگو در بین کشاورزان و باغداران دیگر نهادینه شود.
ششمین جشنواره ملی پسته دامغان از امروز آغاز شد و تا پنجم شهریور ۹۸ به همراه نمایشگاهی در ۱۰۶ غرفه از محصولات، فرآورده ها و صنایع دستی و گردشگری، با برگزاری کارگاه های آموزشی و ترویجی در این شهر ادامه دارد.
 شاه پسند ، اکبری ، کله قوچی، احمد آقایی و عباسعلی، مهمترین ارقام پسته این شهرستان است.
تاماکولو واتارا، سفیر کشور ساحل عاج مهمان ویژه افتتاحیه ششمین جشنواره ملی پسته ایران- دامغان بود. 
۹۸۵۶/۶۱۰۳

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پسته جشنواره ملی تولید ناخالص داخلی استانداری سمنان دامغان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۵۰۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عشایر لرستان سالانه ۱۷ تن روغن حیوانی تولید می‌کنند

مدیرکل امور عشایری لرستان از تولید سالانه ۱۷تن روغن حیوانی توسط عشایر این استان خبر داد. - اخبار استانها -

هوشنگ نورمحمدی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در خرم‌آباد با اشاره به وجود یک میلیون و 500 واحد دامی در لرستان، گفت: عشایر 25درصد پروتئین این استان را تولید می‌کنند.

او با بیان اینکه 14هزار خانوار عشایر با جمعیت 83هزار نفر در لرستان زیست می‌کنند، اضافه کرد: عشایر این استان دارای 13 ایل و 15 طایفه هستند.

مدیرکل امور عشایری لرستان اعلام کرد: عشایر این استان هر سال 1000تن پشم، 150 تن عسل و 17 تن روغن حیوانی را تولید و روانۀ بازار مصرف می‌کنند.

تولید سالانه 16هزار تن گیاهان دارویی در لرستان

نورمحمدی با بیان تولید سالانه 12هزار تن گوشت و 29هزار تن فراورده‌های لبنی توسط عشایر لرستان، بیان کرد: عشایر این استان در حوزه‌های فرش، گلیم‌بافی، جاجیم، سیاه‌چادر، گبه، حصیر و نمد فعال هستند.

او با اشاره به کوچ عشایر لرستان، یادآور شد: عشایر در فصل سرما در جنوب این استان، شمال خوزستان و شرق ایلام زمستان‌گذرانی می‌کنند و در ییلاق نیز در مناطق شمالی لرستان اتراق می‌کنند.

مدیرکل امور عشایری لرستان متذکّر شد: ایل‌های بالاگریوه، چگنی، دلفان، بیرانوند، پاپی، حسنوند، سادات، بختیاری و دریکوند مهم‌ترین طوایف عشایری در این استان هستند.

نورمحمدی با اعلام فعالیت عشایر لرستان در بخش گردشگری گفت: عشایر با ایجاد نوروزگاه‌های عشایری و بوم‌گردی نوع زندگی، معیشت، فرهنگ و هنر عشایر این استان را به نمایش می‌گذارند.

انتهای پیام/ 644

دیگر خبرها

  • عشایر لرستان سالانه ۱۷ تن روغن حیوانی تولید می‌کنند
  • سمنان در زمره استان‌های کم تورم کشور است
  • اعتبار ۱۷ میلیارد ریالی برای نگهداری سالانه از آبنماهای منطقه ۵ اصفهان
  • یک کشته و ۹ مصدوم در حوادث رانندگی سمنان
  • سهم اقتصاد روسیه از اقتصاد جهانی به پایین‌ترین سطح می رسد
  • اجرای طرح بهسازی معابر ۱۰ روستای دامغان
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت سیزدهم کم خرج ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت ایران کم‌ خرج‌ ترین دولتِ در حال‌ توسعه معرفی شد + جدول