Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مجمع نمایندگان گیلان با انتقاد از عملکرد دولت در بحث وضع ممنوعیت صادرات چای داخلی گفت: چایی که با ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی وارد کشور شده مجدد از انزلی به خارج کشور صادر می‌شود. ۳۱ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۰ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، محمدصادق حسنی جوریابی پیش از ظهر امروز در نشست کارگروه رفع موانع تولید اظهار داشت: چایی که با ارز 4 هزار و 200 تومانی وارد کشور شده مجدد از انزلی به خارج کشور صادر می‌شود در حالی‌که بنده 20 روز تلاش کردم تا مشکل عدم صادرات چای داخلی را حل و فصل کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مجمع نمایندگان گیلان اعطای ارز 4 هزار و 200 تومانی به واردکنندگان جهت واردات چای خارجی به داخل کشور خبر داد و عنوان کرد: اینکه چه چیزی باعث شد که چنین تصمیمی در کشور آن هم در سال رونق تولید گرفته شود بماند اما من مطمئن هستم افرادی که موفق به واردات چای خارجی شدند شخصیت‌های عادی نیستند.

نماینده مردم رشت در مجلس با بیان اینکه چندین سال است که در پی تسهیل امر صادرات چای از منطقه آزاد انزلی هستیم تصریح کرد: هزینه‌های تولید چای بسیار زیاد است و اصلاً برای چایکاران مقرون به صرفه نیست از طرفی دیگر با این تصمیم دولت برای واردات چای خارجی با ارز دولتی فشار مضاعف‌تری به آنان وارد شد.

99 هزار تن برگ سبز چای امسال از باغات گیلان و مازندران برداشت شدورود سازمان حمایت به معادله گرانی چای و واردات 20 هزار تن چای با ارز دولتیرئیس سازمان چای کشور: تغییر کاربری اراضی چایکاری در گیلان رصد می‌شود

عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس عدم وضع مالیات و تعرفه‌های گمرکی برای واردات برنج خارجی را عملی برخلاف اهداف اقتصاد مقاومتی خواند و گفت: متأسفانه نه تنها برای واردکنندگان برنج خارجی هیچ محدودیتی وجود ندارد بلکه برای تسهیل کارشان به آنان ارز 4 هزار و 200 تومانی هم می‌دهند.

حسنی با تأکید بر اینکه بحث عدم وضع تعرفه مناسب جهت واردات چای و برنج به شدت کشاورزان گیلانی را اذیت می‌کند خاطرنشان کرد: در حال حاضر کشاورز گیلانی فقط زنده است در حالی‌که درآمدی مناسبی ندارد و به عقیده بنده دولت با چنین سیاست‌ها و اقداماتی در حوزه‌های مختلف تنها دارد به کشاورزان ظلم می‌کند.

وی عدم تغییر کاربری اراضی را یکی از مهم‌ترین مشکلات و دغدغه‌های کشاورزان استان گیلان اعلام کرد و بیان داشت: هزینه تولید برنج و چای و محصولات استراتژیک بسیار بیشتر از درآمدی است که به سبب آن نصیب کشاورزان می‌شود در حالی‌که دولت همچنان به کشاورزان می‌گوید که تولید کنند و دسترنج خود را ارزان بفروشند.

انتهای پیام/ ت

R7877/P/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۵۱۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار به کشاورزان برای مبارزه با آفت سن گندم

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت جهاد کشاورزی، سعید معین افزود: به سبب جلوگیری از کاهش عملکرد تولید گندم، کشاورزان هرچه سریعتر مبارزه علیه سن گندم را انجام دهند.

مدیرکل دفتر مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات با بیان اینکه در کشور ۶ میلیون هکتار سطح زیر کشت گندم آبی و دیم است، اظهارداشت: مبارزه با سن غلات در سطح کشور از بهمن ماه سال گذشته آغاز و ادامه دارد.

وی گفت: با توجه به اثر آفت سن گندم در عملکرد تولید، تاکنون سطح مبارزه به یک میلیون و ۲۰۰ هزارهکتار رسیده است.

معین اظهار داشت: از آنجایی که در مواقع بارندگی امکان سمپاشی و محلول پاشی وجود ندارد و همواره منجر به تاخیر می‌شود، بنابراین تا قبل از تبدیل آفت سن به پوره باید مبارزه به موقع صورت بگیرد.

بر اساس این گزارش، درسال زراعی گذشته استان‌های کردستان، کرمانشاه و اصفهان بهترین نتیجه را در عدم سن زدگی داشته اند.

در استان کردستان تاکنون ۲۳۰ هزار هکتار گندم علیه سن سمپاشی شده است و قرار است ۱۵۰ هزار هکتار دیگر صورت گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ورود مجمع نمایندگان استان تهران به مشکلات اداره کل انتقال خون
  • بازدید جمعی از نمایندگان تهران از اداره کل انتقال خون استان تهران
  • هشدار به کشاورزان برای مبارزه با آفت سن گندم
  • تعیین تکلیف چای سنواتی باید مدبرانه‌ باشد
  • ممنوعیت ورود چای سنواتی به بازار مصرف/ کارخانجات چای به موقع بازگشایی شود
  • ضرورت تعیین تکلیف چای سنواتی/ دغدغه کشاورزان برطرف شود
  • تحریم‌ ایران به نتیجه نخواهد رسید/ قدرت تولید و صادرات کمتر از قدرت نظامی نیست
  • قدرت تولید و صادرات کمتر از قدرت نظامی نیست
  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری
  • مقاومت برخی کشورهای اروپایی برای ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی از روسیه