Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرهاد دژپسند در نامه ای به اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور درباره روند واگذاری شرکت هواپیمایی ایرتور که برخی میگویند در زمان ریاست پوری حسینی بر سازمان خصوصی سازی با قیمت نازل واگذار شده، از این واگذاری دفاع کرد. ۰۱ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۹ اقتصادی بازار سهام | بورس نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سازمان خصوصی سازی با انتشار مطلبی به نقل از فرهاد دژپسند، وزیر امور اقتصادی و دارایی اعلام کرد: شرکت هواپیمایی ایرتور سال 1393 برای وصول مطالبات به عرضه عمومی گذاشته می شود، اما خریداری نداشته تا اینکه یک سال بعد در نوبت پنجم سهام از طریق شرکت در مزایده عمومی فروخته می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس «فرهاد دژپسند»  در نامه ای به «اسحاق جهانگیری» معاون اول رئیس جمهور درباره روند واگذاری شرکت هواپیمایی ایرتور که برخی میگویند با قیمت نازل واگذار شده، اظهارداشت: 95 درصد سهام شرکت ایران ایرتور پس از چند جلسه بررسی در هیأت واگذاری، براساس مصوبه جلسه 22 آبان ماه 1389 هیأت از طریق برگزاری مزایده در فرابورس عرضه و به شرکت «هسایار» 80 درصد و «احیا صنایع خراسان» 15 درصد فروخته می شود.

وی افزود: خریداران پس از پرداخت حصه نقدی و تحویل شرکت نه تنها در شرایط نامناسب و در حال فروپاشی شرکت توفیق چندانی کسب نمی کنند بلکه از عهده پرداخت اقساط سازمان خصوصی سازی هم برنمی آیند تا اینکه این سازمان براساس قرارداد فی مابین، برای وصول مطالبات خود سهام در وثیقه را برای فروش به مزایده می گذارد.

دژپسند اضافه کرد: سهام در وثیقه سازمان خصوصی سازی برای وصول مطالبات، سه بار در سال 1393 به عرضه عمومی گذاشته می شود ولی استقبال نمی شود و در نوبت بعد بهای پایه تعدیل می شود ولی باز خریداری وجود نداشته تا اینکه در نوبت پنجم در سال 1394 با قیمت پایه نوبت چهارم یک نفر تمایل به خرید نشان می دهد و سهام را از طریق شرکت در مزایده عمومی خریداری می کند.

وزیر اقتصادی در نامه خود تصریح کرده که خریدار بعدی نه تنها همه اقساط خود را به موقع پرداخت می کند بلکه شرکت را به طور کامل متحول کرده و یک شرکت ورشکسته و در حال نابودی را به شرکتی سرحال و کارآمد تبدیل می کند.

بررسی پرونده واگذاری ایران ایرتور در کمیسیون عمران مجلسبررسی پرونده واگذاری ایران ایرتور در کمیسیون عمران مجلسپوری حسینی: خریدار ایران ایرتور نسبت فامیلی با من ندارد/از نماینده مجلس شکایت کردیمنامه به 2 مرجع قضایی درباره واگذاری غیرقانونی ایران ایرتور توسط خصوصی‌سازی

انتهای پیام/

R32365/P/S7,77,84/CT12 واژه های کاربردی مرتبط عبدالله پوری حسینی

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۵۹۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم الزام مشاغلی که فروش کمتر از ۳۰ میلیاردتومان بوده به ارایه دفاتر و ترازنامه

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از سازمان امور مالیاتی، رییس سازمان امور مالیاتی با انتشار اصلاحیه ماده (۲) آیین نامه اجرایی موضوع ماده ۹۵ قانون مالیات‌های مستقیم، از افزایش دو برابری نصاب گروه بندی صاحبان مشاغل خبر داد.

محمدهادی سبحانیان، معاون وزیر اقتصاد و رییس سازمان امور مالیاتی کشور در حساب ایکس خود، تصویر نامه اصلاحیه ماده (۲) آیین نامه اجرایی موضوع ماده ۹۵ قانون مالیات‌های مستقیم را منتشر کرد و نوشت: خبر خوب ۳۸ ام، با پیشنهاد سازمان مالیاتی کشور و موافقت وزیر اقتصاد و دارایی، نصاب گروه بندی صاحبان مشاغل به دو برابر افزایش یافت؛ بنابراین اصناف و مشاغلی که فروش کالا در دو سال قبل آن‌ها کمتر از ۳۰ میلیارد تومان باشد، ملزم به نگهداری دفاتر و ارایه ترازنامه و صورت سود و زیان نمی‌باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازدید معاون رئیس‌جمهور از زخم کهنه صنعت لرستان
  • عدم الزام مشاغلی که فروش کمتر از ۳۰ میلیاردتومان بوده به ارایه دفاتر و ترازنامه
  • رییس سازمان خصوصی سازی: ۵ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد
  • ۵.۲۲ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد/ واگذاری سهام به ۳۰۰۸ کارگر در دولت سیزدهم
  • ۵ میلیارد سهم به نام کارگران شد
  • شورای تامین مالی برای تحقق جهش تولید تشکیل شد
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد+ فیلم
  • بخش خصوصی؛ امید ایران توانمند
  • معاون رئیس‌جمهور: امکان گزینش در دور دوم انتخابات مجلس آسان‌تر است